31

Анонимен

преди 14 години

Те на кого ли не престанаха. Комунизмът се завръща, а те нехаят. Не може демократ да приема и подкрепя комунистическите действия на ББ и ЦЦ или са ни лъгали ,че са демократи, а?

30

ББ

преди 14 години

ще пристане я, къде ще иде и без петел ще се съмне :)))

29

т

преди 14 години

Седесарите са пълна скръб, какво бяха,докъде стигнаха.Пълни нещастници.

28

iad

преди 14 години

Пфу язък ... Таман си викам сега ще ги ударим един студен душ ГЕРБ-ерите, че нещо позабравиха кой и за какво ги избрал ... А тя каква стана - СДС нямат кандидат, т.е. подкрепят Йорданка Фандъкова. Да ме прощават ама аз тази женица хич не я виждам като пълноценен кмет на София. По-скоро кукла на конци ... като повечето ГЕРБ-ери ...Сега ще трябва президентските избори да чакам ... Дано тогава СДС пак не подкрепят ГЕРБ-ерския кандидат.

27

онбашията

преди 14 години

няма вече правоверни ***, няма. клекнаха пред човек който е охранявал тодор живков. :)

26

Кирил

преди 14 години

СеДиСето искат пак в Общината, то е ясно! Толкова далавери въртяха там в последните 12 години, че няма как сега да сдават властта...

25

Томов

преди 14 години

Костоф и Мартинчо постигнаха единствено това, че в момента единствената алтернатива на управлението на ГЕРБ е БСП. И когато след година-две започнем масово да плюем некадърносттта и тоталитарния стил на управление на ББ, БСП пак ще станат алтернатива, а пък СДС и ДСБ ще оберат негитивите на управлението на ГЕРБ, без реално да се участвали в него. По-смотани и некадърни решение, едва ли можеха да вземат ДСБ и СДС.

24

политика ли

преди 14 години

Каква политика,бе!?Хората спокойничко си депутатстват...

23

Орлов мост 1990

преди 14 години

След като Бойко ви го натресе и отряза мераците ви за власт,сега Мартинчо,товадето го държиш на снимката можеш спокойно да си го навреш отзад. Една политическа сила има смисъл да съществува само когато се бори. Сега СДС е вече с "групата на Шаро" т.е. ръкопляска на ГЕРБ в надупено положение. Такова некадърно ръководство тази партия не е имала.

22

Анонимен

преди 14 години

V linka na No 12 ima virus

21

ташаци

преди 14 години

СДС, пълен нашак... Има ли още такава партийка...

20

Koko

преди 14 години

Тия седесари, макар и една шепа за да са до кокала и дявола ще подкрепят. Трите дружини ще направят една добра комунистическа десница

19

Татко Карло

преди 14 години

Може феновете на червената партия да са малко - но за сметка на това не правят друго освен да пишат по форуми и да гласуват :D:D

18

Анонимен

преди 14 години

Фандъкова писка като котка,само мънка и мига на парцали! Бойко си мисли,че и магаре да сложи,софиянци ще го изберат.

17

преди 14 години

Защо ни е кмет на 100% покорен на мутрофон Борисов? Егати тоталитарната държава! Тази Фъндъкова виждате ли я да бъде независима? Тя ще се наведе преди Бойко да е подсвирнал.

16

Фазан

преди 14 години

Дано се появи някоя свястна независима фигура за да има смисъл да гласувам. Пъдпъдъкова не е за мен!

15

kuku

преди 14 години

и след изборите в СФ се нае..те

14

!!!

преди 14 години

Kaкво общо има Доган в случая? Доган се наигра и сега отмаря в купища мангизи. Заработи му ги Царя, същият, който пласира Бойко. Какво да гледаме назад, нека гледаме напред. Бойко няма потенциал да управлява. Пожарникар, мутра, охранител. Вие вярвате ли в чудеса? Сега е моментът сините да станат независими и да чакат момента да се върнат в управлението.

13

"елит"- ни

преди 14 години

Ами досега като те чукаше" елитно" Доган,харно ли ти беше!?:)))

12

Пенка Гъза

преди 14 години

СДС са бита карта.