386

Анонимен

преди 12 години

мишката знае ли що е ксерокс?

385

аз

преди 14 години

Станишев отдавна трябваше да се оттегли от активната политика,но не послуша никой.Е,послуша тези,които го тласнаха към пълно политическо самоубийство.

384

Анонимен

преди 14 години

***......

383

Анонимен

преди 14 години

Каквото и да ми говори по телевизиите Борисов, като си отворя хладилника се сещам за социалния и финансовия министър...

382

Knock

преди 14 години

Що на Ксерокс точно? На друга копирна машина не става ли?

381

AZ

преди 14 години

Стига сте се хващали на всичко, което ви се пуска в публичното пространство. Пак много шум за нищо! Ако има престъпление нека да се докаже! Избивайте си комплексите в работа, ако разбира се може да вършите нещо, освен да да гледате сеир!

380

Хер Флик

преди 14 години

"Станишев едва ли не обиден: Можех да го снимам на ксерокс!" - можеше сергейчо, стига да знаеше как...

379

AZ

преди 14 години

Гарване, научи български. Пише се "имунитет". Излагаш се когато наричаш някой "***" при положение, че ти си в тази роля. А коментарът беше по повод покриване на лица чрез изнасянето на доклада. Чети по-внимателно и мисли. Или това с четенето и мисленето не ти се отдава особено.

378

Анонимен

преди 14 години

По-добре да не си ходи в Украйна, сега всички му се смеят, съответно и на червената партия на бандитите. Нека видят всички бабки на по 70-80 години, че като гласуват за червенките гласуват за "обръч от фирми", а не за доброто на своите деца и внуци.

377

mind twist

преди 14 години

Гей Стани Шеф се обидил, ми ходи си в Украйна, ще направиш услуга на цял един народ!

376

ФЕДЯТА

преди 14 години

Е ТО СЕ ОКАЗВА , ЧЕ ТОЙ СТАНИШЕВ БИЛ МНОГО ЧУВСТВИТЕЛЕН !!! ДА НЕ Е ГЕЙ ! ТО САМО ТЕ СЕ СЪРДЯТ ТАКА ПО НАЙ ИСТИНСКИЯТ И *** НАЧИН ! НА МЕН МИ ПИСНА ДА ЧЕТА АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ДЕН КАК СЕ ОБИЖДАТ НА ВСИЧКО КОЕТО КАЖАТ ЗА ТЯХ! АМИ В КРАЙНА СМЕТКА СА СИ ПАРЦАЛИ !

375

Ponamirisva...

преди 14 години

i na men nikak ne mi haresva vrazkata mejdu Rumen Petkov i Boiko... Tuk neshto ponamirisva.a.ah -.-.-.-~~~~~

374

Гарван

преди 14 години

Гражданите са заинтересовани също от това сам да предложи да му свалят имонитета и да го разследват.Ако е чист както казва, да го направи !!!

373

Гарван

преди 14 години

Абе *** той твърдеше че изобщо не е получавал такъв доклад, това е целта на изчезването му , а за другите доклади, други да си носят отговорноста кво са направили след като са се запознали с тях.

372

Кайзер

преди 14 години

Гражданите на 1-во място са заинтересовани да отидете в затвора или на някое по-хладно място и след това за всичко друго ...

371

AZ

преди 14 години

Нали има и други екземпляри, бе умник! Какви глупости говориш! Да не е само неговия екземпляр. Че като го измъкне да не си мислиш че ще се затрие доклада. Или това е като списъка ти за покупки от Била, набързо надраскано от жената на закуска.

370

Точно

преди 14 години

Точно това е начина да се прикрие някой. Ако направиш ксерокопие, оставяш оригинала и твоя човек си остава уязвим. Затова и Серго е щипнал докладчето. Лошото е, че пак няма да има наказани. Само спектакли за плебса...

369

нов световен ред

преди 14 години

Ако някой иска да разбере кои са мафиотите у нас, нека види кои искат да затрият службите / ДАНС, Следствие, Прокуратура / !Може ли толкова много вълци, хиени и лешояди да се страхуват от едно зайче ?Скоро имаше един случай /аномалия/ в природата - една мишка убила змия ... Дали това е аномалия или вече иде нов световен ред ?

368

Анонимен

преди 14 години

Със сигурност - лоши са му съветниците на Б.Б. Все пак има от какво да се поучи и от предните! По-малко от всички.... не всичко е било лошо!

367

до 351

преди 14 години

ВСЯКО ЛИСТЧЕ може да се копира