50

Makedonec

преди 14 години

Браа Блгари многу сте лоши во коментарите. Тоа не треба да е одлика на еден народ ко е припаа во Европа. Речникот ви е многу на ниско ниво, употребувата долни уличарски изрази а тоа воопшто не чини.Дозволивте една Спаска да ве заведе и да ве изманипулира. Зарем сте толку слепи и не гледате како ве работи? До вчера била македонка и сега наеднаш станува блгарка? Ццц..А што е биде секо во Македониа ко има друго државанство да бара помош? Што е беше доколку Воо Сави, бившиот маж на Спас

49

КАРИНА

преди 14 години

АБЕ НЯМАМ ДУМИ! КОЛКО ТАКИЕА НЕЩАСТНИ МАЙКИ КАТО НЕЯ ИМА! КАКВО НИ ЗАНИМАВАТЕ САМО С НЕЯ?? ВСЕКИ ИМА НЯКАКВИ ПРОБЛЕМИ ВСИЧКО ДА ТИЧАМЕ ПРИ БАТЕ БОЙКО ДА НИ НАМЕРИ РАБОТА ТОГАВА!! А СТАВА ЛИ/? ИЗЛАГАЦИЯ!!!

48

Анонимен

преди 14 години

Не че не е позволила на бившия си мъж да вижда детето!!!! Не му е организирала стая където да спи ,като идвал от Сърбия да вижда детето. Не го е направила ,защото нямала хотел,нямала стаи за даване под наем и нямала възможност да му плаща нощувките ,като идвал!!!!! Моля малко по-точно!!!

47

Uncle Sam

преди 14 години

.... писна ми от мухобойковчета... А от Азерчо с червените прашчици- ерекция ли получаваш или получваш сърбежи в аналната област? Кажи ни бе куку (онбашията) Сподели го с нас. Ние ме сме хомофоби- ще те разберем. Не го крий повече.

46

Анонимен

преди 14 години

Комуноидите изпълзяха из под камъните и почнаха да плюят,но този път ше се задавят.Които в БЮРМ се чуства българин да заповяда тук.Останалата тампаплач да се оправя с албанците.

45

Чичо Живко

преди 14 години

До 33Четох някъде , че в затворите по света имало около 40 000 българи. Значи ли това , че Борисов трябва да имъкне всеки от тях или трябва да скъса дипломатическите отношения с всички държави?

44

До Цоко

преди 14 години

Злобен червей! На теб също ще ти помогне, след като те вкарат в затвора за това, че се чувстваш Българин, макар че си болен от рак. След като те държат там 2 месеца без лекарства, с надежда да умреш в мъки, а през това време ти отнемат детето, която явно си некадърен да храниш *** такъв

43

Ей

преди 14 години

Тази *** трябва да дойде в България да си доизлежи присъдата.Да не мисли ,че като се води българка държи на Господ т....... и може да прави какво си иска. Згазила е всички Божии, световни и Македонски закони. Ще плаща. Или иска да стане световно известна като Роман Полански.

42

kyky

преди 14 години

а ве, ей, няма ли да публикувате отговора на азер меликов, от който става ясно че всички плямпаници на бойко по негов адрес са пълни измислици и лъжи?.... писна ми от мухобойковчета...

41

ЦЕКО

преди 14 години

До 21.Втръснаха ми се до повръщане,затова гласувах за ГЕРБ,но сега само като чуя гласа на ДЯНКОВ и получавам припадаци.

40

цоко

преди 14 години

Защо не помогне на мен,че съм с 215лв. заплата и дъщеря студентка.

39

пожарникар

преди 14 години

А ти откаде знаеш . че той може да управлява пожарникарска кола?

38

Анонимен

преди 14 години

Ся ша иде да набие македонците :)))

37

БОКО ЛЪЖЛЮТО

преди 14 години

Борисов лъже много здраво . Не си мръдна пръста защото така му каза мериканскию посланик о Скопие да го еб...мамата . Боко е чиста ТИКВА И НЕКА ТЕЖИ НА СВОИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ . Румяна Желвеа незнае защо е сложена външен министър . А също незнае за какво се кандидатира за комисар в европарламенто . Ако Станишев се бе бетонирал с крадливата си коалиция то Борисов да внимава защото първо стъпва на подводни камани и второ цялото му правителство че и парламентарна група са 100% некадърници и калтаци

36

канцеларски плъх

преди 14 години

ЗАД ОСВОБОЖДАВАНЕТО СЕГА НА СПАСКА СТОИ ПРЕМИЕРА Б.БОРИСОВ, ТЪЙ КАТО ЛИЧНО ДАДЕ УЛТИМАТУМ НА СЪРБОМАНИТЕ В БЮРМ, ЧЕ ВЗИМАМЕ ПОСТА ЕВРОКОМИСАР ПО РАЗШИРЯВАНЕТО И ЩЕ ВИДЯТ ЕС ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН ДОКАТО НЕ ОСВОБОДЯТ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, ЗАЩОТО ИМА ОЩЕ НЯКОЛКО КОИТО ЛЕЖАТ НЕСПРАВЕДЛИВО ОСЪДЕНИ. НАПИКАНИТЕ СЪРБОМАНИ СИ ИЗМИХА РЪЦЕТЕ КАТО НАРЕДИХА НА ДИРЕКТОРА ДА Я ОСВОБОДИ. Този път ББ не ги похвали и не се похвали по разбираеми причини. Късно се сещат мръсниците.

35

Анонимен

преди 14 години

Абе , *** мазни , какво е това тъпо заглавие ,бе ?"Борисов готов да помогне . .." ! , а по-надолу "България е готова да помогне.." Ами почвайте вече с лозунгите ! Има подходящи примери в историята на 3-тия райх : ". ..*** ist Deutschland !!! Und Deutschland ist *** !!! "

34

Анонимен

преди 14 години

Ясно, ще я вземе на квартира безплатно.Може и в сарая при Доган да разпалва барбекюто.

33

иво

преди 14 години

До imitaka Ами аз мисля , че Б.Борисов е Министър Председател, а не мутра и собствени на ИПОН и когат арестуват български гражданин в друга държава, той е човекът, който трябва да направи всичко за нейното освобаждаване, включително скъсване и на диполоматическите ни отношения. Зщото в Македония има хиляди хора с българско гражданство, които трябва да знят и да чувствуват , че България е зад тях . А да се оплакваш , че нямаш пари, всеки може и знае. Аз съм пенсионер и нямам пари, но не се опла

32

до боико

преди 14 години

аре да не връзваме кусури на македонското правосъдие,а??а ти борисов,още не разбра,че да управляваш страната,НЕ Е КАТО ДА УПРАВЛЯВАШ ПОЖАРНА КОЛА

31

до митака

преди 14 години

Не е важно какво прави там, а че пак нашите политици /дипломати/ не успяха да се справят с проблема. За кой път? Начетох се на хитови изказвания, предложения и действия.