131

totonav

преди 14 години

това е грешка според мен, защото софия не е планирана като ню йорк с по 4 платна в едната страна. вижте ница например там е още по-тясно от софия но никой не прави естакади подземия и други. софия е стар град и за да направят място за всички желаещи трябва да съборят половината град. ПРЕКАЛЕНО МНОГО са КОЛИТЕ това е проблема.

130

Гуги

преди 14 години

Кой ли я измисли тази мъдрост? Супер - 3 в 1. И по-добра инфраструктура, и намаляване на трафика, и осигуряване на работа. Ето така се действа по време на кризата - с ум. Че и заем за 25 г.

129

аз

преди 14 години

Sofia City Incorp.

128

Николай

преди 14 години

Софиянци разберете,че не сте сами в цялата вселена.Аз лично уча в София познавам кореняци софиянци и те определено не са негативно настроени към хората от другите области.Тези,които се оплакват са псевдософиянци или неуспели,без никакви амбиции хора на,които винаги някой друг им е виновен.Успех от Пловдив

127

Ебем Етем

преди 14 години

То Ляпчев и Сахаров не се пресичат - там е Т-образно кръстовище.Естакада трябва на Ляпчев и Малинов, а може да се развърти естакада с колело на нея за да хване и следващото, на 50 м, кръстовище. Бензиностанцията и макдоналдс да останат под колелото. Там и без това ще се копае за метростанция скоро.

126

Анонимен

преди 14 години

ОХООО,ЗАПОЧВАЛ СТРОЕЖЪТ! ВЪВ ВАРНА ИМА ТАКИВА КРЪСТОВИЩА ОТ ПОНЕ 30 ГОДИНИ.ХАХАААА.

125

Анонимен

преди 14 години

До 116 и 124 - може би притокът ще се саморегулира, много от хората, които нямат добре платена работа, а плащат наем, си отиват по родните места.

124

Алф

преди 14 години

За съжаление номер 116 е прав.Откакто Желю Желев отмени крепостното право, или по-точно социалистическия закон за жителството, София расте като злокачествен тумор!Тази тенденция обаче е резултат от комунистическата диктатура. Кремиковци е красноречив пример - от цяла България се стичаха хора, надяващи се да получат заветното софийско жителство като работят там. Ей го сега резултата - масови съкращения и безработица!

123

до стоян

преди 14 години

да ама в европа се спазват ЗАКОНИТЕ а тука какво е ? всеки дошъл от по малък град или село СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА и не съобразява с никакви норми на общуване,поведение,живеене!! С желанието си за трайно закрепване за живот в града обаче по най-първичен начин всичко се пренебрегва. Страха , че могат да се върнат по родните си места- в скуката , еднообразието , до болка познатите лица, знаенето всичко за всеки, кара хората от провинцията грубо и безпардонно да заемат място на софиянците!!!!!!!

122

Стоян

преди 14 години

Как така някои си позволяват да казват,че трябвало "навлеците" от провинцията да си седят там?Че аз ако искам в София ще живея/уча/работя.Какви сте вие,че да ни забранявате?Столица е все пак.Нормално е да има голям наплив на хора.

121

Анонимен

преди 14 години

Защото няма място - те заемат много по-голяма площ от другите кръстовища. Освен това не стават за толкова тежък трафик като в София - за него си трябват светофари. На 5-ти километър на Цариградско шосе има кръгово и всеки ден стават по няколко катастрофи. Аз лично видях как шофьорите, за да не чакат на задръстването, минават през средата на спирката, между хората...

120

Анонимен

преди 14 години

защо не се направят повече кръгови, както в повечето европейски страни?

119

Алармиран

преди 14 години

Тия неща са много опасни при земетресения, а те ще са от най-евтините, бъдете сигурни!

118

tih

преди 14 години

Провинциалният приток ще бъде спрян,когато започне да се мисли за икономически подем на провинцията.В чужбина има такава мярка-данъчно облекчение за фирмите и корпорацийте откриващи работни места в прованса.И пак няма мерки като жителството.Всеки може да живее където си пойска.

117

123

преди 14 години

Що само на две нива?

116

Анонимен

преди 14 години

Населението на Париж е малко над 2 милиона-според уикипедия. Ако се броя и предградията населението става 12 милиона, но не и 25 милиона. Населението на Франция е 65 милиона, така че в париж живее малка час от населението. в българия сме около 6 милиона и половина, а в София живеят почти 3 милиона-е това не е нормално половин България да е тук. В столицата могат да живеят не повече от 20 процента от населението. Виждаш, че провинциалния приток трубва да бъде спрян, защото вече е извън контрол

115

Анонимен

преди 14 години

дано да ги направят яки състезания ще има там

114

Ужас

преди 14 години

Така е, 112, Младост е трагедия в момента...но пак питам...по написаното се разбира, че ще правят естакада на кръстовище, което съвсем не е най-натоварено...пак ли са се объркали журналистите...или грешката е вярна? Моля някой запознат да каже...

113

Горда Българка

преди 14 години

Хубаво ще ги направят тези двуетажни кръстовища,ама продължаваме да затъваме в дългове към ЕС.

112

Анонимен

преди 14 години

skoro mai ne si minaval prez mladost da vidi6 za kakvo stava vupros,po zadrusteno e i ot orlov most!