54

путриот

преди 14 години

Юзеиров-ПРИЗИДЕНТ

53

Турчин с фес

преди 14 години

Айде и на байрама повече свинско да има, ние турците в Турция научихме свинско да ядат и мастика да пият, та тука ли няма да потече по брадите ни лой!Ние не сме хептен балъци и свинско хапваме и от свинските крака и уши хубава *** правим.

52

mind twist

преди 14 години

Хайде към дрънголника на тези *** прости. Ама и доган подир тях трябва и обръчите му барабар с него.

51

Додо

преди 14 години

Да вземат да ги махнат нанякъде най-сетне, че ми писна да им отдаваме почести, отделяйки от времето си, за да четем/слушаме за тях.. някви-никви маши на големия резан ***.... ае у лево най-после!!

50

don

преди 14 години

prokaraturata moje da zahape samo kura yuzeirovi ...

49

Spirit

преди 14 години

ХА ХА ХА ХА ХА ХА МОЖЕЛО ЗНАЧИ ! ХА СЕГА ЯЖТЕ СЛАНИНА ФЕСОВЕ РАДИКАЛНИ !

48

Amenhotep

преди 14 години

Честит ви празник! /това е искрено/ И спрете да дразните, че джингиби ще ви трепа! /това е сериозно/

47

Amenhotep

преди 14 години

Я домуза с минусите пак цъфна! Дека си бре куха лейко?

46

6669

преди 14 години

Tiy dvama izrodysali fesove neznam kakvo gi bavyt,a ne gi pratyt u tuyrmata...

45

Хикмет

преди 14 години

Ассаламу алайкум скъпи братя и сестри, Айд Мубарак! Благословен Курбан Байрям!Нека поне на празника бъдем заедно.

44

Amenhotep

преди 14 години

"кандидат-политикът ЮЗЕИР ЮЗЕИРОВ Е ОСЪЖДАН ДВА ПЪТИ ЗА КРАЖБИ, както следва по долу:1. По Наказателно общ характер дело /НОХД/ 436/87 г. на Поповския районен съд/ПРС/ с присъда 7/19.01.1988 г., влязла в сила на 2.02.1988 г., е осъден за престъпление по чл. 195, ал. 4, във вр. с ал. 1 и т. н. от НК /това е кражбата по Наказателния кодекс!!!/, е осъден на наказание 6/шест/ месеца лишаване от свобода, като на основание на чл. 66 от НК изпълнението на наказанието му е отложено за изпитателен срок от 3 години.За това осъждане е реабилитиран по право на 12.10.1992 г.2. По НОХД 26/94 г. на ПРС с присъда 137/19.05.1998 г., влязла в сила на 18.06.1998 г., е осъден за престъпление по чл. 197, т. 4, във вр. с чл. 36 и 54 от НК/пак кражба, този път на един камион килими!!!/ е осъден на наказание 1/една/ година и 2/два/ месеца лишаване от свобода, като на основание на чл. 66 от НК изпълнението на наказанието му е отложено по чл. 66 от НК за изпитателен срок от 3/три/ години.За това осъждане ПРС с определение от 30.08.2001 г. по НЧД 292/01г., на основание на чл. 87, ал. 1 от НК, е допусната съдебна реабилитация, в сила от 10.09.2001 г."

43

hahaa, zle

преди 14 години

Minusi da iska6, brat - ne 4e ne gi zaslujava6.

42

Amenhotep

преди 14 години

Ти май така и не схвана, че тия християн - едикви си партии са една партия на хомосексуални либерасти и една партия на някакви сектанти ... имат членска маса от по 3ма луди, едно магаре и пет кокошки! Айде у лево ... ходи да се подготвяш за петъчния намаз, все пак е Курбан Байряма!

41

Анонимен

преди 14 години

с

40

Атила

преди 14 години

А за организаторите на християн-демократическата партия що няма вероятност да бъде повдигнато обвинение? Нали законът се отнася еднакво за всички?Заповядайте да ми слагате минусите, "патриотчета" и "християнчета".

