165

суев

преди 14 години

Какво ме нападате толкова.Това,че казвам някой нелицеприятни истини не е повод да ме обиждате.Живейте си в измислената матрица като искате

164

Pisna Mi

преди 14 години

Ето пак се започна със споровете град-село, София-провинция и т.н. Искам да ви кажа, че само в България има такова разделение. Не познавам чужденец, който фа се срамува, че е роден в по-малък град или в село. В Англия дори си е чест да живееш на село, друг е въпросът, че там представата за село е съвсем различна (Извинете ме за оф-топика).

163

До 160- анонимника

преди 14 години

"Умнико" с колегата от "свищовските села" думата "подражава" се пише правилно така,а не както ти си я писал -"подръжава"!!! А ти от кое село си ?? Признай си :))

162

До Иван

преди 14 години

Ми ти къде видя такива като Каварна да са напреднали много бе ,будала?Че говориш за другите без да знаеш е ясно,а като си в Каварна кво видя напреднало там?? Я кажи *** в Каварна по-добре ли е отколкото във Варна?

161

Иван Българина

преди 14 години

*** тепарва ще вършеят. Гледаите на Карбовски в youtube.com за зверствата по селата над българите и над имота им

160

Анонимен

преди 14 години

Имам си един колега от Свищов, по-точно от свищовските села, ама не ще да си признае! Понеже не познавам друг от Свищов, не мога да твърдя, че свищовлии са все такива, но този е безхарактерен, кариерист, иска му се да е нещо в обществото и подръжава на тоз-онзи, но с това става само много смешен... "Селско дете обичливо"... Виж, жена му е с характер по-мъжки от неговия! Завършил е в тамошния университет. Все казваше, че там има традиции! Ако традициите са такива..., нямам думи!

159

Ник Чепа

преди 14 години

Баси помиярската държава дето сме..........

158

Анонимен

преди 14 години

красьо е поръчан труп....

157

Анонимен

преди 14 години

следователно в кРаварна *** вече са милионери, нали? :)

156

иван от Каварна

преди 14 години

Свищов и др. като него западат заради некадърната политика на наште управници.Жалко но факт.Само *** поради падане цените на имотите в такива райони печелят.

155

хахаха

преди 14 години

суев -напръскали са не за комари,ами за такива като тебе.

154

Бай Пенко телефонист

преди 14 години

Сега проумях ,че "Иван" от КРАВАРНА и субекта "сУЕВ" са един и същ обект.Еднакво *** и горе-долу толкова прости.Напушил се като "Ну Погоди" и не знае кви ги драска тоя :))

153

суев

преди 14 години

Във Велико Търново.Не бих казал че сте дойдеш ,че нямаш пари за билето за автобуса...:)))

152

суве

преди 14 години

За жалост Свищов е едно селце затънало в мизерията и тинята на Дунава.Нещо като тоалетна в която се изливат нечистотийте на Европа.Да питам напръскахте ли против комари...:)))

151

до Иван

преди 14 години

Бре Иване у кРаваРна пасете ли кравите или само на рок сте го ударили ???? Много рок е човече,направо избихте кравите ,сега няма мляко и сирене.Баба ти кара на Рок&Рол,а?? Металяга го раздава и дедо ти,с ИЖ Планета 3 бръмчи из селото :))

150

До Иван от каварна

преди 14 години

Тук си прав, Иване. Свищов наистина запада, и то много. Но хората нямат вина за това, а 45 години комунизъм и 20 години преход, воден от бивши комунисти.

149

София

преди 14 години

Хора, бъркате историята на град Свищов и Стопанската академия с днешната действителност там и безобразията в БГ, част от цялостната бълвоч в страната.Нито града, нито сградата е виновна. Човешкият материал както каза ББ е кофти. Оттам е дефекта

148

алооооо

преди 14 години

СУЕВ ти къде си завършил бе умник,щото си много кометентен кой ВУЗ става и кой некой имал бъдеще и кой нямал??? Кажи къде си завършил да не ходим ние там.

147

иван от Каварна

преди 14 години

Може и да сте били европейски град но сега сте едно бедно и западащо село.Каварна ще я гледат такива като теб само на картичка...

146

За СУЕВ и ИВАН4О

преди 14 години

Тежко, тежко! Вино дайте!Пиян дано аз забравятуй, що, глупци, вий не знайтепозор ли е или слава!............................Ще да пия на пук врагу,на пук и вам, патриоти,аз вече нямам мило, драго,а вий... вий сте ***!Краткко и ясно ,казано от Ботев за такива като "суев" :)))