60

BLACK OILER

преди 13 години

ТВЪРДИ СЕ - ЧЕ В ТУНЕЛА ОТКРИЛИ ЧОВЕК - КОЙ СИ ТИ? - ЧОВЕК ОТ БЪДЕЩЕТО - ОТГОВОРИЛ.

59

Анонимен

преди 14 години

абе всичките сте големи специалисти, напрово ми се повдига от вас

58

проф.Офретенов

преди 14 години

до Анонименщом толкова разбираш напиши кой си че да можем да ти вярваме. лично аз смятам че това е поредната простотия на тея "учени" и че ще доведе до истински Голям Взрив и това ще е краят на света!!!!

57

Анонимен

преди 14 години

Гравитацията от своя страна обуславя привличането на по-малките обекти към обекти с по-голяма маса, намиращи се в тяхна близост. И тъй като на субатомно равнище играят други сили като "Weak Nuclear Force" "Strong Nuclear Force" - които са милиони пъти по-силни от силата на гравитацията. И точно защото към момента учените не могат да направят връзката между силите които движат планетите и силите които важат в субатомния свят, се строи този колайдер !!!

56

Анонимен

преди 14 години

Няма как да се получи черна дупка при такива микронни размери, не разбрахте ли вече? Черната дупка има изключително голяма маса и малък обем, поради което изкривява време-пространството и поглъща всичко, което се намира в нейна блозост. Сега ми кажете кое точно ще я създаде, при положение че черните дупки са формирани от супернови, а те от своя страна - от звезди с изключително голяма маса, които пък от своя страна са се сформирали под действието на гравитацията.

55

mitaka

преди 14 години

az lichno samo za tova si mislq :D :D :D

54

tinki luinki

преди 14 години

da ma na li znai6 4e ima opasnost ot 4erna dupka a ?

53

Анонимен

преди 14 години

когато нашето слънце стане червен гигант и изпепели всичко с радиацията си къде ще живее човешката раса ? Или вие мислите само как да напълните корема да се налеете с алкохол и да на*** квото може ???

52

Анонимен

преди 14 години

Как може да има толкова прости хора в тази държава??? Това е основния инструмент на човечеството за да разбере кои сме ние как сме създадени, къде и защо живеем !!! Бедни и гладни винаги е имало и винаги ще има, но както каза един колега по-долу ако не беше техническия напредък благодарение на учените още щяхме да пасем добитъка. Искаме да покоряваме чужди планети и територии - ами как да стане ако не знаем почти нищо за материята ? След няколко милиона години когато нашето слънце стане червен

51

проф.Сербезов

преди 14 години

Тия яко са се настървили да разгадават тайните на вселената. Пожелавам им успех и дано да не светнат като крушки!

50

Анонимен

преди 14 години

извънземните кой знай как ни се хилят от горе на колайдера

49

косето

преди 14 години

аз знам къде се намира черната дупка ....................и вие знаете,че е на Позитано ама си траете

48

Анонимен

преди 14 години

Коментар 45 строши мивките и изкърти фаянса направо хахахахах

47

Анонимен

преди 14 години

Пък и да погълне Земята, какво ви пука. Вече ще сте умрели, така, че няма да ви боли за нищо. Да му муслят депутатите, че няма да има кво да крадат.

46

Анонимен

преди 14 години

Абе стига сте сте се шашкали - щяла да се образува черна дупка и да погълне Земята.Черната дупка е тяло свило се до размер под радиуса на Чандрасекар. размера да е под масата му разделена на ск. на светлината на квадрат. Тук лъча е с елементарни частици. Масата им е нищожна. За да стане човек черна дупка трябва да се свие до размери по-малки и от електрон, пък тия частици още по-вече. А и да стане, тя няма такава гравитация, че да поглъща. Космическите ЧД са такива поради големите си маси

45

groupenfurer

преди 14 години

Коментарите тук напомнят титаничната дискусия, провела се при пускането на първите локомотиви, когато сериозни учени доказали, че само от вида на преминаващия локомотив всички крави щяли да полудеят ...... и да спрат да дават мляко :))) а иначе токлова скъп проект е възможен само ако Путин е ОК. всъщност прикрита зад международни организации, руската мафия се опитва да произведе спирт от антиматерия. А черните дупки са за да прикрият производствените кражби на безбандеролен алкохол ..

44

gandoni

преди 14 години

Аз пък всяка вечер си го пъхам в една черна дупка при малък разход на парична енергия

43

коко

преди 14 години

всичко ми се изясни сега да пием по една ракия

42

Анонимен

преди 14 години

Маите маи са се заблудили с годинка -две

41

Анонимен

преди 14 години

samo da s10bshtiq che zblusakat k0ite e trqbwalo da se naprawi sled 1 sedmica e naprawen dnes vav 15:35 bez nikakfi problemi