212

ne taka

преди 10 години

Присъствал съм на полицейски произвол.Струва ми се,че за такива се записват хора от които нищо не става или самото обучение не е на нужното ниво.Докато не осъзнаят,че те са в услуга на обществото и заплатите им ги плащаме ние данакоплатците оправия няма да има.А за тия двамката.....незабавно уволнение!Недопустимо е в униформа с огнестрелно оръжие на обществено място да къркат като текезесари,та дори и да не са на работа в момента!!!Като искат да си къркочкат на воля.....напускат отговорната длъжност,която заемат!!!!

211

Skapi kom6ii ,

преди 14 години

mnogo jalko 4e jiveete v darjava-ludnitsa. Posledniat pat kato biah v Burgas na gosti , osobeno no6tem ne vidiah nito 1 politsai i to to4no v tsentara na grada , ulitsa Aleksandrovska. Kak moje da niama no6tem dejurni politsai i to v goliam grad kato Burgas ? Vseki grajdanin na darjavata ima pravo da vidi politsai po ulitsite , za da se 4uvstva spokoen .... Pozdravi ot Antalia - Turtsia !

210

Свако

преди 14 години

Щом са те ебавали значи е имало защо. Мен никога не а ме закачали. В една нормална държава щеше да си в затвора задълго. Такива като теб трябва да ги убиват.

209

Анонимен

преди 14 години

Лично съм ритал ченгета във Варна. Да, и те са ме ебавали, но .. това е част от играта. Играта е - ти личност ли си или си пионка.

208

Страхливец

преди 14 години

Много ще ми е интересно да видя как ще скочиш на полцай да му вадиш гръкляна. А още по- интересно ще ми е да видя как ще реагираш в панделата когато те наобиколят курестите *** и поискат своето. А жена ти ще те чака ли или ще отиде да *** другиму?

207

Анонимен

преди 14 години

до 179:Именно поради тази причина, като хвана ченге да се *** с основните ми принципи за поведение и цености, го бия както и когато мога. Не може някакъв *** нещастен да се *** с личността ми само защото има 2 или 3 нашивки. Когато Ченгетата разберат че са в услуга на МЕН, тогава ще си променя мнението.

206

Васко

преди 14 години

МауДау ти кога си видял народа да подкрепя полицай защо се правите на интересни ,ако не са на работа защо да не пият,само знаем да плюем- докато не се наложи да търсим помощ ,тогава и тона е друг не е като тук да се правим на велики анонимни моралисти -няма да ти пожелавам да търсиш помощ от тях.И аз не ги оправдавам но не ги обвинявамможе да ни *** полицаите но не толкова че по време на работа да седнат да пият на обществено място.

205

д-р колева

преди 14 години

ти не си ли минал през интервю преди да влезеш в полицията/? излагаш тука и колегите си от които познавам много свестни момчета! много си агресивен *** да спортуваш и ще отлклониш агресията.......като лекар ти го казвам, знам че напрежението ви е голямо а парите малко.успех!

204

меги

преди 14 години

еееии много си смел тука бе мишко! я стига всичко е резил в тая държава!ако видиш някоя пачка друга песничка ще запееш..... знам ви ................ знам!

203

чин,чин

преди 14 години

Така е!Некои пият от мъка,а тия от сабале!

202

Анонимен

преди 14 години

Ko praim Day da mu udarim po oshte edno

201

Анонимен

преди 14 години

Прав си,друже,ами ти откъде пишеш?!

200

Анонимен

преди 14 години

Така е като само шуробаджанаци работят в МВР, КАТ и службите.НЯМА ЧЕСТ, ДОБЛЕСТ, МОРАЛ а тези които ги имат просто напуснаха тая клоака наречена ***

199

Полицмен

преди 14 години

Пeдчовците са много мераклии, но няма да ги направя щастливи тази нощ. Когато Аз реша - тогава.Много сте ербап тука, вярно е, че между нас има и такива хапльовци като вас, но не и аз и моите хора.Ще ви се струпат всички земни "блага" на главите сбарам ли ви някъде, независимо дали в момента съм на работа или не, което е още по - добре и ме освобождава от много отговорности.Ясно ли е, отпадъци недолъскани !

198

boza

преди 14 години

....made in BG--NO KOMENT!

197

boby

преди 14 години

И к'во праим с'я?

196

Ай наздраве !

преди 14 години

Хи-хи-хи ! По шишенце на момченце ! ...

195

Свиреп

преди 14 години

Що ли изпитвам неистово желание някой като по долния `полисмен` да ми се направи на господ някоя вечер ?! Докато си измъкне пушкалото и ще му изтръгна гръкляна !!! После защо полицаите ги били биели ?! Те да се изживяват на батмани, пък после да пискат, че нямали защита.

194

Пралия

преди 14 години

Кой те изтръска толкова ***, бе *** ***?

193

37507а51

преди 14 години

Д.Г.Д., мизерници нещастни! Днес полицаите ви криви, утре докторите, после учителите, селяните, работниците, тинеждърите и т.н. до девето коляно! Вижте какво правят в омразната ви Турция - който не му харесва нещо е на улицата с камъни и бутилки и не им пука от полиция и жандарма! Гърците ви показаха същото! А тука сте страхливи лайнца, тракащи по клавиатурите!На който не му харесва нещо - има си улици и протести НА ЖИВО! Излезте и им го кажете в очите! Ама ви е страх и чакате друг "бунах" ...