63

хякоя

преди 14 години

това какво правят родителите децата нямат вина.бащата като чета в колко фирми участва и как смогва да огрее на всякъде.той ще е много кадърен.кой знае как плаща на подчинените си.него да отвличат.и като гледам каква миловидна физиономия чак да се разплаче човек,какви ли заплати плаща а п ък за данъци да не г оворим/..е това озлобява хората.крадлива бг ***.

62

tarikata1128

преди 14 години

ВЕДНАГА ТЕЗИ ДЕТО СА ГО ОТВЛЕКЛИ ДА ОТВЛЕКАТ И БАЩА МУ И ДА ИСКАТ ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ОТКУП, АКО ДО 24 часа не изпълнят ДА БЪДАТ РАЗСТРЕЛЯНИ. Умната защото се бавите и губите а някой трупат дивиденти като КИРОВ хванете и него Ако искате хванете и мене но ще искам част от откупа защото аз нямам!!!

61

M.

преди 14 години

Tezi koito sa otvlekli momcheto R.Gunenski da ne si mislqt che edin den nqma da gi hvanat ,nishto nqma da spechelqt.Tozi put otvlqkoha greshniq chovek,golqma greshka

60

M.

преди 14 години

Ne che ne iskat ,tezi sa mnogo hitri!!!No te shte budat hvanati

59

Вене Коопа

преди 14 години

Да не си мислите, че завлякох само 7-7,500 души с по 10-200 лева, завлякох и съдружниците, за това се крия, никой не ме е отвличал, доживявам си диабета, това де, живота в Ботсвана!

58

До Боратко

преди 14 години

Киров за миналата година е платил 37 млн. данъци, едва ли го оправят 1 млн евро да крие чрез симулирано отвличане. Как мислиш, а? Не, че ми е симпатичен лигавия му син...

57

хх-хх

преди 14 години

Много "показно" отвличане ми се вижда. И никой да не знае защо и кой... Пък и групата на извършителите била добре известна... Кое точно е неизвестно?

56

байИлия

преди 14 години

Ако само те познавах,бих направил толкова "ДОБРИ" неща,за да "ЗАРАДВАМ"цялата ти рода,мишок такъв.

55

Анонимен

преди 14 години

Някой красив ден и нейните деца ще бъдат отвлечени, то Господ бави, но не забравя!!!

54

Анонимен

преди 14 години

"Леко,баце,леко!"Харчи,ама не в *** и не всичките пари! Една част отиде в БСП, друга в ГЕРБ, трета в ВСС, четвърта в ГДГП(за да я пуснат да излезе),пета в доктори (за да й сменят личицето)! Бе има- няма останали са й около четвърт милиард лева или евра.

53

Ужас

преди 14 години

абе кво стана верно с тая Мургина, май бурята отмина и жената си харчи на спокойствие паричките - тоя Хер Флик няма ли да я подгони или ще продължава да излага публично малоумията си - кабинет от шизофренични психари, мани-мани

52

Анонимен

преди 14 години

К'ви данъци, ***, Мургина ги прибра всичките! А и за толкова пари пак много се работи, я по- добре "бизнеса" с отвличанията или дрогата- далеч по- доходоносно и по- сигурно!!!

51

до 31

преди 14 години

лично на мен не ми се вярва пуделчето Цецко да е замесен в тия неща. И то не за друго, а защото има прекалено голям умствен дефицит. Тук се иска и малко повечко пипе да имаш.

50

Пламен Парушев

преди 14 години

Да малко останаха хубавите новини за българина в това мрачно време. Лично мен въобще, ама въобще не ми пука за това отроче на крадливи комунисти.

49

Анонимен

преди 14 години

Действа и със съдействието на всички, които се радват на нещастието на мутрите от "ДС" и ще продължи да действа, докато "жертви" са децата на крадците! "Парите спечелени по нечестен път се връщат с кръв!" И кръв още много има да се лее!!!!

48

една

преди 14 години

Е като са ви известни от доста време, какво правите бе тикви? гледате сеир, симулирате дейност, чешете си ...... егати резила сте и вие и "престъпниците " , играйкате си на стражари и апаши???? смешнициииии, и не ви е срам е че нашите данъци папкате !!!!!

47

Анонимен

преди 14 години

Защо ли се кефя точно на такива престъпления?! Защо ли ми е хубаво и топло на душата, знаейки, че мутрите плащат с кръв заграбените(спечелените по нечестен начин) пари?! Защо ли очаквам истината и справедливостта накрая да победят, нищо, че цената я плащат наследниците за да ги боли повече виновните!? "Смърт на мутронарода и бандитобогаташите!"

46

mumi

преди 14 години

Много плява се изгонва в момента от МВР и си търси подходяща работа. Не са Робин Хутовци това, въпреки, че има някакъв "справедлив" подбор кого да очушкат. Но с отвличанията увеличават търсенето на гардове и така плявата ще се пласира добре, а заграбеното от "колегите" им БСП-Ченгета-бизнесмени ще бъде преразпределено, но не за държавнатаа хазна и нещастните мизерстващи БГ граждани а за други ченгета от същата мутренска кръвна група.

45

до 43

преди 14 години

не се гледай в огледалото докато пишеш и не си говори на Вие

44

redordead

преди 14 години

част от тази банда са наркоманите от София-Запад, които са покровитеслтвани от Таки, пчонаха отвличанията, за да съберат пари за нов тренер на говедата...