121

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

Аз да ти направя двечки,а :P :D

120

dravnik

преди 14 години

dravnik za chitazite, kvo im se kumite

119

K2

преди 14 години

Време е да си направим и копие на катедралата св. Василиий Блажени в Москва. По заповед на Иван Грозни 8те кули представляват *** със забити мечове в средата с форма на кръст да предупреди мюсюлманите които тръгнат към Русия какво ги чака!

118

Жена

преди 14 години

Да раждаме повече български дечица и да се въведе ограничение на раждаемостта в ромските семейства!!!

117

МъДеСе

преди 14 години

Тия са ***-сърфисти,искащи да използуват религиозната върна разпалена от потриоти -расисти.Жалко е че,др партии не искат да поемат отговорност за бъдещото на мусулманско (мохамеданско -не знам как е правилно?)население.Всички партии имат отговорност за тези нови МъДеСе и ДуПиСе партии

116

Анонимен

преди 14 години

Да се преиминуват единия на Юлиян а другия Асен и да ги пуснат по живо и здраво. Едно време с какъв мерак само си сменяха имената с български.

115

kapitana

преди 14 години

абе пусто Белене.....!

114

Жена

преди 14 години

Това беше до Анонимен 94.

113

Жена

преди 14 години

Звучиш патриотично, в името на родината става! Ама не се знае дали ти ме черпиш едно или аз теб :Д .

112

R

преди 14 години

Наистина, какво ще прави паметник на турски войни в България?! Да си го направят в Турция. Ние тук си славим българските войни. Агресивни мюсюлмански сублимации. Разрушиха им единия паметник, те се захванаха да строят друг - направо е нагло. Остава и ние да вдигнем един мономент на незнайния български войн в Турция и всичко да е квит. Е, да, само че никога няма да ни хрумне подобна безумна идея, родена единствено от безсмислен религозен фанатизъм.

111

anonimen

преди 14 години

Дори и да е така милими събратя нито аз нито вие можете да направите нещо Докато седим тук пред мониторите и си драскаме а ония ни готвят дръвника А наоня господин дето си мисли че неги искали в турция лъжеш се драги там точно такива търсят плащат им и чрез такива ще ни довършат що за идиотщина и кръста и полумесеца заедно никаде го няма това

110

зъбатия

преди 14 години

Юзеирови, Амджикзеирови,не - на всеки му е ясно, че всичко идва от тая *** доган, нали...

109

К2

преди 14 години

Тея пумаци и в Турция не ги искат за това се напъват да направят нещо в България иначе Турците в Турция са на светлинни години от тея катъри мекерета в България

108

Анонимен

преди 14 години

писна ми от тия турци!!!! Вън!!!

107

зъбатия

преди 14 години

Няма лабаво за пискюлите...хе...

106

К2

преди 14 години

Кое?

105

Amenhotep

преди 14 години

Освен това, понеже следя изявленията на Юзеиров, мога да ти цитирам доста негови изказвания, които БАШ си подтикват към етническа и религиозна ненавист, езбиване на българи, както и към отделяне на територии от България...Ето и някои от тях: "Както не можеш да си легнеш върху свинска кожа, така и гяуринът не може да ти бъде приятел"...."Който е против нашият паметник, трябва да бъде разстрелян"...За идеите му за "Федерация България" вече споменах...

104

Amenhotep

преди 14 години

Това не е единствения вестник и това не е единствената статия ... надявам се, чул си какво казна Ашим Асан ...*****Асан заяви, че лично е видял Юзеир Юзеиров, заедно с Бекир Терзи и Моасак Азад, да събира хората в сграда до пазара в кв. "Столипиново".По-опасното според Асан е, че Юзиеров, заедно със спонсорите си, подтиквали гетото към етнически бунтове срещу държавата, която им пречела да регистрират партията си.Сценарият бил да се предизвикат безредици, след което да се появи Ахмед Доган и да се представи за единствен спасител на етническия мир, обясни Асан.

103

К2

преди 14 години

Тея турци големи мазохисти живеят в страна дето 80% от населението ги мрази смее им се на езика даже и господарите по тв яко бъзикат почитат ДОГАН АКБАР който прави парички на техен гръб, където и да работят като удари криза първо гонят турците иначе си мислят, че нещо ще направят с някви си партии, като ги гледам 2 лева нямат в джоба иначе на избори първи да си дадат гласа за Депутат Партия *** да правят барбекюта на знайни и незнайни.

102

Озадачен

преди 14 години

Извинявам се за спама, нещо не се показваха постовете - предположих че съм надвишил максималния разрешен размер и постнах няколко, по-орязани, постове.