394

Бат Сандо

преди 13 години

Населението на тази част от България никога не се е славило с особено ясен и точен ум. Ама ние само сме си виновни - вместо учители им пращахме стари танкове и оръдия за социална помощ ...А сега колкото и да им се обаснява - все тая.Аз предлагам да ги командироваме на Луната, че нали и тя е "Земля Мачедонска" и там да си развиват мегамалоумщината. Хем те ще са свободни да правят каквото искат, хем ние няма да сме принудени да ги слушаме :)))

393

sion

преди 13 години

Божке , колко са комплексирани клетите..Направо ми е жал за тях..Трябва наистин да си сринат под земята за да пишеш подобни малоумия..

392

Кабули

преди 13 години

Ами че то е съвсем нормално половината свят да е македонски, щом другата половина е трако-български. Едните са дали името на град Осло, другите са дали пък бога Ману на иднийците. Не напразно е, че един голям холандец е казал: - Добре е, че произхождам от малък народ, че да не правя големи глупости.

391

xXx

преди 13 години

Мили сънародници от Западна България, пийте си редовно лекарствата :) :) :)

390

Ристо Чернопеев

преди 14 години

Македонец-човек с приятно чувство за хумор:)))

389

Баш Комитата

преди 14 години

то и Барак Обама е македонец-от *** махала в Скопие,и Батман е македонец от прилеп,Николай Скоперник е от Скопие ,Битълс от Битоля и разбира се най-големия македонец Георги Кастриоти исвестен още като Албанския национален герой Скендер Бег-,сега и Луната е македонска и устинята Сахара,както и Макдоналдс в Америка и Макларан и Макентош и Маковете в афганистан-ех простотио и ти си с родина Македония!

388

Мартин

преди 14 години

Просто не е истина! :-D От петък насам не мога да пипна нищо в работата.. през 5 минути гледам тоя форум и се счупвам от смях... :-D Спрете го, че не може вече! :-D А вие, "македонци", докато не спрете с глупостите, хората и не само в България, ще ви се подиграват само... Това е просто смешно. Просто си помислете дали има друга такава "академия" на науките дето през има няма месец си припознава по нещо от Световната история...

387

аНОНИМЕН

преди 14 години

ами -не е верно-трилиони май гонят:)

386

"македонски поч

преди 14 години

Господ като сътворил света направил от свещената македонска кал Адам и *** Маке.Но змията ги подтикнала да изядат българска ябълка.Така се навъдили токова умни македонски историчари-***!!!!!!!!!!!!!!!!!!

385

Анонимен

преди 14 години

Те историчарите ни веселят ,но цар Самуил е Българин .И вече да се спрат с тези тяхни срамни,лъжливи и абсурдни твърдения !!

384

българин

преди 14 години

"Луно луно земльо македонска"

383

Dizick`

преди 14 години

я познайте макдоналдс веригата от къде произлиза ;)

382

Виктор

преди 14 години

Защо нито един интелектуалец направил нещо за този свят не е заявил че е македонец.Тия освен за терористи за друго не стават.Болни мозъци.

381

Филип II Македонски

преди 14 години

А филипинците са кръстени на бащата на бащата на великата македонска нация - Филип Македонски

380

Анонимен

преди 14 години

шума ке ям комита ке ставам-като дошли да го викат-кашлям кихам пурдам ке издам дружината!

379

Настрадин ходжа

преди 14 години

добре,че са македонските историчари да ни веселят в тези трудни времена

378

aydun

преди 14 години

интересен въпрос: защо им е на гърците да крадат македонските имена, или каквото е там, след като преспокойно могат да си измислят свои, дори ще им е по-лесно сякаш... :?

377

sokol

преди 14 години

Тези македонци,ще изкарат най-накрая,че те са открили огъня, че Прометей е техен герой от тяхната митология.Така ,както изкараха,че шопската салата не е шопска ,че преди много години в България живеят македонции други разни простотии.А най-голямата е ,че Спаска еди коя си е българка,каква ти българка значи аз съм афроамериканец от Македония!Голям маитап бе хора,ще излезе,че виликите географски открития са направени от тях.

376

от пиринско

преди 14 години

Що е маке се е юнак,що юнак се е ***.

375

Анонимен

преди 14 години

междудругото те смятат, че и Василии е от македонско потекло..интересно тогава защо след като Самуил е македонец и Василии е с македонско потекло са се изтрепали вместо да се обединият ??