64

Анонимен

преди 14 години

само дето училището има около 200 деца и незнам кой ги е преброил че са 400, и е пред закриване.

63

varg1

преди 14 години

и аз в казармата пикаех във външна тоалетна

62

osi4kata

преди 14 години

Всъщност, училището в с. Челопечене Софийско също е с външна тоалетна...

61

Kolev

преди 14 години

Това е родното ми училище.Почти няма промяна във външния му облик отпреди 30 години,когато бях ученик.Сега моят син е ученик в същото училище - никога не съм се двоумял и замислял да го запиша в друго училище,защото това може би е единственото училище във Варна,където е съхранен възрожденският дух,ентусиазъм и плам на педагозите,които работят тук.Всички се надяваме,че училището ще има нова сграда и ще стане основно училище,за да могат учениците да получат качествено основно образование!

60

Чичо Живко

преди 14 години

До 54В демократична страна САМО съдът има право да каже " крадени пари".

59

Анонимен

преди 14 години

На влизане във Варна има табела с надпис - Варна - най-добрият град за живеенеСигурно е така :)

58

седенката

преди 14 години

Скоро станах свидетел на една сцена в София бившият министър Вълчев бе буквално оплют на улицата от недоволни предполагам че бяха учители

57

sphk

преди 14 години

Но ДА,крайно време е Община Варна да погледне сериозно и отговорно на проблемите на НУ"Васил Левски" и спешно,много спешно да пристъпи към реализирането на проекта за нова сграда!Предизборните обещания бяха,че през календарната 2009 година започва строежът на новата сграда.Цялата родителска общност е в очакване и надежда,че най-сетне това ще се случи!Нашите деца заслужават това!Те са бъдещето на БЪЛГАРИЯ!Нека помислим за тях СЕГА,за да им осигурим едни нормални условия за образование и развитие!

56

sphk

преди 14 години

Моето дете учи в НУ"Васил Левски". Избрах това училище,защото в него работят най-добрите професионалисти в района и децата имат успешна реализация след V клас в елитни варненски училища - голям процент от учениците продължават образованието си в Математическа,Езикова,Природо-математическа,Хуманитарна гимназия след успешно положени приемни изпити!За мен и детето ми никога не е било проблем къде е тоалетната,не това е водещо при избора на училище!

55

Булгарррр

преди 14 години

Особеностите са в това, че в някои ВУЗ-ове (ПУ-Пловдив) импотентни асистенти изнудват студентки за да спят с тях. Е така баце се става юрист- с креватно зубрене, иначе няма диплома! Срам за България!

54

Анонимен

преди 14 години

Никой не определя кой къде ще си влага парите. Обаче в случая става дума за крадени пари! За пари, откраднати от теб и от мен и от родителите на тези дечица. Защото тези пари, сигурно са били отделени и за образование и за здравеопазване и за ремонт на улиците и за пенсии, обаче някой е решил, че му е по-изгодно с тях да си строи суперлуксозен офис!

53

Анонимен

преди 14 години

Това е 21 век :)))

52

e=mc^2_us

преди 14 години

e za6to se syrdihte kato izobraziha Bulgaria kato vyn6na toaletna na onova evropeisko izlojenie???

51

Анонимен

преди 14 години

... външни тоалетни ли? А наскоро Министерството на образованието издаде заповед, според в която във всяко училище трябва да бъдат осигурени топла вода, *** и кърпи за учениците :)И това ако не показва на практика колко далече са управляващите системата на образованието от действителността.

50

JANE

преди 14 години

ujkim ste evropeyci ha ha ha..i minnistarkata na obrazovaniyeto 6tom kazva ''Vajno e ka4estvoto a ne broykata'' i zatuy v Balgariya horata sa tupi mislyat samo za zaplati i koy kogo 6te ograbi ...

49

Бивш учител

преди 14 години

Днес тук в препратките към блоговете в Блог.бг прочетох най-смисленото обяснение на състоянието на образованието ни, както и перспективите за развитието му.Казва се ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ. Горещо препоръчвам на всички изкушени от темата да намерят този блог и да го прочетат.Заслужава си!

48

anonimen

преди 14 години

do ALI ----- kato porugava6 nacionalnite geroi na BULGARIA ;TI NE UVAJAVA6 DURJAVATA V KOJATO JIVEE6 ,taka 4e mom4e subiraj kufarite i svjat shirok ,,,,,,,, ,

47

Анонимен

преди 14 години

taka kato gledam na ciganetata ne im pravi osobeno vpechatlenie :P

46

Чичо Живко

преди 14 години

до 37Изкаме демокрация а не знаем какво значи това.Да определяш кой къде да си влага парите, никак не е демократично.Демокрация не значи справедливост.Надявам се Бойко Борисов да е справедлив диктатор.

45

Анонимен

преди 14 години

БОЖЕЕЕ В КАКВО УЧИЛИЩЕ САМО УЧАТ ДЕЦАТА ....................СРАМ,СРАМ ,СРАМ