88

helmut

преди 14 години

Те си взеха премията за добре свършена работа /ни Дянков, ни Бойко ги стряскат/ , законът е такъв и толкоз, какво тук значи някаква си личност.... Красьо, парички, милички паричка - царичка, Ех, ех бедни ми Македонски, по-добре да бе умрял ...........оправия няма да има, бат Бойко.!!!!!

87

Въпросче

преди 14 години

Има още........не са само тези. Защо са спестени някои имена? В списъкът във вестник "Уикенд" от петък 31.10 - 6.11.2009 фигурират 20 имена! Къде са другите 7 - питам аз? Или пак информационно затъмнение?

86

прецаканите

преди 14 години

Какъв е тоя ВСС - едните са контактували с Красьо и са взимали парите другите нито са чули нито са видели, брейййй. На това му се казва колегиална солидарност. Ако е така да си подават всичките оставките, ама всички от министъра на правосъдието,гл.прокурор и т.н. да не падат от МАРС. до преди три месеца и те най- малкото пасуваха, докато техните колеги забогатяваха по най долен и циничен начин. Съдебната система е най-наглата и долна корумпирана прослойка в българия след докторската.

85

Алооо,модераторите!

преди 14 години

Защо изтрихте списъка на съдиите и прокурорите контактрували с Красьо....или пак информационно затъмнение....а?

84

anti

преди 14 години

Съдии и прокурори, които трябва да са пример за обществото. Плюя на вас, кучета мръсни!

83

BRAVO

преди 14 години

EY TOVA E NAY PILNIYA OTGOVOR! 6TE ZAPALYA EDNA CIGARA!

82

Публичен дом - Върхо

преди 14 години

Честните калудки от бандата на Куцото Сийче :) *** до ***, юнак до юнака. После се чудим защото канибалите по улиците http://***.dnes.bg/stranata/2009/10/07/kanibalyt-ot-strandja-shte-vi-iam-nared.78838 , а женица за откраднато кебапче влиза в затвора http://***.blitz.bg/news/article/5427

81

мъже говорят за мъже

преди 14 години

Да не са се обаждали на красьо да им пъшка по телефона,а магистратите да са мастурбирали с краставица в ръка??

80

Хей

преди 14 години

.поздравления за ТОЯ МЪЖ.. ..СЪБРАЛ ОТ КОРУМПИРАНИТЕ MАГИСТРАТИ ПО 200 хл..после някои били назначени ,и започнали да осребряват инвестицията.на гърба на честни българи ,на неназначените парите се връщат...елементарно и гениално НО НЕДОСТИЖИМО ЗА "ОБРАЗОВАНИТЕ" "ИНТЕЛИГЕНТНИ" ПАЗИТЕЛИ НА ЗАКОНА....КАКЪВ СМЯХ ,ДЪРЖАВАТА ДА ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ОПРАВЯ ОТ " ПРОСТИЧКИ".БЪЛГАРИ . .ЗАЩО СА ДАЛИ ,ЗАЩОТО ВЗИМАТ ,ЗАЩОТО ТАКА СЕ ПРАВИ.?

79

az

преди 14 години

брех, Маргото нещо... кво става, бе!? *** нещо ми се чини, че прекалено много зам.-ове и ни един баш председател...

78

Анонимен

преди 14 години

майко мила а що народ е прецакан по затворите

77

Един Луд

преди 14 години

Ок, тоя Крастьо кадрувал, обаче той не назначава, той е посредник между тия изброените и ... ?

76

Апел

преди 14 години

Братя и сестри! Имам предложение: всички ние, които не познаваме Красьо от Плевен и не сме го търсили по телефона, да се обединим в едно сдружение " Не на Красьо!" Може пък да се окажем малко повече от тези, които са ползвали услугите му? И още нещо-всички от правосъдната система, които не са контактували с това момче, да бъдат наградени от министър Маргарита Попова.

75

Пенчо

преди 14 години

И каква стана тя? За 20 години успяхме да превърнем държавата си в посмешище. Какъв е този Красьо, та да раздава постове в правосъдната система-от единия край на България, до другия? Що за магистрати са тези хора, поставили се в зависимост от едно нагло бизнесменче? Как може човек тука да има доверие в която и да е институция? Да плеснем с ръце, всички ние, които не сме разговаряли с Красьо,да се прегърнем,и да напуснем това блато!

74

GOVNYO

преди 14 години

BE SLAVI TRIFONOV KAKIV TUZAR E BE? BAHTI PROPADNALIYA TRANJOR NA CVETYA!

73

играчи

преди 14 години

Красьо от Плевен, Слави Трифонов от Плевен- все играчи и тузари

72

gte

преди 14 години

Май само аз не съм говорил с оня краставия.

71

Предложение

преди 14 години

Господин Велчев!Не само трябва да спреш назначенията,ами да претръскаш всички и във върховният касационен съд в София.И там доста смърди!

70

SAPATA

преди 14 години

до 62 А така, Дедо. Кажи им! Вся власт, совотов! Член първи, в конституцията отново. Айн държава, айн партия, айн..ъъъъ Генерален секретар!

69

SAPATA

преди 14 години

:-))))) Кой не е говорил с него?