156

Мартин

преди 14 години

В защита на моите ценности ще предоставя линк към едно видео... http://***.vbox7.com/play:2ea3b7fe ... друг е въпроса ,че Доган,корупцията и още други хора са виновни за слабото управление на д-вата и от там за много от проблемите свързани с развиването на филмовото изкуство ,както беше споменато.И не само то е засегнато... ,но е дълго за обяснение.Като заключение ще кажа ,мюсюлмани, стига сте вярвали на ш*баняка доган.ГОРД СЪМ ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН !!! ПАЗЕТЕ БЪЛГАРСКОТО !!!

155

Мартин

преди 14 години

Чуйте сега хорица.Ако още не сте го разбрали. Доган до такава степен разръчква огъня ,че нито християни ,нито мюсюлмани го осъзнават,което е доказателство за простотата на голяма част от народа ни .. на българските-мюсюлмани се насажда ,че са турци,което не е така.Те просто са приели мюсюлманството ,за да си запазят страхливите глави.Трябва да се съгласите с това ...много от така наречените турци не различават вероизповедание от националност(две коренно различни понятия).

154

Анонимен

преди 14 години

де*ба и мръсните *** веднага обвиняват, че било умишлено подпалена, един лев не трябва да им дават само заради тези приказки, не съм расист, ама ей тва им е мръсни манталитет, много обичали Б-я и се радвали, че живеят в нея ама като стане нещо и веднага се обръщат като фурнаджийски лопати

153

gogo

преди 14 години

Не знам кой какъв е, ама Сюлейманчо, ти, уж си скромен и набожен мюсюлманин, пък се биеш в гърдите, че си знаел езици и си бил образован! Кой те пита какъв си, що си...да не се окаже, че и другите езици, които (уж) знаеш са на нивото на Българският ти...демек - зле!!! Ако за теб един смешен форум, където всеки пише каквото си иска е медийна среда...относно висшите ми образования - сам съм ги взел - с учене. А на теб, пожелавам да завършиш първо основно образование, после да ми се дърлиш!!!

152

Сюлейман

преди 14 години

Лягам да спа следващия ти коментар няма да го прочета!!!Hапразно не се хаби!!!Eдин цивилизован и интелигентен човек, няма нужда да се доказва в медийна среда!!!Този, който е горе, знае на всеки му мястото!!!

151

Сюлейман

преди 14 години

Tи кат си голям тарикат, освен българския( и то дето ти е майчин) си език, друго на кво си способен?И да ти кажа, че с езика, който пиша и с езика, който говоря има коренна разлика!Tи, ако правиш сравнение, по този начин и аз преспокойно мога да кажа, че си чист овчар от едно *** село!Човек с 2 вишши образования не постъпва по начина, който ти (сигурно баща ти ги е купил с пари)?Aз си изказах своeто мнение още на N-147Прочел си обаче не си разбрал!!!

150

gogo

преди 14 години

Ние сме имали вундеркинд тука...много езици, много нещо знаеш бе, Сюлейман ага!!! Втрещен съм!! Относно образованието...имам висше...даже две...преди 5 години съм ги завършил...знам два езика - Английски и Руски... чок гюзал хер Сюлейман, кийп ъп дъ гуд уърк!!!

149

Сюлейман

преди 14 години

до:gogoВече за последна стъпка, реакциата ви е да се подигравате с езика ни(относно за хора от твойта класа)лечи се, че си още ученик и си слушаш учителката по български език ...(ако си ходил въобще на училище)-студент съм 3 та година в София по туризъм!да, българския ми е наистина лош винаги съм имал 3ки, но освен това съм зает с още 3 езика-турски, немски, английски( 2 години съм живял в Германия)Това че българският ми език е лош не означава че немога да общувам с хорота

148

gogo

преди 14 години

Сюлейманчооо, лЕчи си кой е спал в часовете по Български (ако си ходил въобще на училище)...как смяташ да те вземат на сериозно хората, след като пишеш като първолак? А? Като си в Рим, прави като Римляните...демек, поне като си "на гости" научи как да пишеш...поне това...иначе у вас си гледайте сателита, ама на улицата не се излагайте...

147

Сюлейман

преди 14 години

Аз не оценявам един човек, по това дали е християнин или мюсюлманин, дали е българин или ***, дали е по-малък или по-голям от мен!!!Bсеки човек си има + и - ,всеки човек е с различен характер, някои са противоположен на моя, но това не означава, че трябва да ги мразя и да ги дискриминирам!!!

146

Сюлейман

преди 14 години

до:zorroИзлагаш се по това, че всички хора ги слагаш в една торба...С тази постъпка ти излагаш и свойта религия.Hевярвам една от религиите, която и да е, да учи на това, как да се дискриминират хора от различни религии..

145

Сюлейман

преди 14 години

до:zorroна последния си коментар(143) си се изложил и то твъвде многолечи се и ти от коя част на обществото сиза съжаление успелите турци в България са твърде много ти може и да не ги познаваш ако не ги сбъркаш с политиците!!!

144

г

преди 14 години

Самият Б Димитров е казвал, че един храм се строи, реставрира или ремонтира в зависимост от нуждите или по-точно от броя нуждаещи се !!! По закон е така.От тук въпрося коя е причината благоевградската джамия изобщо да се пуска в действие ?! Колко мюсюлмани има регистрирани в града? Питам аз ?!!!!!!! При положение, че всяко село в региона в което има мюсюлмани си има своята джамия и тя спокойно покрива местните нужди !!!!!!!!!!!!!!!!!!

143

zorro

преди 14 години

Проблемът ви е, че и вие не знаете какви сте, тука се турчеете в Турция не ви искат, който се чувстваше турчин той замина и се устрои в Турция, а тука останахте най-долната *** изметта на общността, наричаща се мюсюлмани. Така, че си налягайте дрипите и трайте такава ви е кармата, колкото ви отдрежем толкова, ще си хапнете!

142

Анонимен

преди 14 години

ot koga vi go govorq tova tapanari

141

zorro

преди 14 години

Аз да попитам, братятя мусулмани, пишещи из форума, 95 % от "майсторите-строители" са *** или амуджи, ами не могат ли за Аллах да прости, да спретнат едно ремонтче на това произведение на изкуството, на тоз паметник на културата, със какво сърце те ще вземат 25000 лева да сменят 6 керемиди и да варосат дувара, то май сте вярващи само за пред Сокола иначе и ракийка си пийвате и саламче нагъвате, сигурно и на ходжата пезевенк думате като ви направи забележка.

140

пожарникар

преди 14 години

джамията да се дозапали

139

pa6ata

преди 14 години

mn li te e qd?

138

съсед

преди 14 години

Е...вече ми писна!!! От прозореца ми се виждат "пораженията" на джамията.От пожара на съседния магазин са се счупили точно 6 ШЕСТ!!!!!!!! керемиди.Друго няма!!! Защо,питам аз , кабинета отпусна 10 000 лв.? Изобщо някой представител на властта погледнал ли е "щетите"?Поредния абсурд?!?!

137

аз

преди 14 години

че то това ние които сме от благоевград още когато писахте "новината" го казахме,ама кой слуша....