308

ЧЕ ГЕВАРА

преди 13 години

Поредните *** на една мутра,издигнала се на власт.Какво пък чак толкоз чудно има?!Светът винаги ще върви наопаки. P.S:Доказано е,драги ми бате Бойко,че мъже,които са с мускули,или поне с повечко мускули и лица на биячи,са мутри,*** и ***,както и лишени от интелигентост и страшно комплексирани.На истинският мъж му трябва сила,но и УМ!Нещо,което и всички подобни на теб-жалки подобия на политици,бизнесмени и звезди-никога няма да имат.

307

Анонимен

преди 13 години

Не съм почитател на чалгата, но няма спор, че сред тях има доста хубави песни.Да не говорим за мацките. Не може да се слушат само сериозни песни, симфонии в до мажор и т.н., трябва да има и закачливи.Когато една песен е приятна за слушане, какво значение има дали е рок, хеви метал, чалга. Така, че тия крайни мнения са малко глупави и недомислени.

306

Анонимен

преди 13 години

Този ДеМайо като малък не са ли го кърмили?

305

Иван

преди 13 години

В едно интервю ВЕЛИКИЯТ ДЖОУИ ДЕМАЙО казва-"Аз живея за Heavy Metal, дишам Heavy Metal, храня се с Heavy Metal....!!!"Искам да ви кажа-вие си избирате да се храните с ПОВРЪЩАНО, да слушате ПОВРЪЩАНО и да се къпете в ПОВРЪЩНЯ! ГАДНАТА ЧАЛГА е последното малоумие на тоз народ!

304

Дражко

преди 13 години

Хаааааааахахахаха...........хахахахаха.......хааааахахахаха.Е те това е супер простотия.Трябва да влезе в учебниците,като пример на простащината.Абе направо си е история тази песен.Бравос!Хааааахахахаха.***......Хахахахаха

303

whstkyqvt

преди 13 години

cry9zF <a href="gknyizfsckqa/">gknyizfsckqa</a>, [url=joxhgrgqujxv/]joxhgrgqujxv[/url], [link=unqwdeblbkpl/]unqwdeblbkpl[/link], kcfcbcnokgdu/

302

Анонимен

преди 14 години

просташка работа

301

Maria

преди 14 години

kakva glupost!!!!!

300

Моко

преди 14 години

Чалгата - да се забрани със закон и да се преследва като разпространяване на дрога. Каква ценносна система могат да имат младите, завладяни от чалгата? След като не могат да си помогнат сами...... необходимо е да стане законодателно.

299

Анонимен

преди 14 години

баси порнографията. явно българинът все още се нуждае от голяма доза простоия за да се усеща жив.

298

Анонимен

преди 14 години

Ей *** кого обиждаш ти бе, наричаш неинтелектуален човек! Тия пък дето НЕ обичат поп фолка са най немралните прелюбодейци, убийци и какви ли не. Аз какво да направя, че слушали 1,2 *** песни и 1,2 *** певици. Ами покажи ми жанр където никъде не е имало това. Той не я приема, защото ти не си слушал никога чалга, а се изказваш е кой е *** тогава.

297

Нели

преди 14 години

Едва ли му се кефи Бойко? Много го подценявате някои от пишещите тук! Това, че тези бездарни създания пеят някаква тъпотия, не означава, че той си има хабер от нея! Никой не е застрахован да го възпяват така!

296

Молитва

преди 14 години

Бойко наш, ти който си на небето, на земята и в сърцата ни и на земята нека свети твоето име като пурпурна звезда,така както светеше червената петолъчка......Ей с такава молитва пред портрета на радостта и гордостта на народа Бойко трябва да се молите преди лягане.

295

Анонимен

преди 14 години

SRAMOTA

294

Анонимен

преди 14 години

Пия си бирата, гледам клипа с тези две бездарни *** и ме е срам.Толкова съм *** и изостанал.Интелигентните модерни хора си смъркат прахта ( бият инжекция) и гледат изключително надарената и девствена Мадона.

293

ИДИЛИЯ

преди 14 години

на Бойко явно му липсват мутренските години, за които си спомня с носталгия. Може би затова си е поръчал подобна простотия - да се кефи тайно, както на времето и да се връща в спомените си в 90-те, когато "съветваше" хората да се застраховат "доброволно"

292

Смях

преди 14 години

Голям майтап,бе Уили!

291

Purlango

преди 14 години

GOYKO -BOYKO-MiTiCH-BORiSOV

290

Мамантос

преди 14 години

Не се съмнявам ни най-малко. Това е електоратът на Бойко; многократно съм го повтарял.

289

Коverdale

преди 14 години

Сега ги видях в "Нека говорят" по БТВ - е толкова *** парчета отдавна не бях виждал .