77

DO 68

преди 14 години

Balgariq e 4algadjiinica,zatova BB uspq.Sram me e .

76

Анонимен

преди 14 години

Ами , ако се окаже, че всичко, макар и скъпо е законосъобразно, тогава? Насила Масларова ще стане мъченица, а и задължително ще заведе дела за клевета. Кой печели тогава? Пак пушилки. И нищо полезно за измъчения народ!

75

Анонимен

преди 14 години

Ако бяхте помагали на народа,а не крали народа..нямаше да се пише по-света какво крадливо племе сте вие станишевците или масларовците-айде ходи да духаш супата..

74

%

преди 14 години

Със златен паркер ли си бърка в носа или е химикалче от битака за 30ст ?

73

jiko

преди 14 години

imunitet priet

72

P

преди 14 години

Pod zaglavieto na statijata gore e otbeljazano che ima 87 posta...a tuk sa samo 71....znachi 16 posta sa iztriti..ha, ha , nali ima demokrazija , be redaktori...ne vi haresva che horata mrazjat Maslarova !!!

71

do 70

преди 14 години

Tova e verno.....che sas usta go pravila ....ha ha ha !!

70

мами

преди 14 години

всички тези врътки са прах в очите на хората не вярвам че нещо ще последва толкова наивни хора жената не е подписвала само устно се е разпореждала

69

Gio

преди 14 години

До 67 и 68:...навас наистина ли ви бе тооолкова хубаво да ви крадат, злепоставят пред целия свят и където отидете да ви съпоставят с крадци и мошенници, само защото някаква развратна шайка е получила точно вашите гласове и мълчаливо наведено одобрение да върши това? Не слушам чалга, а вашите постове наистина ми звучат като този сорт звукосъчетание...

68

ЧАЛГАРИСТАН

преди 14 години

Все пак кой, по-точно какви хора са гласували за ГЕРБ? Не мога да поврявам, че интелигенцията му се е доверила, слушайки несвързаните му монолози по интервютата. Не са и политизираните - СДС-та и БСП. Те са гласували за своите. Що за хора са повярвали, че този, явно ограничен човек, е Спасителят? Но тях ги има, това са 40% от гласувалите. Огромна маса. Нима нацията е докарана поголовно до ЧАЛГАДЖИЙСКО НИВО?

67

Много ПРОСТОТИЯ!!!!!

преди 14 години

Колко много промити мозъчета на чалгаджии - гербаджии има във форума. Много незадоволена и злобна СЕДЕРАСТИЯ!!!!! Много ПРОСТОТИЯ!!!!!!! Българио, жална ти майка!!!А нали знаете какво следва след ОСАННА, нали помните КОСТОФФ.....Балонът ББ скоро ще се спука и възмездието ще дойде!!!Чакаме Разпни ГО!!!

66

student

преди 14 години

Тая мазната лелка как не я е срам. НЕ затвор - да я завържат на пилон пред парламента заслужава. Нямала от какво да се притеснява. То тея далавари на гърба на народа не са за притеснение нали. Онея ремонти дето са по-скъпи от 10 новопостроени сгради или заменките с които някои хора станаха безбожно богати не я притесняват тази женица! Никой от тях няма капка достойнство! Когато политиците се научат, че ше им се потърси отговорност, тогава може и да се орпави нещо.

65

Просветителя

преди 14 години

И какво като и свалят имунитета на Масларова ?! Какво от това, че ще я дадат под съд ?! Нима членове на предишни правителства не бяха разследвани и съдени ?! ... Ще последват дела с години, докато отшуми всичко и народния гняв се насочи към други "герои" ... Когато всичко се забрави Масларова Станишев и другите ще бъдат оправдани подобно на Костов, Софиянски, Божков, Венцислав Върбанов и т.н. ... Този филм вече сме го гледали !

64

Анонимен

преди 14 години

konfiskacia na imotite na sem.MASLAROVI...do deveto koliano...

63

Даката

преди 14 години

Ако бяхте помагали на народа,а не крали народа..нямаше да се пише по-света какво крадливо племе сте вие станишевците или масларовците-айде ходи да духаш супата...

62

рафаела

преди 14 години

Искаме имунитета на Доган Ага!!!!!!

61

Бешо от Банкье

преди 14 години

Долу ръцете от Станишев! СМЕШКОВЦИ!! Стига кокошкарски обвинения!!!По света се пише и говори, че имаме мафиоти, убийци, поръчители на убийства на най-високо ниво в управлението на Държавата!! Няма дим без огън!! Четете!! Мислете!!

60

пак аз

преди 14 години

Мога много работа да ти създам, ***, но ти и това не заслужаваш! Айде - трий!Заври си Масларова в *** ***!!

59

Ясновидец

преди 14 години

Информация за всички недоволни "десни" безработни: Днес се открива специален вход в комплекса специално за тях от дясната страна на сградата. Решението на съда ще бъде: Другарката Масларова да се понижи в Маргаринова. И хайде стига сте плямпали а в редичка по един марш към коплекса.

58

стоянов

преди 14 години

Злато и крокодили правят българското правосъдие невменяемо.Масларката е дребен селски хитрец и ще се се измъкне суха.Ех,Андрешко...