91

ekzak

преди 14 години

Според мен голямата част от милиционерите трябва да върнат получените заплати,предвид резултата от свършената от тях работа.Да не забравяме,че нерегламентираните им доходи многократно надвишават заплатите по закон.Освен това човек,като се огледа не може да не забележи,че и най безличните милиционери необеснимо богатеят,като непрекъснато не спират да се оплакват и самосъжеляват,колко рискована, опасна и нископлатена им е "работата".Никой на сила не ги е принуждавал да стават милиционери, напроти

90

Дедо

преди 14 години

Това със средната заплата в МВР е любима тема на мишока. Много добре знае, че не е вярно, но продължава да повтаря с упоритостта на д*бил!

89

i6

преди 14 години

"средната заплата в МВР е над 1000 лева". Сигурно е така, но реовите полицаи получават между 600 и 800 лв. Направете сметка колко администрация има и какви заплати получава тя!!!

88

Анонимен

преди 14 години

Без коментар"Ченгета изнасилили момиче, викнало ги да я спасяват от... изнасилвач""средната заплата в МВР е над 1000 лева, а при пенсиониране се дължат 20 възнаграждения на служителите.!!!"

87

НФБ

преди 14 години

средната заплата в МВР е над 1000 лева, а при пенсиониране се дължат 20 възнаграждения на служителите.!!!Коментирайте....защото аз нямам думи!Има ли страна в света където милиционера да взима повече от доктор???Затуй не искат да се въведе западната система и съотношение на заплатите според образование и ценз...а сивата икономика която също ги захранва....наркотрафика..проституцията..нарушенията по пътищата...трябват реформи и съкращения в тази и съдебната система! Тогава ще се възроди държавата

86

Анонимен

преди 14 години

таз лоялност на атака ми прилича много на НДСВ????????????? И после срив

85

Бивш работник на Кре

преди 14 години

Условията в които се трудят металурзите са с хиляди пъти по трудни и рискови. Но не получават привилегиите на полицайте - 20 заплати и ранно пенсиониране, а и редовно еземесечно получаване на доходи от заплати . Екстремната трудова обстановка е ежедневие и металурзите могат да бъдат сравнявани единствено с наемните войнници в Ирак и Авганистан ,но не и като нормалните металурзи в Германия да речем - супер заплатени за труда си и пенсиониращи се след десет години стаж в металургията .

84

Анонимен

преди 14 години

бе тия няма ли да се засрамят най накрая,по време на такава криза да вземаш на ясланови храттутници,то дирекзции,то отдели,звена ,нали ще да има меетла ,какви сатия нови назначения и нови щатове,а и кактака закриват службата а вземат хайрлазите,а конкурс или те са от нащта партия и за технема,ааз казвам да спрем да плащаме всякаквиданаци и такси ,че да ги видимчот де щецоцат техната мама

83

Билбо

преди 14 години

Бе къде я видя тази "средна заплата", какво ме интересува тя ? Всичко добро на теб и *** ти...

82

анонимен

преди 14 години

Волен Сидеров да не е станал адвокат на Бойко Борисов?

81

Анонимен

преди 14 години

В Украйна по официални данни има около - 204,600 Българи ( иначе сигурно са доста повече), а Украйна и тяще стане рано или късно членка на ЕС - тогава и тези българи там няма да имат нужда от български документи! Затова не виждам защо управляващите в България се бавят и не им издават бързо - лични карти и на тях!

80

Анонимен

преди 14 години

А сега са в слаба позиция и това трябва да се използва!

79

Анонимен

преди 14 години

Влезнат ли македонците в ЕС - тогава кой кого - не се знае.....

78

Анонимен

преди 14 години

Ако трябва - да ги карат да подписват някакви декларации преди да им издадът български лични карти!

77

Анонимен

преди 14 години

Ако са решили да правят това с българските лични карти - да се измисли някаква сериозна санкция със закон, а велико-македонските им стремежи няма как да се случат след като държава като Гърция е твърдо против името - Македония !

76

Драган

преди 14 години

Може да сте сигурни, че щом Македония влезе в ЕС, всичките македонци извадили си български документи за самоличност, включително и милата ви Спаска, ще ги накъсат още на другия ден и ще ги хвърлят показно в двора на Българското посолство в Скопие. Зная че ще ме засипете с минуси, но това е истината, дори да не ви харесва.

75

Анонимен

преди 14 години

До вчера им подарявахме танкове, а днес нашите политици ги е страх от българските граждани в Македония - да не би да си направят партия в България или да отцепят територия от нея - то така се отделя територия от членка на ЕС. А влезе ли Македония в ЕС, не само че повечето македонци няма да искат да имат български документи, но и няма да имат нужда от такива! Така че , трябва сега да се използва момента - както за тях, така и за хилядите и стотици хиляди българи в Украйна и Молдова !

74

коко

преди 14 години

на тия нагледци- македонците да се дава гражданство само след цялостна проверка . В момента из македонските сайтове се обясняват за какво им трябвали паспортите -да си намерят работа в европа и след като отпаднели визите как щели организирано да ги накъсат и захвърлят в двора на посолството

73

Анонимен

преди 14 години

Абе нека да влезе, ама в един по-късен период ! А преди това на българските граждани в Македония - да им се издадът български лични карти ! Защото след това те няма да искат да имат такива и ще си останат македонци по документи!

72

до 71

преди 14 години

Добре де, да му се не види (за да не използвам нещо, заради което ще ме баннат), защо толкова се дразните че Македония ще влезе в ЕС. От какво точно ви е страх. Или може би това си е чиста Бай Ганювска завист. Както казват шопите "Я не сакам мене да ми е добре, а на Вуте да му е зле"