27

до женя

преди 14 години

бе ти май не си с всичкия си?! Значи висш съдия си говори начесто и по много с накаъв плевенски *** на 27(!) години, негови колеги също, и всичко туй си е съвсем в реда на нещата?! Аз лично нямам какво да си кажа с който и да ***, ако и да съм си редови гражданин. А според ранга на съдиите те даже да се секнат на улицата не бива, камо ли да поддържат контакти със съмнителни личности

26

123

преди 14 години

Имал е превид: съжалявам че ме хванаха.

25

Женя

преди 14 години

И още нещо - само в България, човек е виновен, ако бат Бойко, ГЕРБ или платените форумисти сарекли така. А пък дори и да им докажеш противното, пак няма значение. Те пак беснеят, щото не е станало на тяхната

24

Женя

преди 14 години

А защо, скъпи ми форумисти, някой поне от вас не допусне, че човекът си е подал оставката, не защото е виновен за нещо, а защото е оклеветен и си има достойнство. Знаете ли защо? Защото на всички вас ви се привиждат тия 200 000 евра, как ви ги предлага някой (само в мечтите ви, разбира се) и как вие си ги прибирате, без изобщо да се замислите и без изобщо да се сетите за съвест, какво е това, яде ли се, пие ли се. Просто завиждате и затова злобеете. А че нечий живот е съсипан, майната му.

23

Анонимен

преди 14 години

"черничкият -мило название на любим

22

нагъл

преди 14 години

Да,ама не! Сега ще стане адвокат на Красьо и такива като него и нека да му е зле ,а???Ще му накривите на капата!!Да сте чували за готин адвокат????Те са по страшни от престъпниците! За пари и майка си ще опоскат! За 5 мин. за съвет-50лв!Докато народа не почне да се консултира с Интернет,няма начин! Истински закони ни трябват!!!!!

21

Петър

преди 14 години

Стойко Стоев как не спря да лъжеш и да присвояваш чуждо имищество, Няма ли да се намери някой да те пребера на топло. Истинки корумпиран и безочлив човек. Проверете цялото му имущество и му вземете парите, който ги е крал от хората.

20

boby

преди 14 години

Съжалява, съжалява - колко да съжалява. Аз викам да го настанят да съжалява в Софийския, е там да го видим колко може да съжалява...

19

Българин

преди 14 години

Не искам повече новини от този род.Г-н Борисов, искам новина като тази:Висшият бивш магистрат С.Стоев е осъден на доживотен затвор и ще излежава присъдата си в еди-кой си затвор в Р.България.Та, вече е време Г-н Борисов такива новини да има...по родните НЕЗАВИСИМИ (дали?) медии.

18

Анонимен

преди 14 години

"съжалявам, че така се случи"....че ме хванаха е имал предвид човека. Тюхкал се е

17

АЛЕКС2

преди 14 години

ЧАК МЕ ИЗБИВАТ СЪЛЗИ...ЖИВ ДА ГО ОЖАЛИШ

16

минувач

преди 14 години

От край време се знае, че рибата се вмирисва откъм главата... При хипер корумпирана съдебна система и поголовна корупция оправдаваща безнаказаното ограбване на държавата няма да се оправим никога!!!!

15

съгласен

преди 14 години

точно така Гео...онова царче направо ни върна в началото на прехода..ама ние сме си виновни че се подлагаме като бити ***.Нищо мисля че вече ще бъде по различно.

14

Стойко Стоев

преди 14 години

"В този ВСС работят много достойни хора и съжалявам, че така се случи", каза Стоев, напускайки залата. - Отивам да си харча паричките от Красьо.

13

Колега

преди 14 години

Стойко, обещаваш ли че повече няма да правиш така?

12

Бре

преди 14 години

Ще доживеем ли някога да видим някой корумпиран в затвора? Всички крадат, подават оставка и се измъкват. ДОКОГА! ще осъдите ли някой най-сетне??!

11

omito

преди 14 години

А другите? Всички до един трябва да се махнат от там.

10

anonim

преди 14 години

DO BOIKO BORISOV -BSI4KI OT BCC GI UVOLNI I PRI BAI STABRI, AKO NEISKA6 DA SI PRI CARIA, I TO MNOGO SKORO !!!!!

9

az

преди 14 години

брех! доживях!сигурно тоя е бил най-дребния в йерархията на далаверката, че го пожертваха... но все пак е нещо

8

Красьо черничкия

преди 14 години

Споко бате Стойко, нека си лаят мани ги. Шти звънна да уговорим една работа, нали си мой човек.