39

Amenhotep

преди 14 години

Ооо Тюрханчо, как си комшо? К`во прави Юзеирчо в сербезд форума, още ли ви приканва да правите джихад? Много ме кефи, как е отговорил на поста който копирах по-долу ... направо все-едно си е казал - вярно е, аз съм от "килимарите" ... п.п.Поздрави Атилата, кажи му да не се вози в равтобуси!п.п.п.А на Картала му кажи че е ЛЪЖЕЦ, с него се бяхме разбрали да не говорим един за друг ... и докато ние не говорихме, той съвсем не удържа на думата си!

38

teo

преди 14 години

АКО ПРОКУРАТУРАТА Е ИСТИНСКА, ЕВРОПЕЙСКА, А НЕ ЧЕРВЕНОТУРСКА МАРИОНЕТКА НА БСП И ДПС, ЩЕ ОСЪДИ ТЕЗИ ТУРСКИ МАФИОТИ ЗАЕДНО С ДОГАН-сергей,сава,ангелов, МЕСТАН-павел, ЮНАЛ ЛЮТФИ-мурат И ОЩЕ МНОГО ОТ ТЕЗИ ЯНИЧАРИ! ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ, ЗАЩОТО ТОЙ Е ЕДИН ОТ ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ЧАДЪРОСВАНЕТО НА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ СерГЕЙ-ибрика! ОК?

37

Amenhotep

преди 14 години

Ето ви накратко малко биографични данни лесно проверими, и публично известни в Славяново и Попово. Истинският водач е големият брат Росен Маринов Йорданов/това са предпочитаните от него имена по документи за самоличност, да го уважим с тях/. Не знам колко и какъв мюсюлманин и турчин е, но всички тук знаем, че е крадец и лъжец: ОСЪЖДАН Е ДВА ПЪТИ ЗА КРАЖБИ !!! Първо, преди 20 години беше влязъл с алпинистки принадлежности в мебелен магазин. Планът му беше скрит в магазина да изчака нощта, да обере парите от оборота, и да се спусне с въжета два етажа надолу от южната, неохранявана от СОТ страна. Да, ама го хванаха крадеца, и го осъдиха условно, като за първи път. Второ, през 1994 г., с Цветан Церошота, пишман-бизнесмен, женен за сестра му Саня, откраднаха един камион с килими Задържаха ги, после съдът ги пусна под гаранция, но станаха обект на подигравки кръстиха ги килимарите Докато се точеше делото в съда, Росен/Юзеиров, избяга и се укри от правосъдието в Белгия. Осъдиха го задочно през 1998 г. забележете: не за правда и за свобода, а пак за най-банална, криминална КРАЖБА. Сестрите им Катя и Саня, лични хубавици, бяха женени за българи /нещо необичайно другаде, но обичайно за Славяново може би затова някой насочва натам удара на разцеплението?/. Саня и Цветан Церошота въртяха някакви далавери на ръба на закона, жалби, преписки и т. н., но на кого ли потърсиха отговорност в онези години? Накрая се разведоха, и Саня, като разбра, че положението и е неудържимо в Поповско и наблизо, нейде се запиля бизнес дамаКатя пък замина за Холандия. След неуморен труд в най-древната професия, чу се, че станала патрон на някакъв бардак вече други вдигат крака вместо нея, тя ръководи Това са те Юзеировите добре ги познават и българите, и турците тук, и има защо да не им вярват, като се правят на набожни мюсюлмани Затова и именно турците в селото първи възнегодуваха срещу подстрекателствата и провокациите им знаят ги що за стока са, какво могат да чакат от такива?

36

Amenhotep

преди 14 години

Интересни са фактите поради които Юзеиров е "емигрирал" в Белгия, като "репресиран" ... В същност не става дума за "репресиране" а става дума за обикновенни КОКОШКАРСКИ КРАЖБИ ... това можете да прочетете в следващият пост ...

35

Тъй, тъй...

преди 14 години

Прокуратурата .... Майната им! Велчев да не е от вчера главен прокурор? Делото за заличаване на "Български червен полумесец" отново е отложено. А от скандала след регистрацията мина повече от година. Да сте чули поне да е смъмрен съдията който ги е вписал? Ами!Тия обвинения са същия кьорфишек! На всички, и на власт - гербери, Ярета, Болни, и на опозиционни Сополи и СерГейове им е изгодно това което става. На Гоце също.За да го разберем няма нужда да питаме Красьо даже....