173

Иво

преди 14 години

Лоша работа!

172

PaFel

преди 14 години

a be vie ludi li ste.... praa si edna klizma i neam qdove :D:D

171

ани

преди 14 години

не се взирайте толкова много вьв ваксините....сьздайте си силна имунна система..

170

ot Germanija

преди 14 години

Vaksinata ima strashni posledizi...vseki da se informira predi da se vaksinira....naprimer vav INTERNET.....po-dobre otbjagvaite kontakt sas mnogo hora, pipaite navan vrati i butoni samo sas rakavizi i si miite dalgo razete sas topla voda i gi dezifenkziraite kogato se priberete u doma si....ne pipaite sas mrasni raze lizeto si i ne se zdravisvaite .....USPEH !!

169

mimi

преди 14 години

Всички ученици по купони и кафенета.Който не е болен итой ще разболее.Каква е целта на ваканцията не знам.

168

ВАЖНО!!!

преди 14 години

В ПРЕДАВАНЕТО "ЧЕЛЮСТИ" - 5.11.2009 САМ д-р ангел кунчев - директор на отдел "Надзор на заразните болести в МЗ" ПРИЗОВА МЛАД МЪЖ ДА СЕ ВАКСИНИРА СЪС СЕЗОННА ПРОТИВОГРИПНА ВАКСИНА ПО ВРЕМЕ НА ЕПИДЕМИЯ!!!!!!!! А ПРЕДАВАНЕТО СИ БЕШЕ ПЛАТЕНА РЕКЛАМА НА ВАКСИНАТА ЗА "СВИНСКИ ГРИП"

167

ОТВРАТЕНА

преди 14 години

ДО ВАЖНО !!! А БГ се разболяват ваксинираните учители и ЛЕКАРИ.

166

ВАЖНО!!!

преди 14 години

В българските медии .... НЯМА и дума за това, че има ПРОТЕСТИ относно ВАКСИНАТА за СВИНСКИ ГРИП и за това, че ТЯ ВРЕДИ. Може да потърсите информация за Швеция - мед.сестри се разболяват ВЕДНАГА след като се ВАКСИНИРАТ. Има и 4 починали няколко дни след ВАКСИНИРАНЕТО!

165

ваксина

преди 14 години

Мисля, че и на самите лекари и вирусолози не им е ясно как се е появил новият грип. А след като вече доказано от него се заразяват и хора, и животни- лошо, много лошо! По отношение на ваксината за свински грип - попитайте личните си лекари те дали са си я сложили. Хващам се на бас, че не. При постоянни контакти с болни, защо ли? Тема за размишление!

164

Баба Тонка

преди 14 години

Точно тъй!Яж сурови лук ,чесън и люти чушки,бухай си краката в гореща вода с морска сол,разтривки прави със свинска мас и ракия,пий греяно червено вино с мед,па ако те тръшне некой заблуден вирус,ела ми се обади!

163

cwetence

преди 14 години

Глупости пишеш. И лимоните, и чесънът си губят огромна част от свойствата (най-вече витамини; а чесънът е и универсален антибиотик) след термична обработка - демек варене. И съответно - не помагат. Нито за укрепване на имунитета, нито за унищожаване на вирусите. Ако не вярваш - има достатъчно инфо в нета - прочети, преди да даваш глупави съвети в такава ситуация. Чесън, лимон, лук - ДА, но СУРОВИ, а не сготвени. Друго средство - мед. На който му понася - и люти чушки. Бъди здрав.

162

NE ME VILNUVA

преди 14 години

NE ME VILNUVA AZ SIM OT 6UMEN ,A TO NE E V BG!

161

ВАЖНО!!!

преди 14 години

от 5.11.2009 - Полската министърка на здравеопазването д-р Ewa Kopacz в парламентарен дебат, излъчен на живо по ТВ казала, че СЗО разпространява дезинформация в Украйна относно пандемията, за което предаването е било прекъснато за 15 мин.---- Според нея НЕИЗПИТАНАТА ВАКСИНА за "свински грип" може да причини повече УВРЕЖДАНИЯ И СМЪРТ от самия "свински грип" -----

160

до МОРСКИ

преди 14 години

на 12 юни - ПЪРВИТЕ ВАКСИНИ СА ВЕЧЕ ГОТОВИ!!! Смятай...колко са ги тествали?

159

до МОРСКИ

преди 14 години

Вместо да пишеш! Вземи прочети малко , вече информацията е достъпна за всички.Но тук имаме официално изказване на "Полската министърка на здравеопазването д-р Ewa Kopacz"ВАКСИНИТЕ СА от три различни фирми и не са минали през всички тестове /ТЕСТОВЕ СЕ ПРАВЯТ от 18 до 24 месеца/...РЕКЛАМА НА ИМЕНАТА И ФИРМИТЕ производители на ВАКСИНИТЕ НЯМА ДА ИМ ПРАВЯ!

158

Морски

преди 14 години

За коя вкасина говориш, откого е произведена и какво значи "НЕИЗПИТАНА'. Само един крайно глупав човек, може да смята, че ваксини/лекарства се използват в която и да е страна без никакви предварително уточнени процедури и тестове.

157

ВАЖНО!!!

преди 14 години

от 5.11.2009 - Полската министърка на здравеопазването д-р Ewa Kopacz в парламентарен дебат, излъчен на живо по ТВ казала, че СЗО разпространява дезинформация в Украйна относно пандемията, за което предаването е било прекъснато за 15 мин. Според нея НЕИЗПИТАНАТА ВАКСИНА за "свински грип" може да причини повече УВРЕЖДАНИЯ И СМЪРТ от самия "свински грип"

156

ss

преди 14 години

Истината е това - освен ако имунитетът ви не е сериозно увреден и/или нямате сериозно, сътоветно и хронично заболяване, не трябва да се притеснявате от нищо. Не слушайте телевизии, вестници, изобщо каквито и да са медии. Може да ви изглежда като огромна конспирация, но реално това се случва - нарочно се насажда параноя, за да може кръг от лица/компании да печелят на гърба на населението. Това е! Това става всяка година с тези "невероятни" ваксини, но в много по-неглобален мащаб.

155

ss

преди 14 години

Angel, хайде не се прави на лекар да казваш какви са били симптомите. Това, че щерка ти ги има, нищо не значи. Особено пък и да говориш с какво се лекувал грипът... Аман от такива "знаещи" като теб! Виена, ти също! Писна ми от вашите "народни" рецепти - не бяха чесън, пък мед, пък вино. Големи разбирачи се пръкнахте! ***! Това е НОРМАЛЕН грип - ако те хване, ще го преболедуваш и готово. Ако не - ще те хване следващият или по-следващият.

154

НЕ НА ВАКСИНАТА!

преди 14 години

Най - вероятно са тествали ваксината за грип по свинете!!!! И сега........ни пробутват СВИНСКАТА ВАКСИНА!!!!Грипа е установен на - 25 април -И на 12 юни - Швейцарската фармацевтична компания "Новартис" - ПЪРВИТЕ ВАКСИНИ СА ВЕЧЕ ГОТОВИ!!!