17

Анонимен

преди 14 години

на такива постове се слагат чиновници, политически лица, отдолу хората вършат работата, тая Кунев беше такава *** и проста дърта комуниистка, работа за 5 пари не свърши, което и е нормално, и само помогна да се ограби страната с хиените у нас, типично български простотии, друга страна не направи подобни простотии

16

ПЕПА МИГЛАТА

преди 14 години

Таз минетчика дет съ тряска със старци кога ша я свалят от всякъде ? Таз комунистка трябва да бъде детронирана и пратена в затвора за корупция . Колко ти дадоха да предадеш интересите на страната чавко ?

15

Vesso

преди 14 години

А забравих за Козлодуй. Не Кунева, а правителствата след това на Димитър Попов прецакали хора от атомното енергийно лоби на Франция подписаха смъртна присъда на АЕЦ-а. Като поемаш някъкви ангажименти, просто ги спазвай. Друг е въпросът, че като на украйнците ни се носи славата на безотговорно племе. На никой в Европа не му се иска втори "Чернобил".

14

Vesso

преди 14 години

Докато плюеме такива хора и изкарваме напред "тарикати", ама наши, ще берем срам като вчерашният. На Кунева, какъв й е проблема? Дали Барозу, дали друг фактор от европейска величина, ще я вземе да работи за него в Европа. Па ния тук ще си избираме тарикати за политици и после ще се оплакваме. Нещо като ти е над нивото и не го разбираш, просто го наплюй, вместо да се стремиш да го доближиш.

13

Анонимен

преди 14 години

a tazi kato za6titava potrebiteli, kakvo napravi s toplofikaciq, elektro, s mrusnata voda po 4e6mite ??!! aaaavednuj kaza oba4e, 4e imalo opasni kitaiski igra4ki...hahahahaha

12

..тая дърта крава ..

преди 14 години

.... освен , че е голяма нимфоманка, друго не може! И тя подписа без възражения закриването на Козлодуй ...! в Европа и казват : miss Yess !

11

Анонимен

преди 14 години

3ами като гледаш себе си отдавна е трябвало да разбереш че по-голям *** от тебе няма.

10

Анонимен

преди 14 години

изборине си ги купи за 6 000 000 лв

9

Luboto

преди 14 години

Dobre be umnik, dai primer kak da raboti v polza na dyrjavata ako ne na dyrjavna slujba? Aman ot dyrdorkovci koito vse sa nedovolni i vse neshto protiv iskat da kajat.

8

черна завист ме гриз

преди 14 години

Абе,човек,кво да му завиждам на тва комперекенде!?Знаела 5 езика-ми добре,нека ги знае,неини са си!Ама била "знаеща и активна"-ми добре,къв и е проблема!?Като е толкова МОЖЕЩА,що се тика по службите и драпа за постчето,а не действа НАИСТИНА за полза на държавата!?Щото за лична полза май е действала,и то много добре,нали!?:)

7

Аноним

преди 14 години

Стига сте плюли по жената, бе, жалки, долни завистници! Научете като нея пет езика, набийте си в тъпите кратуни малко мозък/ама то с кибицане пред форумите не става това/, извисете се над дребните си душички, пък тогава придиряйте! То за това в тази държава няма нито един свестен - от злоба и завист сте готови и майка си да продадете!

6

Анонимен

преди 14 години

TAZI E SMECHNA,JIVEIA NA ZAPAD ,ZA NAI MALKATA GARANCIA BEZ SKANDAL NE MINAVA ,ZA KVA ZACHTITA GOVORI

5

pepi

преди 14 години

E kakvo sravnjava tazi Bulgaria s Luxembourg. V Luxembourg poshtalion poluchava 3000 evro zaplata.

4

Анонимен

преди 14 години

мазна, грозна, продажна ***

3

Анонимен

преди 14 години

тая грозна лелка още ли на излага пред европейците нали я ИЗГОНИХА ВЕ!!!САМО УРУДИ СМЕ В ТАЯ СТРАНА МАЙ

2

345

преди 14 години

Тая опулената на снимката госпожа Пръмова искала да бъде в политиката, защото била много "активна и знаеща". Пък и е специалистка по потребителите, ей , че наглост брей!

1

Абе жена,

преди 14 години

скучна си. Олицетворяваш даскалицата, готова да играе ролята на заболялата актриса от пътуващия театър, отседнал в провинциалното градче....наивна и амбициозна за успехи....ПП а филма се казваше - Звезди в косите, сълзи в очите