44

Uncle Sam

преди 14 години

Азиатска работа

43

do 31

преди 14 години

Ili izpolzva protivoza4atu4ni! V BG aborta se smiata za sredstvo za predpazwane ot zabremeniavane, ujas!

42

Анонимен

преди 14 години

А в България колко деца-убийци са на свобода?Възръстта не бива да е критерий.

41

от 31

преди 14 години

да не започваме спора- ти да не искаш да кажеш,че трябва да се забранят абортите? ако някои НЕ иска да има деца вариантите са 3: не прави секс, прави аборт, ражда го и го оставя в сиропиталище? Та по-добре ли е питам аз да правим 3-я вариант , само за да увеличим БРОЙКАТА? затова 29 не е прав!

40

за реда

преди 14 години

Създаването на ред в една държава, не може да е самоцел. Той е необходим именно, за да се осигури защитаването на правата и интересите на гражданите. Държавата трябва да е в услуга на хората, а не обратното!

39

20 годишна

преди 14 години

'Висшата класа държи всички пари, но не плаща никакви данъци. Средната класа плаща всички данъци, а върши цялата работа. А бедните са там само, за да плашат средната класа, за да се държи впрегната в работа. ' - George Carlin , The arrivalsНе им помагат да се информират и образоват, защото ще са по-трудни за експлоатация..

38

Tina

преди 14 години

Светът е станал империя на злото. И голяма вина за това имат богатите държави, които не предприемат нищо, за да намалят бедността. А най-страдащи от това, за съжаление, са децата. А за обрязването на момичета - истина е, че няма нищо общо с исляма или друга религия. Преди години за първи път научих за тази жестокост от една книга - описваха го като ритуал на африканско племе. Изключителна гавра с детето и осакатяване на тялото! Пред нея обрязването на момчетата изглежда като ухапване от комар.

37

asen

преди 14 години

"Около 150 милиона деца под 15 години са принудени всеки ден да работят, заради което рядко или изобщо не ходят на училище. Така порочният кръг между бедност и липса на образование не може да бъде разкъсан."

36

онбашията

преди 14 години

абе не всички държави в света са настроени така лигаво-либерално като запада, има си места където хората държат първо на реда, а после на разни права.

35

Иво

преди 14 години

Психопат, как можеш да се радваш на смъртта на деца..... ! Не си наред нещо, по добре се лекувай!

34

Анонимен

преди 14 години

Обрязването при момичетата няма нищо общо с ислямската религия. Обичаят е разпространен както сред мюсюлманките, така и сред християнките в редица африкански страни. Тази практика съществува от времето на фараоните и по никакъв начин не е свързана с исляма. Всеки, който поне малко е запознат със световните религии, знае това.

33

Ali

преди 14 години

Момичетата се образяват не по религиозни причини, а заради някакъв африкански ритуал които е възникнал още преди появата на Исляма! Например в Египет и Судан има обрязвания на момичета, но в Ирак, Иран или други мюсюлмански арабски страни обрязването не се практикува!!! Важно е да се знае това.....!

32

Анонимен

преди 14 години

22, донякъде си прав/а, но ако сами не се поинтересуваме от собствената си съдба, а чакаме някакви институции да дойдат да свършат тая работа- няма да прокопсаме.

31

Анонимен

преди 14 години

29 стига глупости, моля ти се! мн си ***

30

зъбатия

преди 14 години

Мюсолманите обрязват клиторите на кадъните, уж да не се ***, пък те се праскат на поразия...клиторния оргазъм премахват тия ***, но вагиналния няма как, та затова женките им се *** като кучета...хи ха хаааа...

29

LOVES2DRIVE

преди 14 години

А в България от озаконяването на аборта досега са направени 6 милиона аборта. Холокост направо.

28

оги

преди 14 години

Както се казва в един филм: "За да триумфира злото е необходимо само добрите да не правят нищо"...

27

mimchu

преди 14 години

Дам,прав/а си.Тук парите управляват държавата и едни алчни ***.. офф.. само като се замисля ии..

26

някой

преди 14 години

В България всеки се измъква с пари,мама му и тати му ще го оправят даже и очвек да убие,спокойни са, щъкат напред назад,бият се,убиват,пият,дрогират сеизобщо едно светло бъдеще..

25

Тони

преди 14 години

Какво според вас ние може да направим? Предлагам на всички да мислим какво..може да направим да привлечем общественото Внимание...към този проблем и да апелирме за действия на съответните институцииии