21

BMviper

преди 14 години

Кво сте седнали да ми хвалите "***" бе вие нормални ли сте в тая държава?!А на сичкото отгоре сте седнали да убиждате българската музика защото сте така културни "граждани" и дотолкова знаете и уважавате българският език, че пишете на латиница...Срам и позор какво разбирате от музика пък вие бе... Искам да ви видя следващия път как отивате на кръчма и си пускате тая измишльотина за да разпуснете!На приказки сте страшни ама преслава ви кибичи на winamp-а та мамата си трака...

20

realbg

преди 14 години

Не знам кога ще се промени съзнанието на хората и ще започнем да поглеждаме и извън нашата оградка. Бях на концерта и наистина беше една невероятна нощ. Сезария и нейната група пренесоха цяла една зала в Кабо Верде... Тук не става въпрос за "идоли", а за музика - нещо толкова простичко и същевременно обединяващо.

19

До чичо Живко

преди 14 години

И Rolling Stones не са се родили в сградата на лондонската филхармония. Можеш да се допиташ до световните енциклопедии. :)

18

Чичо Живко

преди 14 години

До 16Съгласно световните енциклопедии вашия идол до 47 годишна е била кръчмарска певица и алкохоличка. В момента прекарва повече от времето си в Турция и Гърция. Най големият й почитател в момонта е турския президент.

17

Анонимен

преди 14 години

Абе не е Еленчето, ама статията пак за нищо не става.Иначе Сезарията си е пич.

16

Анонимен

преди 14 години

Никой не казва, че сте комунисти, а че сте като тях!!! Не виждате реалността и претендирате, че сте класа. И недейте да наричате чалгата поп-фолк.Ивана не е велика певицаа, както и Глория или Десислава.Те могат да виреят само тук, където да се кълчат полуголи, докато вие си пиете домашната пърцуца. В статията става дума за изкуство!!! А изкуството не е силиконови цици плюс нулев интелект. Затова преклонете глава пред Сезария, дори и да не разбирате за какво ви говоря.

15

Чичо Живко

преди 14 години

Чудя се защо всички наричат поп-фолка - комунистически.По времето на комунизма той беше забранен.Любители като мен слушаха нелегален югославски поп-фолк.

14

Анонимен

преди 14 години

Всички чалгаджии, ама веднага вън от тази статия!!!Вие сте като комунистите, всички знаят колко сте прости и недодялани, но все се бутате и претендирате!!!Когато поканят в Лисабон или Рио или, не дай Боже другите световни културни центрове, на концерт Глория, за да изпее своите велики хитове, тогава ритуално ще си направя сюинет!!!Ама, от по-изкъсите!!!

13

Jopeckillo

преди 14 години

Абе не е нормално да пишат толкова за някакви си певици от Кабо Верде или Джиджибиджистан, а да пропускат популярните български изпълнители като Преслава, Деси Слава и Анелия. С цялото ми уважение, но чалгата е най-масовата музика и трябва да й се обръща внимание, а не да се пренебрегва по този начин от журналистите.

12

Gab4o

преди 14 години

Аз бях на концерта - жената неслучайно е заслужила популярността, наградите и обичта на публиката си. Най-добрата в жанра - обстановката е невероятна. А преди това не бях слушала дори такава музика, а тя ме грабна :)

11

Do chicho Jivko

преди 14 години

Chicho Jivko, mnogo si prost :D

10

Ей

преди 14 години

До 6Наградата Грами се връчва за популярност .Проверете в Google списъка и ще видите колко музикални *** са я взели

9

гого

преди 14 години

Страхотен концерт...хареса ми много! Зала 1 на НДК беше пълна, страхотна атмосфера...

8

Чичо Живко

преди 14 години

До 4Тава с прожекторите го правят нарочно - за да не направите качествен видео запис.

7

:)

преди 14 години

Супер музика. Жалко, че съм пропуснал концерта.

6

pochitatel-na-cesari

преди 14 години

Чичо Живко, ако смятате че някой от нашите "певици" може да получи Грами, каквато Сезария има! :) Просто умирам от смях като си помисля само....

5

besame

преди 14 години

прекрасен текст за прекрасна музика!

4

Анонимен

преди 14 години

Страхотен дълбок глас, но не изпя моята песен.Не ми допадна това, че част от прожекторите обикаляха публиката почти през цялото време, светейки ни в очите, беше дразнещо, като изключим това, организацията беше добра.

3

Чичо Живко

преди 14 години

Я сега ми обяснете с какво тази м...... е по-добра от нашите фолк певици?По-красива, по-интелигентна, по-надарена или какво?Жадувам да прочета нещо хуваво и за нашите певици.

2

steve g

преди 14 години

Няма време българина за Сезариа, брат, няма коментари, защото народа е зает да си изпие ракията, да си дослуша чалгата, да се качи пиян и да се размаже в някое дърво.