85

Еfertita

преди 14 години

Kak e *** ?Само мълчите и нищо не казвате за нейното състояние !Ако трябва няма да ядете, спите и пушите по 56 часа, трябва да бъдете до нея, да сте си избрали друга професия !

84

12358

преди 14 години

Идиотска държава!*** новини!*** коментари!Безпределна простотия! По какъв начин може да лекува един лекар, освен по своя преценка?Нали за това е лекар- да лекува според неговата преценка, а не според преценката на автомонтьора! И никой не е длъжен да ходи на лекар- при него се ходи по желание! Ако искате един лекар да изчезне от района ви, няма нищо по-просто от това да го оставите без пациенти - и той сам ще фалира! После ви остава да се надявате че на негово място ще дойде по-кадърен

83

VAZDUHAR

преди 14 години

ZA DA SE DOSTIGNE NIVOTO NA SOCIALISTICHESKOTO ZDRAVEOPAZVANE SHTE SA NUJNI 75 GODINI , AKO BALGARIJA OCELEE !

82

Анонимен

преди 14 години

МНого се отклонихте от темата.Повечето забравиха да пожелаят на жената скорошно оздравяване и живот и здраве на детето.Кой крив,кой прав-това никога няма да го установим ей така като си стоим пред мониторите. Господ да дава живот и здраве и това е.Другото е вятър и мъгла.

81

burgas

преди 14 години

da wi kaja momi4eto go dokaraha do towa polojenie newejestwoto, uporstwoto i inata na burgaskite medici ot tazi bolnica, koito do posledno otkazwaha da powikat pomo6t ot drugo mjasto, wupreki, 4e ne mojeha da postawjat do w4era nikakwa diagnoza i wijdaha kak postojanno sustojanieto i se wlo6awa. a ako trjabwa da si kajem istinata, tja postupi w bolnicata na 19.10 sus sumnenija za pnewmonija, no na drugijat den "specialistite" ja ispisaha. towa e MBAL burgas - da ne se nalaga pomo6t tuk!

80

Анонимен

преди 14 години

дай Боже да сме здрави, всичко друго ще е наред

79

момченцето

преди 14 години

самото пребиваване в бургаската болница си е много сериозна диагноза.не сам виждал друга болница в която от входа на спешното до моргата разстоянието да е20-30м.като конвейер за умиране!апак грижите за хората са...виждал съм възрастен човек на носилка придружен от децата си, 30мин. не могат да събудят рентгеноложката в 21.30 часа.егати медиците!

78

gendoff

преди 14 години

Божееееееееее, колко глупости се пишат от какви ли не невежи.Ами не си плащайте осигуровките, като не искате. Никой в България не ви задължава да го правите. Само че не питайте после защо болниците изглеждат зле, защо докторите са демотивирани, защо няма направления и т.н. Когато лекарите излязат на протести, не гледайте като мишки през прозорците, а излезте да ги подкрепите - те се борят И за вашите права. И престанете да *** майки по форумите, да стреляте, да съдите до дупка пред компютъра!

77

хх-хх

преди 14 години

Ей, умната с бъдещите майки! Дано се оправи жената и да роди здраво силно дете!

76

Neutralna

преди 14 години

До 75Щом пиша значи съм жива. И да ти кажа че имам и други заболявания. Само че имам и дух и нерви. Та май и господ ме пази-не знам. Ако искаш да знаеш съм и пенсионер. Така че плащам 2 осигуровк. Едната държавата като пенсионерка и другата като едноличен търговец. Работя и не се оплаквам. С тази пенсия не стига и за лекарства. Другото за храна. Това е. А личниятс 4-5хил заплата Иначе добре че са болниците. Тези лекари хем с малки заплати и най-натоварени,а само те ако могат спасяват хората.

75

borman

преди 14 години

DO 71 -TI SIGURNA LI SI CHE SI JIVAA DO OSTANALITE---MNOGO E PRAV 73 KOMENTARITE V PO GOLIAMATA SI CHAST SA MEJDU VESTNIK ,,TRETA VAZRAST'' I MLAD PINSIONER SE OPITVA DA KAJE NECHTO

74

Анонимен

преди 14 години

73, няма да е зле и ти да си напънеш своя

73

лекия

преди 14 години

изумявате ме, форума стана тийнпроблемс, смотани лапета и млади майки които си седят по цял ден в къщи и гледат децата.....само като чета коментарите ми става ясно що за мало..ум.ници сте всики, бахси ***, пишете най безсмислените неща които някога съм чел, напънете ги малко тези мозъци бе

72

Анонимен

преди 14 години

до 69 Да си измие ръцете, точно както лекарите си измиват своите при "лекарска грешка"!

71

Neutralna

преди 14 години

Няма какво да се пращате в чужбина и да говорите че щом тук си плащате осигуровките може където искаш да отидеш. Може ама ако си платиш. Това означава че осигуровката става излишна. Пример-дори и тук в същото болнично заведение да отидеш на специалист без направление ти искат пари. Колкото за личните лекари вече смених 4 . Благодарение на 1 останах без бърек. 2 не позна инсулт. 3 за две години не ми измери веднъж кръвното въпреки инсулта. Сега не знам при 4. Страх ме ел ? осигуровки имам-здравни

70

Анонимен

преди 14 години

Парите за здравеопазването са орязани, представете си как ще се дават талони за специалисти. Много хора се постараха , че да се стигне до това положение, личните лекари имат най - малка вина!!!

69

ааааааааааа

преди 14 години

пише се кожодер,не кожудер.първо си научи правилно да пишеш,после си измий ръцете когато говориш и пишеш срещу лекарите.аман от многознаиковци

68

BG

преди 14 години

няма талони защото ги ограничава здравната каса,а нея-правителството.не търсете виновни там,където не са!

67

до 64

преди 14 години

Да, ходил съм. И знаеш ли защо все няма талони??? ами защото тия *** от НЗОК ги дават под бройка. Знаеш ли, че лекар с 1500 пациента има право на 50 талона за 3 м.? Като се изредят бабушкерите, които си бъркат във всяка дупка к'во остава? едно НИЩО. Не лекарите са виновни - виновни са от НЗОК, тия ***, дето по цял ден пият кафенца и взимат по 2000+ лв. заплати. А личния ти лекар като няма талон заплаща всичко от джоба си... ама и това не знаеш. Всичките сте едни плямпала по форуми.

66

отвратена

преди 14 години

Дано оцелеят майката и бебето. Трябва ли да се съмняваме винаги в личния си лекар? Няма достатъчно информация за този грип, бърка ли го с обикновенна настинка, защо? Колко дни трябва да е човек с висока температура и задължително ли е да я има? В къщи кашляме като разпрани, но темп. нямаме.