57

Дона

преди 13 години

43 го казва точно и ясно.Както се изказа Димов за Красето"обикновен" гражданин,ама колко е "обикновен"се пита в задачата.???Щом го онивиняват,значи се страхуват от него.А това как е купил такова жилище и тези колиизобщо няма да се обсъжда.Дано всички обикновенни граждани се замогнат като него.

56

ЩИРЛИЦ

преди 14 години

И само подаване на оставка ? И само освобождаване? И само това ли? ЕЕЕ това се казва "ЧИСТА РАБОТА" нали братя БЪЛГАРИ .

55

Анонимен

преди 14 години

така е човек квот постигне до трийсет и пет това е ,след това я кушлев я яне я бойко.Красьо не успя , ще го разкатаят!

54

DUBLIN

преди 14 години

*** ti velikata prostotiq-tova show i v Africa go nqma.Ot kolko godini pi6a 4e tezi boklutsi v sadebnata sistema na Murtosel sa vinovni za vsi4kite bedi na naroda,eto sega-gledaite i slu6aite.

53

Фифа

преди 14 години

Да се вземем само за секунда НАСЕРИОЗНО!СЕКУНДА само!Това не е от миналите години след 10.11.89.След тази дата им се отвори парашута на"уж" бизнесмените,на почти довършеното в днешно време,оскотяване на народа. Хората в нашата страна станаха много болни от тези 20 г.тегло.Още 25г. ли да минат,за да да има макар и малко надежда някаква!

52

Анонимен

преди 14 години

Браво на този Краси

51

Гоголу

преди 14 години

Защо се споменават само хора от ВСС и се изкат кадрувания нека да каже ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР и кои са политиците с който е имал връзки тоз Красю .Ако е имало корупция всеизвесно е че там може да се прокара далавера а не в ВСС който има само функции на реголаторен орган

50

РЪЦА ПРЪЦА ТРЪЦА

преди 14 години

Истината е че новите управляващи нямат представители във ВСС и искат да си сложат свои представители . И като няма как гледат да одстранят ненужните . Едвали човек на 27 г може да играе каквато и да е роля в държавата . Талива младежи както го описват *** с ланци вървят само при управление от СерГей . Инак едвали могат да имат влияние където и да било . Стоев е много благороден човек многодетен татко който се е заел с доста благородна кауза .

49

3210

преди 14 години

Многооооо мирише. Що си мисля, че тоя Красьо е само една пощенска кутия.

48

анонимен

преди 14 години

така е - много точно и смело казано от автора на статията. но искам да запитам -този нашия гл. прокурор като го гледам как се държи и приказва философски приказки и нищо ама нищо не може да направи защото е сервилен и за съжаление просто не смее да си разбира от работата

47

Куньо

преди 14 години

Ба, си демокрацията ..... не е истина..... Де е бай Тошо???...

46

BORMAN

преди 14 години

200 000 EVRO POSLE S KAKVI ,,RECHENIA'' SE IZBIVAT CHE I ZA PECHALBA TRIABVA DA MISLICH

45

Наблюдател №1

преди 14 години

След като срещу пари е осигурявал между 8 и 13 гласа, следва да има 13 оставки и заведено следствие срещу 13 магистрати! Ама като са несменяеми? Не вярвам някой да подаде оставка, защото у тях едва ли е останала и капка съвест... Дори не са направили подбор от кого да вземат пари. Лапнали са първата оферта, а Красьото, по *** е бил барабана на пазара, търсейки мераклии с по 200 000

44

Калин

преди 14 години

Е така е то в комунистическо бг.., и преди и сега тези се уреждат с престъпления!

43

Анонимен

преди 14 години

Прекрасна статия ! От нея има няколко много важни извода : магистратите се купуват, после лесно си избиват тия 200 бона, тоест, съда е подкупен. И то на най-високо ниво. Следователно, у нас съд няма. Имането на пари означава свобода. Ако сте беден - съжалявам, ще лежите. Изпратете тази статия на хората, които претендират за управници, и на Европейския съюз. Цирк, по балкански.

42

Анонимен

преди 14 години

Браво на това момче! Най.добре е да си вземе и трима магистрати : един за портиер, един за чистач на етажната площадка и един за резерва(да му прави св..ки).Ашколсуун.

41

MURDOC

преди 14 години

Да ви кажа ли кога тоя Красимир Георгиев -Красьо ще го обвини в подкуп или в друго престъпление - като го гръмнат.Тогава изпъчили гърди полицаи и прокурори ще тръбят по медиите как са знаели и са наблюдавали лицето Красьо и как със пот и кръв са събирали денонощно доказателства срещу него.

40

Cekata

преди 14 години

Не е съвсем без ефект тракането на клавиатурата! Свободата на словото е първа стъпка към истинската демокрация! Все пак трябва да отбележиме, че мнението/настроението на народа се взема малко по-насериозно в сравнение от преди 20 години.Иначе, е много интересно как псуваме този *** Красьо (с право), а лобистките фирми в USA се приемат за нещо напълно нормално, даже като нещо престижно...

39

Dan

преди 14 години

А аз съм сигурен, че въпросния Красьо е на свобода , може би не е и в България а сигурно в Турция или Гърция те по-далече не ходят, а адвоката му прехвърля апартаментите на баба му, за по-сигурно, така ще направят и въпросните магистрати и от трудният избор да подадат оставка или да останат на работа ще изберат "по-трудното", ще останат да служат на Република България в този труден момент! Ще коват правораздаването с всички сили и ще се отдадат в полза роду - буквално!

38

37507а51

преди 14 години

"Кучетата си лаем, керванът си вървиии "Ами то само с тракането по клавиатурите, кво повече очакваш да стане?