97

zeru

преди 14 години

малко останахме софиянците в софия ;) нататък няма и да коментирам защото всеки който дойде в софията и си хвърля *** къде му падне а у вашите градчета си пазите ... айде и со здраве как се вика

96

Анонимен

преди 14 години

1.Нали сОфиянци сте голяма работа... май не сте изобщо,градове 10 пати колкото софия и се орпавят с *** вие не можете.Срамота2.Като кара Бентли какво, направи и ти фирма за *** и ти карай, поне там винаги ще има *** няма криза и ефтина работна ръка.Не завиждаи не е хубаво.

95

Боклук

преди 14 години

Имах предвид боклукчийската фирма.

94

Боклук

преди 14 години

Как ще се реши проблема с *** като собственика й кара едно от 10-те най скъпи возила в света. Познайте къде отиват парите. *** там работят на символични заплати. Сметището е държавно. Камионите са купени със заеми. Въобще комунизЪм.

93

Анонимен

преди 14 години

Какъв Станишев те гони бе умник.*** на София си беше лично твой ангажимент.Но за четири години кметуване беше по-лесно да се прибират комисионни и да се возят бали по цялата страна ,за което се похарчиха пари за два завода за ***.Добре ,че още има някой да ти се връзва

92

Анонимен

преди 14 години

Един премиер след като загубил изборите се срещнал с новия премиер и му дал две писма. Казал му (Когато останеш в много трудно положение отвори първото писмо и ще видиш как ще ти олекне работата. После ако пак останеш в много трудно положение отвори второто писмо.) Ден дошъл новия премиер останал в много трудно положение от което не е могъл да излезе с никакъв начин. Тогава се спомнил за писмата и отворил първото писмо. В писмото е било написано ОБВИНЯВАЙ ПРЕДИШНИТЕ. Той така е направил и наистина му е олекнало. Но ден дошъл пак работите се развалили и вече хората не искали да чуват само обвинения за предишните. Тогава премиерът отворил второто писмо. Във второто писмо е било написано НАПИШИ ДВЕ ПИСМА ЗА СЛЕДВАЩ?Я. До колкото виждам Бойко от първи ден е отворил първото писмо.

91

Дражко

преди 14 години

Поздравления!Снимката е трепач.Тя е олицетворение на бъдещата работническа класа на България!А може би на Министър председателя-някои ден?

90

Дражко

преди 14 години

Значи,в България-*** колкото щеш.От всякакъв материал и цвят!Излъчващи всякаква миризма-от "Шанел" до мингиянска пот.Изповядващи различни неща.Червени,сини,оранжеви,жълти.....Абе-избор голям.Някой лапат кюфтаци,други ДДС.Въпросът е КОГА Европейското търпение ще се пукне като балон и тия всичките ще влязат във фабрика за рециклиране?

89

Станка

преди 14 години

....и четете европейската преса - там ще разберете как оценяват бат Бойко. Наште слугински медии не ги гледайте.

88

Станка

преди 14 години

До 6 месеца тези 1,5 милиона българи, който гласуваха за ББ и НЕГОВИЯ ГЕРБ ще разберат за какво точно са гласували. Не само Лечков и сливналии се ориентираха. Останалите 5 милиона, които НЕ гласуваха за ГЕРБ просто ще трябва да почакат нови избори. А то, удариш ли българина по джоба, увеличиш ли му цигарите и алкохола (май на средния българин само това му остана), гледай какво става - от "Осанна" - "Разпни го"

87

ти

преди 14 години

какво очакваш от гнусните българи,първо да се научат да си мият задниците тогава да говоря))

86

Златко

преди 14 години

Бе щом и Лечков, дето изкара половин Сливен под строй да гласува за бат Бойко взе да реве от тях и да им иска оставките...

85

Берия

преди 14 години

Както обикновено става в политиката когато няма външен враг се появява "врагът с партиен билет", помним такъв пример от най близката ни история 10% управление. На мутрата само му гледайте сеира след месец два когато започнат един друг да се топят. Ще стане идеална пожарникарско-милиционерска чорба с екологична мас от кашалот.

84

5555

преди 14 години

Аааа,не си прав,я виж колко отговорности пое,колко обекти откри.Отговорен е за всичко положително ,което се случва в България.А за всичко отрицателно се знае кой е виновен,нали...

83

nqkoi si

преди 14 години

suglasen sum 4e kogato faktite govorqt i Bogovete mul4at, no v kraina smetka nai-vajnoto e kak jivee malkiqt 4ovek. kakvo ot tova, 4e budget e N5 v Evropa ili 4e Oresharski e polu4il nagrada, kogato horata ne mogat da si posreshtan elementarnite nujdi? kakvo o t towa kakuv bil rezervut ili ikonomi4skata situaziq, kogato horata iznemogvat? rezultatite na durjavno nivo nqma da nahranqt horata!

82

1111

преди 14 години

Бойко ще понесе ли някаква отговорност все пак за нещо в тази държава??? Ако не - за какво се прави на премиер, преди това на кмет???

81

Златко

преди 14 години

Да не забравя и другите "слънца"-Лудото Яне, Лудия Воленчо...От тия хора ние чакаме държава да оправят,ей!Иван Костов е "друга бира".Той е заел позиция "зад" тях и чака да им го нахендри.

80

mi6osp

преди 14 години

Пука му на главния виновник за нерешения проблем с ***, нали глобите ги плащаме ние! Проблемите от този род тепърва предстоят- ББ вече не е кмет,а министър-председател .Възможностите му да направи подобни бели в държавата ни с тоталната си некадърност да решава проблемите са безгранични.

79

antikomunist

преди 14 години

Abe v tezi forumi samo plateni komunqgi-bokluchai li pishat be, bahti i srama za BG ste. A dano edin den pak vi upravlqva reznqka i rusnaka, mai vi e malko analnia sex

78

Златко

преди 14 години

Чудя се на акъла на българина.Бойко, Цецко, Цецка, Фидоска...Ами погледнете ги и кажете какво очаквате от тия.