89

Хан Крум

преди 14 години

Ей, гейове, не хулете Атака, иначе си купувайте вазелин...

88

LEVSKI-1914

преди 14 години

ISKAM BATE BOIKO DA E I KMET I PREMIER...NIAMA PO DOBAR VARIANT,4OVEKA SI ZNAE I MOJE! BOIKO PREZIDENT! FANDAKUVA KURA DA MI IADE!

87

Калин

преди 14 години

Атака хахах една от многобройните плитурки на ***. Това ли национализъм. Сбъркана работа национализъм да градят ..интернационалисти, безбожни и прочие намислици. Верно сме страната на абсурдите.

86

Анонимен

преди 14 години

Плюете Атака селяни мръсни ама не помните когато Герб дойде на власт само Атака ги подкрепи , всички други бяха против тях но като видяха че немогат да направят нищо като са против тях и ведната се присъединиха с тях.. така че много не приказвайте.

85

Анонимен

преди 14 години

Имаше няколко още вчера

84

Анонимен

преди 14 години

Ама "Атака" съществува ли още? Според мен те и СДС вече са филиалчета на ГЕРБ.

83

лекия

преди 14 години

много ми е интересно защо няма новина че правителството в румъния е паднало

82

Анонимен

преди 14 години

Ох Атака, селската Атака... Ох на Батко Волен Бардака...

81

атакист

преди 14 години

Има ги,има ги!Даже са в парламента!И хорото си го играят по ноти!За тях не се притеснявай!:)))

80

аз

преди 14 години

Прав е Волен! Защо да се разпиляват гласовете? И без това нито Атака, нито СДС или ДСБ имат някакви шансове в тези избори. На тези, които не харесват Фандъкова им препоръчвам да гласуват за Кадията! Ха-ха-ха!

79

Анонимен

преди 14 години

Върви, народе възродени, към светла бъднина върви,с Атаката, таз сила нова, съдбините си ти поднови!Върви към мощната Атака! В световните борби върви,от длъжност неизменно воден - и Волен ще те благослови!Напред! Атаката е слънце, което във душите грей!Напред! Българщината не пада там, дето Атаката живей!Безвестен беше ти, безславен!... О, влез в Историята веч,и под мъдростта превелика на Волен ти покори с меч света.

78

Diko

преди 14 години

Тия от АТАКА още ли ги има. Не е лошо да се пуснат от хорото-с тях и без тях все тая. Празнодумци

77

каба гайда

преди 14 години

Плюете ли,комунистчета,плюете ли?Ами плюйте си,то какво ли друго ви остава!?:))))))))

76

P.djuf

преди 14 години

Бе някой знае ли нещо за кандидата на РЗС?Знам че е някакъв архитект-Павел Павлов и си бил от София, преподавател във ВИАс, но нищо повече.И тях го мързи да правят кампания-та трябва един друг да се питаме.

75

P.djuf

преди 14 години

Еми не е нормално десет партии да се наредят в редичка зад ГЕРБ.За какво са ни тогава и кому са нужни?Нали това е работата на партиите ужким де-да предлагат най-добрите кандидати, да правят изборни кампании.това е обида за избирателите.Друго очаквах от Атака, но явно и те си оплетоха кошницата, и не им пука.

74

iслаба но необходима

преди 14 години

КАНДИДАТКАТА Е НАЙ-БЕЗЛИЧНАТА САМОКЩОВСКА ПРИСЕЛНИЦА В СОФИЯ,НО ПОД ВОДАЧЕСТГВОТО НА БОРИСОВ ЩЕ ИЗПЪЛНЯВА СТРИКТНО НЕГОВИТЕ УКАЗАНИЯ И АКО ТОЙ Е ЖИВ И ЗДРАВ НЯМА ДА Е ПРОБЛЕМНА ЗА СОФИЯ,НО АКО ГО НЯМА-СОФИЯ Е ЗАГУБЕНА С НЕЙНОТО УПРАВЛЕНИЕ-

73

TTT

преди 14 години

Кате, дай аргументи.

72

Кате

преди 14 години

Тази жена е възможно най- лошия избор за кмет. За мен е странно това обединяване на партии (иначе противници) , точно около Фандъкова. Ако я изберете за мен ще е поредното доказателство колко *** народ сме!

71

Анонимен

преди 14 години

Не бива да се пише с такава ирония за Най Добрия Фалцет измежду икономистите-скопеца на ББ....

70

Анонимен

преди 14 години

Воленеее, твоята кауза вече е пердута! Ти си една голяма м а н и п у л а ц и я! По нищо не отстъпваш на ГЕРБ! Приличате си-излъгахте хората! Мишок! Сив!:):) Сираков е прав.