66

turk

преди 14 години

Решението е в ръцете на обикновените хора, които обаче са страхливци!

65

Анонимен

преди 14 години

А БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДОКОГА ЩЕ ПЛАЩА НА БАНДИТИТЕ ТАСКА СПОКОЙСТВИЕ НЯМА ЛИ ДЪРЖАВА БОЙКО АДЕ ДЕ НАПЛЯСКАЙ ГИ ТИЯ ДВАМАТА

64

Сашка

преди 14 години

зад тези бандити стоят министри и депутати щото покрай тях гушкат парици а бедния народ гласува за бандитите и разбойниците Народееееее!!!!!!!!

63

bg

преди 14 години

отзад стоят депутати, министър, и премиер, разбира се:) а овците гласуват :)

62

Федята

преди 14 години

Е те да не живеят в годините когато се плащаше подобна такса защото това беше още през 1990 година или в по късните години когато дори и на мода бяха деебелите вратове наулицата още наричани "мутри" ! Та те братята са си такива и само да не се правят на света вода ненапита ! *** и смешниците ! Дупнишки краварчета !!!!

61

елена

преди 14 години

В Дипница, всяка такси фирма има пиаца, или няколко. Незнам дали е редно, как е в другите градове? Според мен пиаците трябва да са общински, и да се ползват от всички...

60

Анонимен

преди 14 години

Толкова години.... защо не писна тогава... аре Дупница била тяхна... но София не е! Прокуратура, съд, полиция.. всичко има там..;) Цялата патаклама се вдигна от свалянето на Р. Петков! Хванаха за топките Миланов с нещо.... и той започна да плямпа каквото са му написали! ДАНГОВ И ХОРАТА ОКОЛО СТАНИШЕВ! Намериха как да се разправят с опозицията в партията-като ги вържат с ГАЛЕВИ на едно мафиотско хоро..;)

59

МС

преди 14 години

ИСТОРИЯТА НА МИЛАНОВ НЕ Е ТОЧНО ТАКАВА, НО КАРАЙ ДА ВЪРВИ. ЗАЩО СЛЕД КАТО СТАНА ПАРТИЯ С ГАЛЕВИ, ФИНАНСОВИЯТ МУ СТАТУС РЯЗКО И ОЧЕБИЙНО, СЕ ПОКАЧИ?!?!?! НЕДОУМЯВАМ?!?!? ИМА НЯКАКВА *** ИГРИЧКА ОКОЛО БСП! ЗАЩОТО МИЛАНОВ Е ТЯХНО ХРАНЕНИЧЕ! АКО ИМА ХОРА КОЙТО НЕ ХАРЕСВАТ ГАЛЕВИ, ТО ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ СА ТЕЗИ ДЕТО НЕ ХАРЕСВАТ МИЛАНОВ-НЕГРАМОТНО, СУПЕР АЛЧНО БЕСЕПАРСКО ОТРОЧЕ... ТОВА Е ФАКТ!

58

Лев Главинчев

преди 14 години

oh na batio maneken4etata, krasavci....izglegda Darvin e prav!

57

Pffff

преди 14 години

Йесте ... аз поемам тази част от бизнеса!

56

Анонимен

преди 14 години

njma li koi da im pozupi na tij dvamata glavite

55

az

преди 14 години

Мда, като знам българското правосъдие след 5-6 г. сигурно ще ги осъдят на година и три месеца условно.

54

до Чоко

преди 14 години

Прав си.....То май ще излезне вярна приказката:"Където няма съд, се ражда мафия"

53

lori

преди 14 години

Kato ne poznavate horata ne pluite kato kamili!!!!!!!!!!!!!! Ako vseki ot vas zapochne da obrashta poveche vnimanie na sebe si,shte e po dobre!!!!!!!!!

52

онбашията

преди 14 години

със сигурност собственика на фирмата е плащал по-голяма "такса спокойствие" на държавата, но никакво спокойствие не е получавал насреща. между рекетът и държавничеството разликата е само във възрастта - държавничеството е рекет в зряла възраст, когато вече рекетиращия се грижи за рекетираните, за да повиши добивите. демокрацията е неуспешен опит да се намери "по-справедливо" отношение рекетиращ-рекетиран, като рекетиращия се избира от рекетираните за определено време :)

51

Анонимен

преди 14 години

"izto4na" strana mai neshto ili az se barkam ili ti...ama tegavite hora ne sa tam

50

Анонимен

преди 14 години

В пандела-на спокойствие.

49

Анонимен

преди 14 години

е тия ако не ги вкарат поне за по 5 години вътре... значи няма никакво подобрение - за каква Европа ще сме тръгнали в такъв случай...

48

Ha,-ha-ha....

преди 14 години

Namerili sa strahlivci ! V normalna "iztochna" strana do sega naroda shteshe da im vidi smetkata !!

47

Чоко

преди 14 години

Единствено страхът е причина тия тлъсти пърдялници да си развяват байрака в Дупнишко! Ако двама-трима набити, или рекетирани се обединят и причакат "братята" на сгода, за другият ден самите те ще се чудят как са ги търпели до сега.Най-лесната работа е да пречукаш едно или две побеснели кучета.Решението е в ръцете на обикновените хора, които обаче са страхливци!