212

beretta

преди 14 години

Жена да разтъне ррл? ти шегуваш ли се в поделението в Горна Малина четри жени в пълно бойно снаражение разгъват РРл за норматив и то по-качествено от мъжете.... а пък що се отнася до гума на ЗИЛ, кажи ми как 50 килограмов *** с осми клас може да е от някаква полза примерно...За какво ни е многохилядна армия която не може да си върже обувките... видял съм, изпатил съм ясно ми е..

211

Дърт ефрейтор

преди 14 години

до 210. ако си мислиш, че на занятие в танка ще се къпеш и подмиваш два пъти дневно-в голяма грешка си.На края на деня от теб ще се виждат бели само очите и зъбите ти.

210

Анонимен

преди 14 години

грешиш-БЪЛГАРКИТЕ СЕ ПОДМИВАТ И КЪПЯТ ПОНЕ 2ПЪТИ ДНЕВНО,НО АКО ТИ ИМАШ ОПИТ САМО С ТЪМНОКОЖИ "БЪЛГАРКИ" СИ Е ЛИЧНО ТВОЙ ПРОБЛЕМ! И КАТО ПОЗНАВАШ ГЕРМАНКИ-ТЕ СИГУРНО ЗНАЕШ КАКВИ СА ПРЪДЛИ/В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ/ АМИ ЧЕСТИТО !!!!*** И ПЪРДЯЩИ КОБИЛИ СА ТВОЯ ОПИТ С ЖЕНИ!И СЕ ПИШЕ братовчеДки неграмотнико.

209

Сексист

преди 14 години

Kinder, Küche, Kircheдемекchildren, kitchen, churchа бе, я до печката ..

208

Jovo

преди 14 години

Момци 14 дена в танк, и то жени, за Българките това не е проблем те и така така не се къпят редовно, не са нито Германки Нито скандинавки, а и мяжду другото повечето жени в БГ армята са от братовчетките с тъмна кожа, всички знаем те кога се къпят, на пролетния дъжд и на есения, затова МОМИ ДАВАИТЕ КЪМ ТАНКОВЕТЕ Т55 И ДА ВИ Е ЧЕСТИТА АНТИКА.

207

OP ст. л-т

преди 14 години

Скоро даже са пуснали танкове за смесени екипажи, обзаведени с джакузи. За специфичните нужди на екипажа... ;-)

206

Ал

преди 14 години

В натовските танкове има бани и тоалетни, а в Т 72 се пикае във въздушния филтър,затова и в нашата армия жените не стават за танкистки.А иначе девойките в униформа изглеждат много секси,искрено съжалявам,че преди години старшините в БНА не бяха жени.

205

Севастократор

преди 14 години

Жените трябва да раждат,а не да ходят на война.Тези дето са на служба в армията,са сбъркани.Войниклъкът е мъжка професия,както раждането и отглеждането на деца,е женска работа.Някои се мъчат да умешат в България всичко,така че да се създават трудности и да няма управяне.

204

topcho

преди 14 години

Epa ia ,che i im slozhime dush u tanko ta da ne mirishat :) Zatvariam kapaka i glei kak go klati tia tanko.

203

дедо либен

преди 14 години

А бе,момци,25 000 жени,качени в танкове разбиха йорданската армия,която беше САМО ОТ МЪЖЕ!Аман от хаджигенчовци!:)))

202

bira

преди 14 години

ролята на жените в армията е да облек4ават войската това е истината за друго не стават нали затова ги вкараха в армията.

201

Ъ

преди 14 години

Ми тия каки да влачат танковите акумулатори, да сменят тракове , пък и само да чистят машината след излизане - е не ги виждам! Трябва все пак реална оценка къде може и къде не може.

200

Ники

преди 14 години

Абе истината е , че найстина в някои родиве войски има доста жени, даже мога да кажа, че по брой жени сме на първо място в Натовските Армии, но затова не са виновни жените, те просто кандидатстват за обявените длъжности и това е ! Аз също бях кадрови войник и дори съм служил с момичетата на снимката, ако трябва да съм честен доста им помагахме, но как да Ви кажа, всичко си е до човек . Даже си спомням, че ни молеха да останем , че няма кой да дава караули, било ги страх на жените! Смях ....

199

хатака

преди 14 години

амо то кат нема мъже,какво да се прави

198

Ники

преди 14 години

Еййй, тези двете момичета на снимката ги познавам, служехме заедно, докато бях кадрови ... Малката е много пекана :)

197

Морфей

преди 14 години

В много отношения нашият генерал Добрев е без грешка, абсолютен мъжкар. Казвеам го, защото имам честа да го познавам лично. По въпроса със жените съм напълно съгласен, понеже много места в момента стоят запълнени от жени, които са по майчинство или в неплатен отпуск след майчинство и изобщо и не мислят да се връщат, но защо не дадат път на младите момчета които имат желание да дадът своя дан към родината?! А да не говорим, че тези които са в редовете изобщо не знаят за какво са там!

196

Анонимен

преди 14 години

Каква е разликата от Американска ,Испанска,,Британка и НАШЕ БЪЛГАРСКО МОМИЧЕ в униформа.Първите са от страни който не правят разлика дали е мъж и жена там законите(устава) е много по строг от нашия.Няма разлика дали е жена пилот, автоматчик,телграфист,шофьор или механик водач те не отстъпват по нищо на нашите дори наште рейнджърки ги превъзхождат.Така че това не е повод да се вдига пушилка а да се види как да се оправи въоражение ,техника и дрехите им че са като гашници.

195

пича

преди 14 години

ТОЗИ ВЕЛИК ПЪЛКОВОДЕЦ, БЕШЕ ГЕНЕРАЛ И ТОГАВА КОГАТО СЕ ВЗЕМАХА РЕШЕНИЯТА ЗА УЧАСТИЕ НА ЖЕНИТЕ В БА. ТОГАВА ЩО МЪЛЧА. СЕГА КАТО НАБЛИЖИ ПРЕДЕЛНА ВЪЗРАСТ СЕ ПЕРИ БЕЛКИМ НЯКОЙ ГО ВЗЕМЕ В ПОЛИТИКАТА. ПЪК МОЖЕ И ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ ДА СТАНЕ. ЗНАЕШ ЛИ.

194

Анонимен

преди 14 години

ха ха, тея романтични спомени от казармата вече не са реалност:)

193

Нинджа

преди 14 години

Жените могат да бъдат в армията, но като кадри на отдел "Отдих и забавление".