9

Yoda

преди 14 години

Наркотикът бил "крак". Не, не бил "крак", ами "крек". Абе умници, какъв крак, какъв крек, това си е просто трева. Пак ли ще измисляме нови имена, само защото не можем да преведем поредния английски жаргон?

8

thebrainless

преди 14 години

крек, а не "крак"Всеки трябва да живее живота си както иска, а не някой *** политик да казва кое да и кое не - дали пуши марихуана, дали ще пие, дали ще е гей, важното е само да не пречи с постъпките си на останалите.

7

гого

преди 14 години

Добре де, аз го харесвам като изпълнител...даже много! И това значи ли, че аз автоматично трябва да започна да пафками да се друдам, защото идола ми го прави? Няма как да стане! То си е до човек! Поне според мен!

6

Smokey

преди 14 години

Мда и аз трябваше да намаля от 7-8 като студент на 2-3 сега. Хубави времена бяха.

5

Анонимен

преди 14 години

Яко намалил:)))25 цигари на ден - този не е познал стрес през живот си:)) По една на половин час в будното време... Трябва да е постоянно опушено в стаята му:)Чудно ми е, ако е летял презокеански полети по 10-ина часа, как е изд

4

фен

преди 14 години

Прекрасен певец.Уникален глас.;Аз съм такъв какъвто съм;-....Простено му е.

3

1237

преди 14 години

Наистина е уникален изпълнител, но не съм съгласна че другото няма значение. Защото такива популярни и обичани личности са обект на подражание от младите хора и трябва до някъде да се съобразяват с това.

2

Анонимен

преди 14 години

Баа,тоя верно ако е пушел по 25 джойнта/а то в УК са само скънкове/как е успявал да свърши каквато и да е работа?!Даже и за секс как се е сещал?Машина е тоя...

1

нико

преди 14 години

*** си е ***. няма оправяне !