39

Dax Griffin

преди 14 години

Някои от идеите са добри и изпълними в същото време. А някои от коментарите показват ниското ниво на културата и доброто възпитание у българина.

38

муспи

преди 14 години

След като творческата интелигенция няма и на нейно място е еврейския гешефт, това че София ще стане като Калкута и гигантски ислямизирани тълпи ще се возят на покривите на рейсовете не е трагично. Тези които биха се ужасили от това вече ги няма, а останалите дето си мислят че са народ и роптаят, не будят състрадание. Биха били народ само чрез тази интелигенция, която са унищожили като икономически нецелесъобразна. С това те споделят платформата на управляващите ги мутри.

37

до 31

преди 14 години

Уважаеми, тук пише, че е мост, а не веломост.Така че се гръмни.

36

СМЕХХХХХХХХХХХХХ

преди 14 години

Що е то кражба на интелектуална собственост, в широкият смисъл на думата?Що е то плагиат?

35

??????????????????

преди 14 години

Хора с идеи и то без бъдеще , кой ли им плаща?

34

стилян

преди 14 години

Някои от идеите са доста наивни и утопични. Някои са грандомански (като тази с портите на магистралите). В този музей на комунизма със сигурност никой няма да влезе и това е добре. Някои идеи са свежи и осъществими. Не мога да разбера само защо тоалетните в парковете трябва да приличат на тракийски могили. Иначе музиката на Блуба лу в клипчетата е яка

33

sicilianeca

преди 14 години

abe neka da napravqt okovrastniq pat pri ilienci trebi4 noviizkar obelq 4e tam e dupka do dupka kolovozi i e tqsno .mosta na bakarena fabrika go prealsvatiraha ama do poluvinata takava prostotiq nqma nikade drugata 4ast e v dupki i krapki .davieba maikata i darjavata skapana nenormalna.

32

Анонимен

преди 14 години

А музея на комунизма изглежда ще е за Сергей и компания и тяхни поддръжници, да ходят там и да си спомнят изминалите времена.ЩО за проект е това като комунизма пак присъства в него би ло то и като музей.Уж бягаме от комунизма а той все е пред нас изглежда и архитекта на тоя музей е комунист или дружка на Сергей.Няма просто друга такава страна на света народа да бяга от нещо а управляващите все да го дърпа на заде към това което те искат да бъде страната.

31

Анонимен

преди 14 години

Първо уважаеми чели и недочели това не просто мост, а вело мост, част от една 10 километрова вело алея, която ще свързва трите парка. Идеята е страхотна! Влезте в сайта, който е даден и разгледайте, тогава говорете, че идейте не са хубави.

30

Владко

преди 14 години

През 2020 София ще е като Карачи или някой друг *** град, като Бангалоре - мизерия, мръсотия, рейсове, на които покривът се ползва от хора, ***, турци и минарета, 6-7 милиона ще е, а провансът ще е празен и пуст.

29

Шоп

преди 14 години

Да, разбира се, когато на *** му кажеш в прав текст, че е ***, реакцията е:"Народът не ме обича, а аз съм *** пича"Я ми кажи името на града със зелените трамвайни линии? Сигурно някое китно германско градче със 100 000 жители и територия колкото София. До 21: Козичке, Шопа няма нужда да пресича, защото се движи по платното с автомобила си. Само моля почтително да обърнат стълбите, както е редно и удобно за пресичащите пусититили на Столицата, за да не ми скачат по капака на колата.

28

MARIA

преди 14 години

Ами това не е от общината ами от хората....защото и най-хубавия парк да има тъпите метали и дрогираните *** ще пият галони бира там и ще си вземат дозичките....това е, хоарата сами си вредим едни на други.

27

Анонимен

преди 14 години

Majewski,Това е истината и хората не я осъзнават... Затова заминаха толкова много, а през това време тези псевдо интелигенти ни обвиняват, че сме предали родината за по една кола и пълен хладилник. ***, истината е че в България абсурдът стигна точката на кипене. Можеш да избираш между това да полудееш сред "свои" или да заминеш и да създадеш потомство някъде навън, с пълното съзнание, че ще бъдеш самотен и неразбран от собствените си деца. И Слава Богу!

26

Анонимен

преди 14 години

abe v toq grd nqma park v koito da relaksira 4ovek.ako utida v parka prive4er trqbva da vldee6 karate ,pistolet ili pit bul trqbva da si vodq.

25

!

преди 14 години

Музей на комунизма....***. По-добре да не го правят, че, ако трябва да се покажат всички аспекти, а не само налаганите...

24

Martin

преди 14 години

Браво за идейността. Само напред! Дори и да не се случат всички проекти на 100%, посоката на мисленене е правилна - иновативно, мащабно мислене, като наравно са разработени конкретни проекти в детайли.

23

Анонимен

преди 14 години

до 22ти и такива като тебе наричат българия *** защото вместо глави имат ***.И така ще бъде и занапред.

22

zombajo

преди 14 години

До кога *** и провинциалисти (визирам онзи *** от статията по горе)в качествотот си на псевдо архитекти ще осират тотално пейзажа на столицата с *** си идеи ??? ( изключение на зелените трамвайни релси идеята е добра, но не е тяхна концепцията е от другаде)Истината е София е *** , България е *** всичко е *** !!!Това е тъжната истина !!! Така ще бъде и за напред !!!

21

Анонимен

преди 14 години

Ми, Шопе, ти що не си вземеш гегата и не отидеш някъде в полето - там можеш да си пресичаш накъдето ти душа иска, без да се мориш 40м. Аз пък щото съм била в град със зелени трамвайни линии (с трева) и трябва да ти кажа, че пейзажът се променя коренно. Искам и София да изглежда така и хич не е трудно да се направи. А за музея на комунизма какво да ти кажа. В Будапеща има цял парк-музей, турситите яко се ръсят да го разглеждат, ама те унгарците нали са си малко прости. Друго си е шопът.

20

R.Majewski

преди 14 години

Тук надежда всяка оставете... Процесът на плебеизация на населението, започнат през ранните '50 години приключи успешно само в България (от всички бивши соц.страни)Плебеите победиха и това е краят.Дори и да са останали някакви интелигентски енклави в страната, те няма да имат никакво влияние, поради това ,че вече не е възможна рационална аргументация на идеи пред населението.Такава аргументация е просто неразбираема за повечето гласоподаватели и с това автоматично подозрителна ако не "вражеска".Не си правете илюзии за "ново дясно" защото няма от къде да го вземете.Рационалната "интелигенция" е толкова малка ,че няма шанс да достигне критична маса и с това да повлияе върху посоката на България.БКП успешно превърна целия народ в безформена маса плебеи, евтин ресурс (плебеят е най-евтино задоволяван),наричайки този процес - създаване на "новия,социалистически човек".Днес социализма го няма, но "човекът" е тук и е превзвел всичко.Той няма да отстъпи своите позиции на никого.Полуграмотните "учени" няма да позволят развитието на истинска наука,защото такава би ги елиминирала много бързо.Простаците занимаващи се с култура няма да позволят истинска, защото такава би ги захвърлила в маргинала на обществото. И така е във всички области на живота.Няма кой да постави критерии и стандарти за тази обществена прослойка,наричана интелигенция.Няма и да бъде допусната такава, защото именно тази обществена класа ражда идеи и най-важното - ражда истински лидери. А това ,разбира се е крайно опасно за българската държава в днешната и форма.За това ще имаме *** за мин. на културата.Догматичен примитив за мин.на "какво беше".Неграмотна и слабоумна за мни. на външно.Боко тиквата за мин.пред. и национален предател за президент.И така ще бъде.