60

Виолетка

преди 14 години

Тия с тези *** вратовръзки направо ме убиват. Като потайни "муцки" са.

59

Анонимен

преди 14 години

Lenin na vokzale

58

кючуков

преди 14 години

тия двамата са *** и смешниците

57

Анонимен

преди 14 години

На снимката - ББ с поглед вперен в бъдещето :)))

56

фотограф

преди 14 години

Много хубава снимка. ББ си мечтае, след като се изкаже да си изяде закуската. Например, една хубава попарка, надробена от Яни-кой-беше?

55

Бип

преди 14 години

Бройко бележи прогрес в сериозно поведение спрямо отговорностите си. Преди 2-3 месеца обясняваше, че да си премиер е най - лесната работа, десет пъти по-лесна от кмет на столица. Тогава изръси бисера, че има ресорни васали и телефон с копчета за всеки подопечен паж.Сетне го насметоха Путин, Саркози, Берло... и разбра,че може да се репчи само на матреала.На Станишев да не беше лесно - само 82 депутата, ДПС за партньор и оплюване отвсякъде.Все пак удържа и не хленчеше. Тоя юнак има пълен комфорт.

54

!?!?!

преди 14 години

Защо са ни обществени поръчки - трохи и дребосъци - ТЕ ВСИЧКИ ПЛАЩАНИЯ КЪМ НОИ от години миниват Само през ЕДНА банка - ТИ АНОНИМНИКО МИ КАЖИ КОЯ Е

53

Caleb

преди 14 години

Ами пич, това са изборите - само един печели, въпреки че има и хора, които не са гласували за него. През 2005 аз не гласувах за Станишев, ама го изтърпях 4 години и му гледах простотиите.Сега и ти ще го изтърпиш "кестен"-а...

52

Caleb

преди 14 години

Е тук Бойко е прав - Яне и неговите 5-6 другарчета не поемат отговорност за нищо. Отиват в парламента, размахват заканително пръст (и бенка), говорят някакви щуротии... и това е. И на всичкото отгоре им плащат за това!

51

RIBI

преди 14 години

ROBI ZABLUDENI samo se opravdavat s predishnite novite a vie pak DUHATE SUPATA

50

Анонимен

преди 14 години

Може да плюете по Бойко но държавата е толкова окрадена, че и господ да слезе неможе се оправи с такива крадци. Ако има предсрочни избори за кого ще гласувате бе смешници ? Те българите в Турция само това чакат. Тука май е БСП-форум

49

Анонимен

преди 14 години

Браво Бойко. Мачкай червената слузеста маса:)

48

!?!?!

преди 14 години

до 45, колега, ако са само от отряда на Станишев - добре - дори е нормално, ама НЕ Е ТАКА! ИЗЛЪГАХА ХОРАТА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!

47

Анонимен

преди 14 години

Абе как не ги е срам тея манипулатори по долу във форума. Никой не ви се връзва бе нещастници. Народа е зад Бойко. Сори. Няма скоро да дойдат пак нагласените държавни поръчки. Рййте, плюйте, *** ако щете!

46

Анонимен

преди 14 години

Да прав си. Яко се захлебиха гадове и сега с години ще имат а подривна дейност докато не катурнат првителството щото им пречи на батко и татко!

45

Анонимен

преди 14 години

Отрядът на Станишев за форумни атаки в действие!

44

Рънърса

преди 14 години

не съм гласувал за тоя *** кестен, защото не е политик. вижте му държанието в парламента, седи като Агата на някво село, то туй де ние сме селото на ЕС, но овчаглавите гласуваха за Баш Ага и сега ще му търпиме простотиите. вярно, предишното правителство не беше много добро, но с тези "специалисти политици" ще останеме още по-гладни. с този бюджет дето гласува за 2010 за здравеопазването и СС, всичко си пролича. Но така е най-много ще го ядат онези келшши дето гласували за Кестена

43

В.Бозаджи

преди 14 години

Аз също гласувах за Бойко и истински съжалявам вече че гласувах за него не стига това но накарах куп стари хора да гласуват за него .Те ме питата за кого да гласуваме аз им казах за мен как така за теб.....като гласувате за Бойко все едно гласувате за мен но съм излъгал не само мене си но и тези хора .И би трябвало да си подам уставката .Куха лейка съм.....да се надяваме за предсрочни избори.....

42

джижи

преди 14 години

Това пък премиерът се превърна във вечното мрънкало, все на него му е трудно, все него не разибрат, все нещо му пречи. Клекна, това е истината! И на Първанов и на Доган, във втора серия дори се очаква сближаване с ДПС!Просто между впрочем си е един от тях!

41

Българин

преди 14 години

А тебе ти е много трудно - за да се закрепиш по-здраво на властта си готов да се подмазваш на президентът родоотстъпник Първаноглу, да забравиш обещанията си за действия срещу престъпникът Доганоглу, да се мазниш на *** *** и да им даваш още и още привилегии !!! Правиш се на супермен, дуеш се, ама Яне Янев е сто пъти повече мъж от тебе и хиляда пъти повече Българин !!!!