7

bobo

преди 14 години

Добре де, едно не мога да разбера. Преди две години LucasFilms обявиха, че Джорд Лукс е започнал да прави сериал по "Междузведни войни". Трябваше да е 100 серии и да обхваща времето между Епизоди 3 и 4, с главен герон Дарт Вейдър. Сега тук се пуска някаква информация, че щял да парви нови три епизода. Не мога да разбера ако това е вярно, какво се случва със сериала? И защо от 2 години насам няма никаква информация до къде са стиганли с него.

6

Princess Leya

преди 14 години

Е, за съжаление нито една част няма да е същата без Хан Соло, но нека, ще се радваме на още един филм;) So let the force be with you! ;)

5

:|

преди 14 години

А, стига вече с тази простотия наречена "Междузвездни войни"...Тази измишльотина крайн няма ли?

4

до Удар

преди 14 години

Има малка подробност, която пропускаш, концентрирайки се върху боя - борбата между доброто и злото, която така или иначе съществува, а във филмите на Лукас доброто и справедливото са с превес. За повечето хора "Междузвездни войни" е велика сага, пълна със символика. Чудесно е, че продължава. Чакам я с нетърпение.

3

Luke

преди 14 години

Супер!

2

Удар

преди 14 години

Е сега ще ни покажат какви възможности имаме да се бием,да се бием,още да се бием с най-фантастични мутри и оръжия.Ще се накефем. Какво ли го е мотивирало да снима още една трилогия.Сигурно този път нещо по-голямо е в опасност.Няма значение.Важното е да се убиваме! /Този дето пише тези редове ,явно хал хабер си няма от изкуство и пълни каси с пари.***./

1

Jedi master

преди 14 години

Ами то си беше планирано да са 3 трилогии-1 хубава новина днес,нека Силата да бъде с вас!