153

Jon

преди 9 години

Няма ли ловджии в това или съседното село че, да го гръмнат погрешка в главата. Да се отърват от него пък и канибала от жалкия си живот.

152

slavhco TOMANOV

преди 14 години

teka slu6am dalgo vreme za toq *** I MAIKA MU OT DOSTA VREME 4e po4ekam o6te malko da im pogledam SEIRA I se ka4vam v kolata i tam v seloto 4e go namera toq KANIBAL 4e mi stane samo na KANIBAL4ETA ,4ego vrajem za bronqta na kolata i 4e go darpam kato po KAUBOISKITE FILMI prez celoto selo.

151

Ренка

преди 14 години

Според мен този канибал трябва да бъде затворен в една стая със съда и експертите психиатри, да видим тогава кой кого!!!! На следващия ден още ще го осъдят доживот този изверг. Но нали не им е в селото на съдиите и експертите...

150

Анонимен

преди 14 години

то у нас е пълно с психясали,които НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ за постъпките си-справка-историята.

149

karamanski

преди 14 години

Да ми подарят 1 къща в селото да се пренеса там а аз ще им помогна с тоя "канибал".Точно след 1-вия път който се направи на мъж на някой и ще го озаптя за секунди.Да ме вземат за шериф на селото пък да видим няма ли оправия и да видим дали ще мърда и дали ще буйства

148

Буба

преди 14 години

Да съберат мъжете от селото една бойна бригада с пушките и саморазправа!Как иначе да си опазят децата от такова чудо?То ако чакаш на институциите да намерят за нещо решение,лудия ще оглозга цялото село и ще мигрира към друго да търси храна!

147

555

преди 14 години

Къде са институциите господа?Защо този очевидно болен човек не бъде откаран в някоя болница ,за да бъде лекуван,или чакате като стане твърде късно?Защо държавата не се интересува от"психично"болните хора.Само едно не забравяйте,че те са опосни не само за обществото,а за самите тях,всики един миг,не се знае какво ще последва.

146

Политик

преди 14 години

Аз, предлагам да го затворим в парламента,там поне има хубава и сочна мръвка.

145

свободен

преди 14 години

Нека си похапне от "експертите психиатри". Вероятно тогава ще променят становището си :(((*** работа

144

leodji

преди 14 години

kanibala mi e bratov4ed ,4oveka e kato nas obiknovennite hora prosto ot vreme na vreme mu se pohapva prqsna mryvka xaxaxaxaxaxaxaxaxa

143

хайка

преди 14 години

ДА му се направи хайка. както за вълците, както за мечките стръвници. Защото, ако хората в това село чакат тяхната държава да помогне на нормалните, има да си чакат.

142

анонимен

преди 14 години

аз ходя вече 4г. да разпускам в това иначе спокойно местенце,за тези които се шегуват мога да кажа че в селото наистина всички ги е страх,вечер всеки се заключва отвсякъде,въпреки присъствието на гранична полиция,срещал съм въпросния човек-едър на ръст,мълчалив-не смея да го заговоря защото не зная каква ще е реакцията,а и все пак си е доказано че е убил двама души ,казват че имал две висши образования,но явно нещо се е случило за да се стигне до сегашното му положение

141

Анонимен

преди 14 години

Бе много хуманни били съдиите брех направо да те разплачат милите

140

Анонимен

преди 14 години

Ами да настанят комшия на тези хуманни съдии дето са взели това решение.

139

кота

преди 14 години

"Канибала от Странджа: Ще ви ям наред!"Звучи, като заглавие на евтин Холивудски филм на ужасите.Щеше да е смешно, ако не беше истина!

138

Човек

преди 14 години

Изводът е, че няма държава! Или, че се управлява от шизофреници и канибали.

137

DART VADER

преди 14 години

pusnete chovecheca v parlamenta da si hapva na volya kvo ni zanimavate s negoviya apetit.tva da ne vi e "burzo lesno vkusno".a-a-a-a-a-ama ha !!!

136

cinderella

преди 14 години

антихуманно е мъж с такава зловеща биография да бъде на свобода и да заплашва хората с канибализъм!!! Ужас, как се живее с такъв човек в съседство?! Сигурно хората се страхуват дори когато са си вкъщи, да не вземе да се опита да влезе и да ги убие или изяде?!!! Направо зловещо!

135

Ме

преди 14 години

Бас хващам че тези ескперти психолози за некой пресно-дипломирани *** моми, изперкали до полуда достойни да си бъдат пациенти.

134

Анонимен

преди 14 години

канибала от странджа .....хахаха как звучи само !