51

Захарин

преди 14 години

е така е Държавата няма представа че това са увредени хора,а пук хората не знаят колко е трудно на шофьорите на линека с тази диализа и защо се возят с линейки-ТРЯБВА да има Държавна институция с коли и да се занимава с тези болни а не Спешна ПомоЩ,линеиките са за друго и без това в тях при транспорт на тези болни няма медицинско лице,трябва да е часна фирма в цяла България и държавата да им плаща и хората да си возят болните както са такситата така е в ИРЛАНДИЯ а линейките да си поемат спешните

50

Доньо

преди 14 години

Някой да има изненадан от ситуацията?Или на кратко нищо ново под слънцето.Има ли стойност човешкия живот в БГ?По начина на към хората отговора е ясен- да влезе убития.Жената е болна да не е някой депутат а...!!!Я за леля ви Цецка как светкавично са изпратили кола като се развалил мерцедеса и а....ама светкавично разбирате ли ? Болни,пенсионери, кандидат пенсионери,мижитурки,данъкопладци и други те не са хора но от тях се иска да оправят бюджета на г-н Дянков за това други няма,до там е !

49

CITY

преди 14 години

По повод пост 46: Не съм за обиждането на която и да е професия,но човекът,който загубих също упражняваше професия с риск за живота си.Негодуванието ми е заради липсата на ЗАГРИЖЕНОСТ КЪМ ЧОВЕКА на всяко равнище!

48

Ива

преди 14 години

Горката жена, сама без кой да и помогне в такъв момент!За пореден път се убеждавам, че съм извадила късмет преди 10 години, когато си срязах крака и линейката дойде навреме, влезнах веднага в операционна, а след това ми се дивиха като сваляха конците: "Много добре са ви зашили..." Каква ли е била другата вероятност...ужасОт статията, поне за мен става ясно, че линейката е ЕДНА за цяла София, което е повече от абсурдно!За какви лекари злобеете не мога да си обясня?!

47

Първо се мисли,после

преди 14 години

Или аз нещо не разбирам статията,или повечето хора тук просто убиват време и се чудят кой и как да оплюят,защото аз не успях да открия връзката между лекарите и линейка,която е наета да извозва хората след хемодиализа-тук дори не става въпрос за спешен случай и лекар.Даже напротив,в случая лекарят се е опитал да помогне извън професионалните си задължения,а от чисто човешки мотиви-все едно училищният автобус,ако закъснее да вземе детето ви за училище и да кажете,че учителите са виновни например.

46

дете на мед.лице

преди 14 години

Много обичате да плюете по докторите и да обвинявате, без да се замисляте, че може да не е в тях причината,но винаги те го отнасят. За това, че работят по 12 часа в денонощието и летят насам-натам с линейките...когато има спешен случай защо при сирена никой не прави място на линейката, а трябва да се чака в задръстването - тогава може и до 4 часа да закъснеят, когато се налага да ходят в селата около Столицата. Е...замислете се малко преди да ругаете.

45

злати

преди 14 години

и това са лекари,всички лекари са ***.ама всичко на тоя свят се връща

44

МАРТИН

преди 14 години

САМО БОЙ ГИ ОПРАВА АЗ ТРЕПАХ ЕДИН ПРЕДИ ГОДИНИ НО МАЙ НЯМА ДА Е ПОСЛЕДНИЯ САМО БОЙ ИНАЧЕ СПЪТ И НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА

43

eva

преди 14 години

Gadni ***....Niamat gram 4oveshtina, ne gi e sram...

42

Поп Сланинкьо

преди 14 години

Грешите!Има и то точно по повод ан критики относно работата на линейките.Спомнете си случая с един лекар от гр. Русе, после председателя (един доста неприятен индивид) на ЛС го наказа с лишаване да практикува.А човека просто констатира, че линейката е закъсняла.Време е някой да помисли за хората, не само за пари. Преди време имаше линейки по кварталите (поликлиниките), така не се налага да минават задръствания. Какво коментирам и аз. Помогни си сам и Бог да ти помогне.МИР ВАМ.

41

CITY

преди 14 години

Поради забавяне(меко казано) от 2 часа аз загубих родител.Гадно е да си плащаш осигуровки и какво ли не, да ти затварят телефона още щом кажеш "Ало"(тогава действаше още тел.150).При мен случаят беше критичен,ако имах кола също не можех да помогна-лекар трябваше да помогне в рамките на фаталните 20 мин. след инцидента.Наложи се да викам частна линейка,която също закъсня с 1 час,ами ми смъкна и кожата,когато плащах.Нямаме медицина на ниво.Кого да съдя,като загубих най-милия човек в дома си?

40

Анонимен

преди 14 години

ако беше *** щеше да съди българия в стразбург ,ама за съжеление като гледам е българка и много сори

39

Анонимен

преди 14 години

Да живее здравната реформа, скоро ще има линейки защото няма да останат пациенти.

38

nutzo

преди 14 години

2015г. България поема председателството на ЕС.2016г. Всички държави от ЕС без България напускат ЕС :))

37

$

преди 14 години

Български Червен ПРЕЧУПЕН Кръст

36

DUBLIN

преди 14 години

Do xaxaax-spoko selski inteligent,4istia si kenefite i sam happy,ami ti kakvo 6te pravi6 v tozi goliam kenef koito voni iz tselia EU,iniama iz4istvane ot takiva talanti kato teb,badi jiv i zdrav i Bog da te BLAGOSLOVI.

35

Анонимен

преди 14 години

Линейките не достигатр лекарите също - -това е факт. Но, ако линейка беше отишла за тази жена, а през това време не да си Боже, загине човек, който се е нуждаел от спешна помощ, тогава коментарите щяха да са други. Всъщност като се замисля напротивр пак същите - Как е възможно? Срамота! Това е България в 21 век....Бля, бля,бля... Вместо да драскате, замислете се.

34

юья

преди 14 години

След като Валентин Захариев купи съветниците на ДПС в кърджали срещу 150 хляба на ден, последва ново зловещо разкритие. Ултиматумът на ДПС: Или ние ще добиваме злато, или няма да позволим - 24rodopi.com

33

:(

преди 14 години

Срамота и позор! 2009 година в ЕС!

32

Симона

преди 14 години

ами да, миналата година човек падна от 4ти етаж на сградата в която се намира офиса ни, линейка дойде след 40мин... а ако беше дошла по-рано можеше и да спасят човека. Ама как пък да стане като съм ставала свидетел как линейка се мота по 20мин на светофар на бул. България защото Гинка от Долно Нанагорнище се червосва в огледалото, Драганчо си бърка в носа и изобщо не чува сирените зад него, и тнт. а и едва ли им е ясно, че на линейка се прави път.