43

357mag

преди 14 години

Като не искат да дават пари за силни правоохранителни и правораздавателни органи ще дават пари за откупи

42

Анонимен

преди 14 години

Не бе, няма организирана банда! Просто едни бачкери, както се прибирали от строежа, решили да извадят и някой лев, и взели че прибрали момчето от улицата. И да знаете- всички отвлиания са такива спонтанни, не за организирани!

41

Spas

преди 14 години

Kato nemogat da gi hvanat,kakvo znachenie ima na kolko shte gi osadiat. i po segashnite zakoni da gi osadiat e neshto,no kak da gi zaloviat i stignat da sada?

40

обикновен служител с

преди 14 години

Така ще е, на три петъка служба направиха ги главни секретари. Като е отишъл на мястото все едно ги хванал... То пък казал не каквото трябва, мани и тука са изложихме.. A отново УМНИТЕ ПОЛИЦАИ са смачкани в районните, а ТЪПИРИТЕ станаха комисари, спецове в ДАНС, в манс..... нормално - да уредиме нови ТЪПИРИ ДА РЪКОВОДЯТ, А ТЕ НЕ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ ДОРИ - алооо, фииии, ти къв шеф си бе ? ***.... ти за шеф на кучкарника не ставаш бе..... генерален комисар..... за сержантче не ставаш *** !

39

Ilarion Makariopolsk

преди 14 години

Kak edna grupa,koqto e mn dobre poznata na policiqta,s mnojestvo kriminalni proqvi ot tozi tip (5 otvlichaniq za 15 meseca),vse oshte e navyn i ne e pod nabliudenie ???

38

Кольо Добичето

преди 14 години

Уууупс, тези отвличания на бизнесмени (или техни роднини) да ви приличат на доказателтво за съществуване на бизнес среда ... мале историяата не помни такива неща ... Горе-долу сме като Квазиленд :)

37

Кольо Добичето

преди 14 години

Съгласен съм с Анди - Крумови закони трябват в БГ !!! Тогава ще ги видим смелчагите ... хахахаха ... повечето са такива мижитурки, ама нямат страх, защо ли? Иначе бас ловя, че биха се скрили в миша дупка ... където им е мястото :) Каквото и да бръщолевим, всичко зависи от нас и колкото по-рано го съзнаем, толкова по-добре. Истински лидер трябва на БГ с подкрепа от истински хора !!!

36

andi

преди 14 години

трябва да има ред в тая държава 1 закон кат хванат такъв да му отрежат краката и ръцете и да го затворат после до живот в затвор да се мъчи до къде е жив пък да видим после дали някой ще отвлича краде изнасилва убива подкупва и продава наркотици ще остане ли 1 мутра в тая държава ще се заврът в миша дупка кат знаят кво ще получат ама ще кажат че нарушаваме човешки права а те кво правят нима те не нарушават наште на нормалните хора човешки права еми майната на европейските и световни норми

35

СВОБОДА

преди 14 години

ХА ЧЕСТИТА ВИ ДЕМОКРАЦИЯ!!! МНОГО ДОБРЕ СЕ ЖИВЕЙ ПРИ КАПИТАЛИЗМА! ДА,МНОГО ДОБРЕ. ОСОБЕНО КАТО ОТВЛЕКАТ И УБИЯТ СИНА ТИ,СУПЕР СЕ ЖИВЕЕ.АБЕ ИМА ЕКШЪН,НЯМА САМО ОТ ФИЛМИТЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ. ЕДНО ВРЕМЕ ЗЯПАХМЕ ОКТОПОД И СЕ ЧУДЕХМЕ. СЕГА ЩЕ ИЗПИТАТЕ НА СОБСТВЕНИЯ СИ ГРЪБ "ХУБОСТИТЕ" НА ЗАПАДА И НА КАПИТАЛИЗМА. НА ГАНГСТЕРСКИЯ РАЙ. ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ДЕМОКРАЦИЯТА! ДАНО ЖИВЕТЕ ПОНЕ 100 ГОДИНИ ПРИ НЕЯ. ДА ИМАТЕ ВРЕМЕ ДА И СЕ НАСЛАДИТЕ И НАСИТИТЕ!

34

Анонимен

преди 14 години

Министър,градси прокурор,главен секретар-всички се изказват неподготвени.Ясно е едно-държавата няма ресурс да противодейства на този род престъпления........и не само на този.

33

MBP

преди 14 години

...mnogo dobre znaqt....koi e i za6to e...ama vsi4ki sa do 6iqta v ***......

32

Анонимен

преди 14 години

Във СОМАЛИЯ е по добре,от колкото в БЪЛГАРИЯ.

31

Pesho Kalibrata

преди 14 години

JAMBOOOOOL E GRADA! SUPER SEX MASHINA

30

главсека

преди 14 години

Какъв е тоя главсека бе, боже вие почнахте и нови думи да измисляте. Този който е измислил заглавието е гении !

29

Анонимен

преди 14 години

Останаха ли вече истински честни и достойни професионалисти в МВР и ДАНС с опит . Вече мисля че не. Останаха удобните на началниците, угаждачите и нагаждачите , а ние чакаме вече 20 годин в държавата ни да има ред. Издигаха се и преди и сега верни партийни кадри тук таме некой професионалист за миризма.Няма ли ред и законност - няма държава, а май сме вече това.

28

Митака

преди 14 години

Главен секретар. Съкратено глав. сек. Може и някакъв жаргонен термин да е .. знам ли просто не виждам какво друго може да значи.

27

Кен Кирилов

преди 14 години

моля някой знаещ да ми каже какво значение има думата в заглавието "главсека"

26

Реакционер

преди 14 години

Защо пък да не приемат и закони за убийствата, за изнасилванията или за блудството с малолетни?

25

румбурак

преди 14 години

изтичане на информация???.......стига да не са действащи служители..............

24

Анонимен

преди 14 години

Те непрекъснато си противоречат. Още ли има, които да им вярват?и...всичко, което се говори по ТВ и пише по сайтове и вестници?