162

Федята

преди 14 години

И това дами и господа ще бъде поредния отървал се много леко полицай!Хора , които нищо друго не могат да направят в живота си ссъс себе си стават или полицаи или военни и на всичкото отгоре си мислят че закона ще ги закриля и никой няма да им търси сметка за абсолютно нищо , но не е така и такива ще започнат да пълнят затворите и то яко !!!!

161

sass

преди 14 години

до 160не всичко е конспирация , по скоро се назначават куцо ,лудо и съкато където не трябва.по няма да се връзват нещата ако политици влязат в затвора

160

J

преди 14 години

Абе нещо няма логика полицай в унсс в тоалетните да снима..........не се връзват нещата а и никаква информация няма каква е снимката и каде е направена.Според мен има нещо което ние не знаем или просто трябва да се досетим

159

sas

преди 14 години

до свидетелпич не им се обяснявай на тея плиткоумници.те просто търсят повод да си излеят агресията понеже от бездействие и много чеки..и мозъците им са закърняли и развитието им е достигнало до развитието на лабораторен плъх. то повечето пишещи тук са някви *** бъдещи психопати

158

Куките са мърши

преди 14 години

Нека правим разлика м/у полицай и куките-***. Снима по кенефите студентки - ***. Отказва подкуп - полицай. Номера е че повечето са куки -*** просещи по 10 лв от шофьорите, взимащи подкупи от който даде и тормозещи всеки ,който може. Уважавам полицаоте които си вършат работата но за съжаление те са далеч под 50% от служителите на МВР , така че с извинение за полицаите които си вършат работата - КУКИТЕ СА ***!

157

МЕГИ

преди 14 години

КВО ИМ ОБЯСНЯВАШ! ТОВА СА *** НАВРИ ИМ ГЛАВАТА В *** ВМЕСТО ДА СЕ ОБЯСНЯВАШ!1!

156

МЕГИ

преди 14 години

АБЕ ПРОСТАКО, КЪДЕ ЖИВЕЕШ В *** КВАРТАЛ ЛИ? ГЛУПОСТИ ДРЪНКАШ! СТИГА С ТИЯ ПОЛИЦАИ СТЕ СЕ ЗАНИМАВАЛИ ХВАНЕТЕ МИНИСТРИТЕ ЗА ГУШАТА КАКВО СТЕ ЕМНАЛИ МОМЧЕТАТА ДАЙТЕ ИМ ПОВЕЧЕ ПРАВА ВМЕСТО ДА ГИ НАПАДАТЕ САМО! СНИМАЛ Я Е КАК ПЪК НЕ! ТАКА ЩЕ СНИМАШ НЯКОЙ ОТ КАКВЪ ЗОР! КОИ ЗНАЕ КАКВО Е АМА ПИШЕТЕ КОЛКОТО ДА НЕ ЗАСПИТЕ!! А ВИЕ КОЛКО СТЕ НАХАЛНИ ЖУРНАЛИСТИТЕ ............... ВИЕ ЩО СНИМАТЕ БЕЗ ХОРАТА ДА ГО ИСКАТ ТОВА??

155

homusa

преди 14 години

Да ви кажа аз живея в квартал . където има много проституки и често виждам полицаи да качват в полицейската кола момичета от тях и ги отвеждат някъде , най вероятно да им правят *** или секс , така че това никак не ме учудва . Това тук е нормална практика , полицаите си правят , каквото си поискат , те нали са над закона и кой ще ги закач тях .

154

Анонимен

преди 14 години

снимал я е докато му духа

153

J

преди 14 години

Eto kartinata veche e yasna s tezi podrobnosti .A ti Deanche - 16 veche si imash i priatelka i tya li ot postradalite?

152

The Knight

преди 14 години

Е,добре де всеки е виждал полицейски знаци,що не са качили снимката на студентката,-тази дето я е направил полицаят?

151

Свидетел!!!

преди 14 години

Действието се развива в четвъртък вечерта (29.10.2009) около 19:15 в УНСС (една от тоалетните) ...мисля,че не е коректно след като не знаете подробности да коментирате

150

Свидетел!!!

преди 14 години

Да вярвам си...нали бях там ...+ това,ако не вярваш на мен,виж заглавието на темата :Уволняват полицай, направил неприлична снимка на студентка от УНСС

149

диана 17

преди 14 години

Йес!

148

полицай

преди 14 години

Само едно ме дразни - пак ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ УКРАСИ - НОВИНАТА ЗА 10 ОТКАЗ ОТ ПОДКУП НА ПОЛИЦЯ АНДОН.... - отдалече видял изтритите гуми.... ало журналистите, айде стига де - то отдалеч с бинокъл на спряла кола не се виждат грайферите, а вие в движение с око само- хахахаха,АКО ВСИЧКИ НОВИНИ СА ТАКА УКРАСЕНИ....... каква ли е истината, освен името на полицая в тази :)

147

БЕСЕН СЪМ

преди 14 години

ТИ ВЯРВАШ ЛИ СИ БЕЕЕ?????КАКВА ТОАЛЕТНА БЕ....ВЪОБЩЕ НЕ Е В УНСС СЛУЧКАТА, А СЛЕД.... АЙДЕ ДА НЕ ПИША.АМАН ОТ "НОВИНАРИ" ТУКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

146

Анонимен

преди 14 години

може ли да видим снимката?

145

Свидетел!!!

преди 14 години

Стига сте писали глупости...всеки се измисля своя версия за случилото се....не Ви ли е срам да обвинявате момичето без да знаете как точно са я снимали...ако все още не сте разбрали -момичето влезе в тоалетната,за да ходи по малка нужда и след броени секунди излезе уплашена и каза, че вътре има някой, който я е снимал ....Питам: На Вас ще Ви бъде ли приятно да отидете в толатената да клекнете да си вършите работата (в УНСС тоалетните са клечащи) и да видите обкетив на фотоапарат,който Ви снима??

144

J

преди 14 години

Dianche, nie si spodelyame samo i tova ne e losho.Hubav den ! Za kyki sledvashtoya pat shte si babrem !

143

Диана-16

преди 14 години

Ако ти цитирам приказките,които ми говореха ще ми изтрият коментара.Стига толкова с тези ченгета.Между другото:полицайката живее в моя квартал и се виждаме от време на време,обаче не смее да ме закача.Стига с тия куки!