57

Подкрепям Полфреман

преди 4 години

Хайде да изслушаме и двете страни и тогава да хвърляме камъни. Както всички вас и аз като чух за случая си казах ей мамака му.... тоя убиец се отърва! След като не спря да се шуми покраи този случаи реших да видя що за човек е, написах в гугал името му после почнах да гледам предавания с него и неговата гледна точка. Е изненадах се интелигентно момче, разсъждава доста мърдро дори и да не се изразява толкова добре на български език.

56

Анонимен

преди 14 години

гледа озлобено и настървено. сякаш е убил муха. ***!

55

Гошо

преди 14 години

Малко ме вълнува твоето мнение...

54

Анонимен

преди 14 години

Пунта Маро да не си му адвокат ,че говориш такива глупости?А свидетелите и те ли си измислят , м ? И къде е така нареченият *** дето го е уж защитавал . И какъв е тоя касапски нож дето го мъкне със себе си?ПиснАло ми е от антибългари и чуждопоклонници като тебе.Като е от австралия да не би да му е златен?Ако беше следил случая щеше да си наясно ,че и в Австралия ги е вършил същите.

53

Гошо

преди 14 години

Прикуратурата е установила това, което и е изгодно без да се интересува от истината. Не се самозалъгвай.

52

Гошо

преди 14 години

Всички дето сте големи родолюбци и защитници на Манов, срамота!! Какво се правите, че не знаете каква е подкупна и далече от безпристрастна съдебната ни система. Като че живеете в друга държава. 15-20 човека срещу един, голямо мъжество няма що...сега съдебната ни система седнала да показва мускули. Те стотици криминално проявени се разхождат необезпокоявани. Егати пародията, срам ме е че съм българин. За първи път мога да кажа колко съм щастлив, че не живея в България и...едва ли бих се върнал.

51

Анонимен

преди 14 години

Умник , не коментирай без да си наясно с фактите. Днес бегЕЙ нарочно дават откъсачна информация. Прокуратурата е установила ,че никакви *** не са били замесени ,а миризливия пънкар Джок Полфрийман е решил да трепе хора за удоволствие , защото е луд. Виж тука http://***.andreymonov.com/truth.php кво пише по случая. *** дори е опитало да натопи приятеля си , да не говорим за предишните му опити за убийство в Австралия.

50

Анонимен

преди 14 години

Хахаха, да го пуснат сега на ромите като е такъв самарянин към тях, да му пръснат трътката.

49

Анонимен

преди 14 години

СМЪРТ!

48

Анонимен

преди 14 години

Нека му дават доживотна ама колко връзкари и мутри се утървават за убийство с условна и 2 3 години затвор или пък с векове се точи процеса, сега като са набарали някой без връзки и да покажат моща на българското законодателство.

47

ДРЕД

преди 14 години

СМЪРТ ЧРЕЗ НАМУШКВАНЕ, Е ЕДИНСТВЕНАТА СПРАВЕДЛИВА ПРИСЪДА

46

Индубио

преди 14 години

"Просто е искал да помогне на друг човек"Щях да се съглася с теб и с неговото "просто желание да помогне" ако Джок не носеше със себе си този огромен, боен нож. Самото присъствие на ножа в дрехите на Джок и фактът, че той е бил трениран да го използва и действително е убил Андрей с един удар ясно показва, че дори да е имало някакво желание да "помогне"(между другото къде е въпросният ***, защо никъде и никога не се появява) е имало и нещо друго...нещо много по-различно...

45

Индубио

преди 14 години

"Не го е направил умишлено"...А как точно и с каква сила е плъзнал острието в тялото на Андрей Монов в гръб...Как точно се е случило, може би без да иска...просто така? Разбира се, че има прилика в общия случай- и двамата са отнели човешки живот, УМИШЛЕНО. Да, обстоятелствата са други, но и двамата следва да бъдат наказани, дори и рамката на присъдите да е различна. И не забравяй, че Джок ранява и втори човек, също сериозно.

44

Разумен

преди 14 години

Виж ся приятелю, изобщо не виждам някаква прилика между случайте. Нашия е извършил въоръжен грабеж и две убийства, а австралиеца при сбиване е наръгал двама,единия от които е починал. Нищо общо! Аз не казвам,че не трябвада лежи, но все пак не го е направил умишлено. Просто е искал да помогне на друг човек (в случая ***).За него той не е напаст божия, понеже сигурно не е видял нищо лошо от ***, а и не знае, какви са в действителност.Според мен трябва да лежи, но не и с доживотна присъда.

43

misho

преди 14 години

Защо си мислиш, че навън няма такива случаи - има дори в най-цивилизованите страни и по гетата! Но за разлика от БГ, там са ги озабтили и са им показали къде им е мястото! Пак ще те попитам - ако аз отида в Сидни и сътворя такова нещо, дали ще ме помилват?

42

Индубио

преди 14 години

Гаври се случват под път и над път всеки ден навсякъде по всички улици. В тези гаври са замесени най-различни групи и малцинства. Само си представи какво щеше да се случи ако във всяка една подобна гавра някой "самарянин с нож" се намесваше и раздаваше "хладно правосъдие", както Джок...Дали щеше да се получи адекватна ситуация...

41

misho

преди 14 години

Тя е пристрастна, няма каво да я питаш! Дори детето ми да сътвори подобно нещо, няма да го защитя, защото това е доказано УБИЙСТВО!!!!! Само, че на някой хора явно са им кухи главите и мислят само за себе си и не се усещат, че има и други, които страдат!

40

Анонимен

преди 14 години

Но за това е оправдано някой руснак да се налочи като прасе с водка, да се качи на джипа и да помете невинни деца. След което да му дадат условна присъда.Нормално е шофьор на порше, изнервен от задръстването, да влезе в насрещното, щото не е кой да е, а бизнесмен, и да убие невинно белгийско момиче, след което дори книжката да не му вземат.

39

аз

преди 14 години

никой не го оправдава!! а ФАКТ ЛИ Е ЧЕ АКО ИМАШЕ ВЪЗПИТАНИЕ,И ГАВРАТА С *** Я НЯМАШЕ,НИЩО ТАКОВА НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ?! Нека всички съдят сами за действията си, аз имам право на мнение и това е моето, Джок би защитил и мен и теб, ако има заплаха..

38

Индубио

преди 14 години

Категорично!