61

Пух

преди 14 години

Съвсем елементарно. Просто има шматки, които влизат в магазин, без да са убедени какво точно ще пазаруват и накрая си отиват със стока, която продавач - консултанта им е пробутал.По правило тя не е най - качествената, но пари се е дало, ще се консумира.

60

Анонимен

преди 14 години

не че няма място ние сме на всеки километър.:0))))))

59

Райко

преди 14 години

Кво ми се дърляте, и аз да бях софиянец и аз за фандъчката щех да гласувам. Много е барната тая, ей

58

eeeeee

преди 14 години

Браво в София както и в България няма място за ***.Успех !

57

...

преди 14 години

До: Gargamel...Стига с обидите, хора. Софиянци били *** овце, другите били еди-какви-си. Бих казал, че си имаше достатъчно информация. Имаше интервюта с по-големите имена от кандидатите, постери - както си трябва, но просто на местно ниво.

56

Анонимен

преди 14 години

а защо повече млади не гласуваха

55

Мунчо

преди 14 години

Всички избори на които няма поне 55% избирателна активност трябва да бъдат невалидни.А избирателна активност 21 % споре мен не означава че Фандъкова отвява някой си,а че народа отвява всички политици взети заедно...Че само за три месеца ГЕРБ успя да отблъсне още 20% от хората да не гласуват..

54

обективен

преди 14 години

БКП-БСП ДПС-Доган трябва да бъдат забранени като антибългарски, антинародни и терористични организации. През цялата си история тия партии са били против България и против българските национални интереси.

53

СС

преди 14 години

коньовичарка, ти не се прави на много умничка, мила. Щом конституцията го позволява, какво значение има колко % са я избрали?! Ако ще и 5% да са. Факт е, че това даже не е представителна извадка, защото БСПенсионерите си бяха на линия. Ако повече млади гласуваха, тези 65% щяха да отидат стремглаво нагоре! Хората имаха избор измежду 20, аз това не мога да определя като "неявяване"

52

НФБ

преди 14 години

Фандъкова има не само чар, но има идеи и желание за промяна! Не саъм гербер, но и имам доверие! Желая и късмет и смелост!Честито на софиянци!Направихте добрият избор!Жалко все пак че ДСБ и СДС не издигнаха общ кандидат..но все пак не е важна партийността а човека и неговият потенциал!

51

дони

преди 14 години

По-полека, бе, то са гласували 20 процента, бре. Това също е много показателно. Много бързо взе да ги сваляш всички. Да видим след 2 години какво ще стане, а?!?

50

мучо

преди 14 години

Да му мислят софиянци,ние в провинцията поне такива експерименти не правим.

49

Gargamel

преди 14 години

Дo 36 : да прав си не са сексисти, а са *** oвце, кoитo гласуват със затвoрени oчи и без да се замислят изoбщo. Мнoгo интереснo кoлкo тихoмълкoм прoтекoха тея избoри - без гoлеми кампании, без гoлеми дебати - за малкo даже да изтървем и датата за гласуване......Явнo се е целялo да има ниска избирателна активнoст, за да мoже тая некoмпетентна кукумявка цял живoт рабoтила самo и единственo в сферата на среднoтo oбразoвание- мнoгo пoлезнo за да бъдеш кмет - да мoже да спечели пo-леснo

48

коньовичарка

преди 14 години

поздравления!доволна съм от ниската избирателна активност! сега се надявам и новата кметица да е наясно, че тя печели тези избори СЛУЖЕБНО! вярвам, че няма да забрави, че не е ИЗБРАНА! Г-жо Фандъкова, наистина ли смятате да седнете на кметски пост? Ще се чувствате ли удобно като знаете , че не сте избрана :) лично аз ако спечеля партия шах , поради неявяване на другия играч не бих го броила за победа:)) в допълнение да добавя, че неявяването се дължи на увереността,че тази игра не е за вас

47

Червената помия

преди 14 години

След Станишев и сие ,бесепар направо си е обида...

46

БОРИСОВ

преди 14 години

ТРАГЕДИЯ СОФИЯНЦИИИИИИИИИИИИ ЗАЩО НЕ ИЗЛЯЗОХТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗАТЪВАЙТЕ С МАФИЯТАААААААААА

45

Анонимен

преди 14 години

ми от боико по голямо ку4е което лае и не хапе да сега не съм срещал,и стига вече с неговия пиар ,че дразни яко,само дето не е почнал да се показваа от хладилника като го отворя

44

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

...Като се има предвид, че твърдия електорат на БСП беше на линия -беше на бойния си пост...малииии процентите отиват към татово време, но сегавсичко е доброволно, без измами и безнасилие... - хайде смяна на конституциятаи аут на съдебната система/към изп. власт/ и аут на президента......ОВЧАРОВ ПЪК КАЗА, ЧЕ СЕ ЧУСТВАЛ ПОБЕДИТЕЛ... - голем смех...

43

Дрямка

преди 14 години

Юрданка да не започне по примера на лидера си, който се оправдава с предишното правителство, да започне да се оправдава с предишния кмет.Много хубаво стана.Дреме му на Кадиев.Щеше наистина да се притесни, ако бяха го избрали.Всъщност избор няма. Има назначение.Хората не знаят кои са кандидатите / не ги и интересува/, а се носят слухове, че са били към 20.Кой ще става образователен министър?

42

Вили

преди 14 години

честито на Софиянци още малко градове останаха за да завладее ГЕРБ цяла България ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