232

DwightBoose

преди 6 години

заказать продвижение сайта по россии логин в скайпе SEO PRO1

231

Анонимен

преди 14 години

na kol da gi nabijat tezi deto paljat hramove.*** mrasni

230

do 229

преди 14 години

a giaurstvoto kvo da pravime

229

Анонимен

преди 14 години

мюсулманството е болест която трябва да се лекува на време

228

Анонимен

преди 14 години

тази джамия изглежда много по добре като е изгоряла.

227

Анонимен

преди 14 години

e tva istina li e? hihihihi u nas vse govorjat za 'kulturni pametnizi' - religijata/ vjarata e vse o6te podrazdel na 'kultura i izkustvo'

226

Опълченеца

преди 14 години

Ще ви запалим и държавицата, Трета Балканска война ви чака ***-манафски, скоро столица на България ще е подновения Константинопол.

225

Анонимен

преди 14 години

saglasen sam s 221 tova sa si provokacii celq6ti politi4eski celi povi6avane na naprejenieto i problemi za novata vlast . gledaite realno na ne6tata hora !

224

agenta Dogan

преди 14 години

zadachata izpalnena, ste gi bazikam dokato me pusnat pak vav vlasta

223

а

преди 14 години

и нещо за радикалните пишещи тук. Съветвам Ви да отидете да палите катедралите в Рим или джамиите в Саудистска Арабия. Гарантирано ще Ви се зарадват. Тук такива като Вас нямат място.

222

България над всичко

преди 14 години

Ей,*** грозен гнусен,я първо се научи да пишеш правилно и на Български,и тогава си давай,или по-точно въобще не трябва,дори и да коментираш!!! Просто не си толкова образован,разбираме от написаното бих казал като с Анадолски йероглифи,тъпанарско изказване,присъщо за един *** необразовани *** ***! Ти като си верен какво,става да не би да живееш по-добре,а може и да живееш незнам ако ти или някой твой роднина е крал заедно с тези от Догановата чета!

221

ahaaAmaNe

преди 14 години

До Ахааа..Младежо! Пишеш Й с турско У, а казваш 'каури' като ***, който няма представа от турски. Не че има значение какъв си, но дали е катедрала или джамия, все е вид църква. И ако имаш малко мозък, се замисли че никой нормален християнин или мюсюлманин няма да тръгне да пали църква, защото Бог е един. Това са провокации (също както в Славяново), целящи да се издигне дпс-то. Има ***, чупят християнски гробища или драскат свастики по джамии, но те са елементарни. Това е провокация!

220

Анонимен

преди 14 години

A за оскверняването на християнските гробища защо не призовете държавата да хване виновниците?!Баси сектантската религия е това, проповядваща насилие към всички, ако имам власт ще я забраня със закон и ше съборя всички джамии в страната.

219

до: Лазар Христов

преди 14 години

Съгласен съм - така нададоха вой и със джамията в София срещу Халите.Обвинението (безпочвено) беше срещу строежа на метрото, но главния изпълнител на втория диаметър е турска фирма. Защо не се оплачат на тях?

218

===

преди 14 години

абе тиква проста нали ти си този гяурин дето искаш да *** кръв уфф че си тъпама земи почети малко книги овня заблудена

217

четете турски боклуц

преди 14 години

Според местния ходжа Гюрсел Мимишев той бил подпален умишлено през нощта. Имамът твърди, че зад палежа стои ДПС. Това било отмъщение, тъй като на предишните избори той агитирал за ГЕРБ. Мимишев подозира, че вандалството е дело на хора, които преди 5 години извършили неуспешен опит за покушение срещу него. Изстреляха пет куршума в гърба ми. Оцелях по чудо, разказа той. През 2002 г. в Никопол изгоряла друга джамия. Сега за близо 3000 мюсюлмани в крайдунавския град остана само един храм. Категорично твърдя, че християните нямат нищо общо с това, заяви Мимишев. Ние живеем в разбирателство помежду си, каза той. Ходжата разказа, че двама души разбили вратата миналата нощ. Преди това в храма имало молитва. Той лично заключил и изгасил осветлението. Извър не са правоверни мюсюлмани, въпреки че се представят за вярващи, каза още Гюрсел Мимишев. Те ядели свинско месо и пиели алкохол въпреки забраните, каза той.

216

Лазар Христов

преди 14 години

Не призовавам към вандализъм върху религиозни храмове, без значение към коя религия се числят. Опитвам се да изразя мнение, че единстмено мюсюлманската общност при подобни проблеми се оплаква, че това е геноцид и че държавните органи не ги защитават. Такива посегателства за съжаление се случват и с храмовете на всички други малцинства и на мнозинството от жителите на тази държава, без да се създава напрежение.

215

123

преди 14 години

До 210 - В България се пише на български език. Повечето хора, които живеят тук се научават на правилен български език и още повече - обичат родината си. Чак тогава може да говорим за разлика в религиите. Но до колкото разбираме от твоето глупаво изказване- ти не си се научил на нито едно от двете неща. Едва ли ако ти се наложи да защитаваш България ще застанеш на правилната страна. Дано никога не ни се налага да разчитаме на такива като теб.

214

aahaaa

преди 14 години

kogato se e oskvernqvala carkva az vinagi sam bil protiv az sam ot selo kadeto e smeseno naselenieto i 10 procenta sa hristiqni i nikoga nesam pozvolqval da se oskvernqvat,no vie ne mislite taka

213

Лазар Христов

преди 14 години

Когато се оскверняват и грабят христиански църкви, ние христианите не обвиняваме в геноцид държавата и правоохранителните органи, но ако се посегне на мюсюлмански храм, от Главното мюфтийство надават неистов вой. Кои са онеправданите - христианите или мюсолманите?