47

troika

преди 14 години

И все пак, някой е харчил от тези карти, купувал си е почивки на Карибите или дрешки на Версаче, а пък тя им помагала. Браво.

46

gandoni

преди 14 години

Давам безплатно да ми правят *** с благотворителна цел

45

Анонимен

преди 14 години

До: Machiavelli Да предположим че си интелигентен. Като ти чета мението обаче, ми се струва че не си по-различен от тези които описваш. Ако не си, значи е невъзможно да направиш обективна съпоставка, което те поставя в тавтологичен кръг. С други думи висшите ти умозаключения са кьорфишеци. И аз сам успял в чужбината брате, но по собствената си нация не плюя никога!

44

Емо

преди 14 години

Ще я осъдят и то с максимума, който позволява законът. А за мошениците, които откраднаха милиарди и продължават да крадът, даже няма да и да бъдат повдигнати обвинения спрямо тях.

43

Luboto

преди 14 години

Я се успокой малко първо и прочети малко. Бонусите не са за шевоте на клонове, които получават двойна заплата от тази на касиер например. Големите бонуси отиват за брокери и борсови посредници!

42

Митко

преди 14 години

Онбашията,както винаги се *** с неговото си типично изказване.Онбаши,ти не си за урановите мини,ти си за разстрел! Фес такъв с фесовете!! Браво на жената!

41

Machiavelli

преди 14 години

Само като чета коментарите и ми става лошо. Чудя се що българина е толкова отвратителен народ, чак ме е срам че съм българин. Само ние сме такива ей. Където съм могъл да ида и да видя други хора, никога не съм виждал подобни на наще алчни и завистливи ***, просто сме уникат и за тва ще мре в мизерия държавата. Виновни ви били политиците, *** и половина е 2/3 от народа. Аз такава алчност и завист не съм виждал никъде. *** в *** *** прости.

40

Анонимен

преди 14 години

Ужас!!!Тук е пълно с андрешковци,дребни душици дето не виждат по-далеч от носа си,щом те нямат да нямат и другите,дано и вас да оберат така както тази крадла е обирала,отвращавам се от вас,заслужавате си съдбата в блатото.

39

R

преди 14 години

Що за етнически небивалици от рода на това дали жената е туркиня или от някаква друга народност?! Това, което е направила има две страни - и добра, и лоша. Все пак, звучи благородно и очевидно подбудите й съвсем не са във връзка със собствената й изгода, което показва добрите й намерения. И моля, нека хората от турски произход да не се изкарват като най-човечни на земята. Във всяка народност има и добросърдечни, и зли хора. Това е цялата истина.

38

така трябва

преди 14 години

Преди всичко си човек, а не работата си нито парите си.

37

Анонимен

преди 14 години

нещастница.Като я набутат в затвора ще се научи да не краде.Богатите крадили а тя защо краде-значи и тя се изживява като богата.Каква е тя че ще преценява че съм беден и ще ми подхвърла крадени пари."Адвокатът й съобщава, че клиентката му живее със социална помощ, която покрива само основни нужди"Без лъжи моля.Шефка на банков клон -тя самата е била една от богатите.Само какви премии си раздават -шестцифрени числа.По -големи крадци от банките има ли.

36

dobyr

преди 14 години

На тая жена трябва да и предложат работа като шев на БНБ като награда....

35

ahahah

преди 14 години

da jive DPC tazi jena e bila turkinya i myusulmanka da e jiva i zdrava dano i tuk balgarite da se u4at ot neynata savest i dobrodushie ------........,,,,,,,---------fack off za ATAKA.!. oIo

34

мунчо

преди 14 години

Подкрепям те, бацо! Тук няма ни един, който да е взел у дома си бездомен или да си е дал дрехата на измръзнал просяк. Щото всички искат да имат чуждото и незаслуженото, но когато някой го поиска от тях, те се стремят да си го опазят на всяка цена! *** комунистическата глутница.

33

crr

преди 14 години

bravo bravo antakana bogatiq mu 4ovek za ko mu sa tolkova mnogo pari

32

Vanja

преди 14 години

Da e jiva i zdrava tazi jena! Poklon!

31

марио

преди 14 години

Това е най -трогателното нещо ,което съм чел в новините от ДОРИ НЕ СИ СПОМНЯМ КОЛКО ВРЕМЕ... !!! ВПРОЧЕМ МИСЛЯ ,ЧЕ ЖЕНАТА Е ВЯРВАЩА ...!!!

30

Анонимен

преди 14 години

Прекрасен човек е тази жена !

29

един

преди 14 години

ЧОВЕК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Дано и ние станем такива!ДАНО!

28

Анонимен

преди 14 години

Да, шокиращо е да виждаш как някои имат милиони и милиарди, а други нямат пари за хляб...Браво на жената! Дано всичко й се размине, и да си уреди добре живота за напред!