39

Анонимен

преди 14 години

Какво значи да притежаваш част от планината? Можеш ли да притежаваш шума на гората? Можеш ли да притежаваш песента на птиците? Можеш ли да притежаваш ромона на потока или отражението на луната в езерото? Ако притежаваш гората можеш ли да спреш листата да капят есента, можеш ли да спреш пролетното събуждане за живот или зимното заспиване? Можеш ли да спреш смъртоносната гоненица на вълка и елена или брачния ритуал на глухарите?Приятелю, какво значи "притежавам"? И какво значи "мога"?

38

Анонимен

преди 14 години

Абсолютно съм съгласен че трябва да спрем да се караме, но има и друг момент - аз си обичам страната (не държавата), обичам си горите, обичам си поляните и езерата, обичам си и планините - а вие можете ли да кажете че обичате лифтовете и хотелите или може би че обичате лавките и дискотеките - усещате разликата нали?

37

Анонимен

преди 14 години

Не се оставяйте на пропагандата на Цеко! Сега вдига цените за ски-учители, утре за всички. Погледнете Банско и си представете какво ще ни предложи Цеко Некадърния на Витоша. Добре че в София има и честни хора като Мачирски с традиции в ските и планинарството. Нека изгоним Цеко от нашата Витоша!!Бойкот на Витоша Ски. Друга алтернатива няма.

36

емката

преди 14 години

Караме се излишно,най-важно е здравето на хората.Всичко което се казва и от двете страни има логика.Трябва и чиста природа и спорт.Това,че ще има нови лифтове и писти не значи ,че обезателно няма да има природа.Наиситина трябва да я пазим природата,но и хората трябва да са горе да спортуват.За всички трябва да има.Сегашната ски зона не е добра наистина,но не е само алеко на витоша,има хиляда други места които трябва да се развият.Пътеки за колелета и пешаходци тряват,за планеристи и скиори.

35

Анонимен

преди 14 години

Какво нещо е шопа мама му стара, той не обича когато пред него има полянки и горички - не; той е свикнал на хотелче да спи, на лифтче да се люлее, ако може по стръмните пътеки стълби с парапет да има, караванка с кафенце и ако има и една дискотечка за вечерта-ей т'ва му се вика планина.А тия гори само скапват пейзажа. P.S. И един въпрос към Жоро шопа- Пич, ти чувал ли си някога за freestyle? Нека позная чувал си ама ти се вижда много уморително.

34

Анонимен

преди 14 години

Шопето го знаем - не е важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле. Ще си подпаля къщата, да изгори на Вуте плевнята и т.н. В на шопа тиквата влиза нещо само с бой, а и тогава не е сигурно така че какво да очакваме... Щели да облагородяват, муахахахаха какво облагородяване бе това е планина а не японска градинка. Както си облагородиха градинките и детските площадки-с бетонче и алуминий. И всички шопи тръгнали да защитават дебелите милионери дето ще ги скубят по 4 кинта за кафе :)))

33

SkiOre

преди 14 години

Ха-ха-ха. Сега ще си избодат очите, същите тези, които се бяха "прегърнали братски" уж за доброто на скиорите. Лакомия, проста лакомия. То сняг няма, за какво се борят? Горно Лале го пускат 3-4 пъти в годината. Пистите не се обработват. Оръдията за сняг се пускат, когато скиорите са на пистите и създават опасност за каращите. Лакомия до шия.

32

Катя

преди 14 години

Драги ми Анонимко , мишоците сигурно могат да кажат колко пъти са чистили планината и колко камиона с *** са изнесли .Щом така поставяш въпроса за почистването, значи ,че самия ти не си участвал в такива акции - истинските скиори не оставят *** и не чакат някой да почисти.Като ти е зор за нови лифтове , значи не си се качвал пеша на Витоша например за д а видиш какво значи ерозия .Като ти е толкова зор ,е къде ти е Австрия,там сигурно не се чака на лифтовете

31

bg

преди 14 години

когато демократичните процедури са подкрепени с коктейл ***, ефекта е много по-добър! примерно - Франция :)

30

аграпи

преди 14 години

батка тоз твой коментар по голям от статииийййййката бре

29

GOVNE

преди 14 години

BE KAKVA VITO6A SIS 350 LEVA MESE4NA ZAPLATA SIM! XAXAXAXATOEST 6TE MI STIGNAT ZA 7 DENA POSLE TRYABVA DA SPYA POD TERASATA

28

Анонимен

преди 14 години

ми отворко и snowbord няма,има snowboard

27

скиорбордиста

преди 14 години

кой крив, кой прав - нищо не разбрах!мамата си тракамного пари ей..

26

Анонимен

преди 14 години

"то такова животно нема" бате ти си чист селянин с този израз направо се затвърждаваш като такъв.

25

Жоро - ШОПА

преди 14 години

Не се казва софията,а се казва "Софеата" и борд,че си карам колкото искам и където искам,а на село оди бос и карай шейна и те тва е баце.

24

Анонимен

преди 14 години

до Дончоти да не си банскалия? щот девиза на банскалии е- всяка снежинка е сотинка... и добре, че е Цеко Минев, инак сте.......умрели , бате.

23

Дончо

преди 14 години

Където е *** Цеку Минев трева не никне

22

Цеко педераст

преди 14 години

Цеко да ми лиже топките. Алчни гнусни бандити. 2 години откакто купи лифтовете една седалка не е пребоядисал, една котва не е сменил на Витоша! А ми спира сезона когато му скимне и оставя хората със сезонни карти да си бъркат в дупетата. Заключиха 4 станция на Симионовския и ОСТАВЯТ ТУРИСТИ НА ВИЕЛИЦАТА и отказват да ги качват. ВЪН ВЪН ВЪН от Витоша! Не щем такива собственици и инвеститори! ВЪН!

21

Анонимен

преди 14 години

Бе дали скиорите печелят или не - не знам.Едно е сигурно - Костов е замесен и ще изкяри от тая работа.

20

До Жоро - ШОПА

преди 14 години

Ей шопландски селянин къв "борд" ше караш ти бе то такова животно няма бе има "СНОУБОРД - SNOWBORD" ти шейна неможеш да караш по скоро с един найлон се спускаш по някое надолнище из улиците на софията !!!