40

кърджалиец

преди 14 години

водното огледало е много хубаво, но е само за красота, аз на това му казвам "на гол *** пищови"

39

анонимен

преди 14 години

само не разбирам какво общо има шефа на МВР вече бивш с водното огледало, къде е кмета, къде са теза коита са броили паричките и къде са изпълнителите на обекта, кой направи сметката 80 че и повече милиона

38

?

преди 14 години

Любознателен съм и питам пишещите, дали някой има идея колко струва строителството на язовир "Цънков камък" и ВЕЦ-а?И ако да, то нека направи ценови паралел между двете начинания! Ще се получи много интересно и надявам се поучително онагледяване за някой наши вече национални традиции

37

Анонимен

преди 14 години

това моста навъздишките ли е

36

Тъй, тъй...

преди 14 години

Кърджалийско откак е ДПС-вилает наистина много "гълта".Апропо, "огледалото" наистина е много важен проект.Въобще ефективното и съвременно управление на водния ресурс е много важен и болезнен за Б-я въпрос. От средното за ЕС сме много по-зле даже и в сравнение с прословутата енергийна ефективност.Затова безобразията, далаверите и кражбите там трябва да се пресекат из корен. И едновременно да не се държи водният проблем в България на сянка и от управляващи, и от медиите както досега.

35

Снежанка

преди 14 години

Огледало, огледало повтори, че на света, никъде не си видяло друго с твоята цена ! - "Снежанка"

34

Анонимен

преди 14 години

Не се чудете че са нараснали разходите за водното огледало там е работила фирма Станилов-ЕООД

33

Анонимен

преди 14 години

Това , показаното на снимката е само част от целия обект.Дали си струва парите и дали е необходим - да преценят специалистите , но на никого ли не прави впечатление това огромно обезщетение за отчуждена земя ?Кой е оценил това парче земя на 11млн.лв?Само ще спомена ,че земята е собственост на една фирма,приватизирана навремето от група другари.Тази цена реална ли е?Май ще биеме рекордите при отчуждаването за строителството на метрото !

32

Atleto

преди 14 години

Kvo sya,lovim si riba,da ne e lo6o?

31

Анонимен

преди 14 години

онооо, дуде, ти на захранка, къде си? това ще е едно огромно блато, развъдник на змии и жаби, комари и вируси,и никога няма да бъде водно огледало, за каквото е било замисляно.да не говорим, че блоковете на брега много скоро ще се прегръщат с рибите.

30

до Гошо Тъпото

преди 14 години

Браво, Гоше. Те от тоя учителски само за това стават :)

29

Гошо Тъпото

преди 14 години

Бил съм в Кърджали,бях две години войник в артилерийският полк.Малкоостана,да не стана тамошен зет.Още тогава усещах,че градът се "задушава",както аз се задушавах в казармата и затова прескачах често оградата и ходехпри една студентка от учителският....Ех,спомени спомени,млади бяхме....

28

dude

преди 14 години

Водното огледало е най-модерното хидротехническо съоръжение в България.. За изграждането му МРРБ осигури над 77 милиона лева. То защитава Кърджали от наводнения и превръща Арда в плавателна река в рамките на града. Водното огледало придава уникален облик на Кърджали и е отлична база за развитие на водните спортове и туризма в Източните Родопи.

27

Тюркоглу

преди 14 години

"Той обаче допусна, че парите няма да бъдат изплатени." Кой тоя бабаитин дето нямал да изплаща обезщетение за земите ? Пък кой изобщо е тоз от мВР че да плямпа?

26

Ali

преди 14 години

Obache stana krasiwo, chestito na kardjaliici :)

25

187

преди 14 години

някой може ли да ми обясни какъв е смисъла на това чудо?ток ли правят, за транспорт ли го използват, ако е само за хубост, станишев да връща парите!

24

Недочул

преди 14 години

Аз пак не разбрах за какаво служи-язавир ли е увеселителен парк --дали е това на снимката а това че се е крало че се е взимало ---това ясно

23

Крумовградчанин

преди 14 години

Напълно подрепям идеята за околвръстно. Светофара на Веселячни е просто ужасен и много тесен. Водното огледало не беве толкова нужно като, че ли, но какво да се прави.

22

калата

преди 14 години

А можеше да се направи околовръстен път.Градът ни се задушава.Транспорта на всички общни от областа,заедно с Неделино и Златоград се изнизва през центъра на града.

21

Кърджалиец

преди 14 години

Това е абсурдно, всеки който е виждал въпросното огледало знае, че е едно голямо нищо. Не ми се мисли колко хора се оядоха покрай този проект. Задължително трябва да се направи проверка, да се намерят винонвиците за това нищо, и да бъдат съдени. Просто не може едно изчистване на реката и поствянето на осветление около нея да струват милиони.