11

mita4e

преди 14 години

Напротив. Отдавна ни купиха, но с парите ремонтирахме къщите на Станишев, Доган, Костов и т.н., а за нас...само раираните дрехи останаха.

10

Branimir

преди 14 години

Всичко това е за пари. Знаем го всички. Аз одобрявам този проект, понже не е зле човек да се докосне малко до исторята по този начин. А и ще е огромно, без съмнение ще има много посетители. Ако не се направи нещо за реставрация мисля, че ще рухне цели лагер, а не е хубаво да се погребват такива лагери, макар и тяхната злокобна история, нали?

9

Мъж

преди 14 години

България отдавна е превърната в лагер и ние сме по-зле и от военопленници, но никой не иска да ни купи за съжаление!

8

Nasty

преди 14 години

Почвам да инвестирам...не ми достигат само 8994 лири.Защо не превърнете и концентрационните лагери в Аушвиц на дискотека примерно или казино.....***

7

Тонеф

преди 14 години

Аз пък викам да ги препарираме и да ги сложим там,за да може хората спокойно да го разгледат и отвътре без да им мирише на *** и да чуват нечленоразделна реч,все пак сме цивилизован континент.Ще стане красив музей от войната.

6

cdrom

преди 14 години

За да не накърним човешките им права може да ги пращаме с униформи на италиански военнопленници че за немски няма да минат. Така и туристическия интерес ще живне.

5

скитника-евреин

преди 14 години

Хм,тоя Маклауд да не е ОНЯ,бе!?

4

stoqn

преди 14 години

6tee prosto neveroqtno nalko da se postegnat i gotovo dam no nqma da stane

3

Макавели

преди 14 години

Е тва е наща възможност. Нека Бойко да извади някой друг милион от джоба си и да го купи и да ги затворим там *** и да оставим и свободно място, че турците да слушат в България, че да не идат и те там.

2

Наблюдател №1

преди 14 години

Ще стане чудесно гето за нашите "братя роми"!

1

Загрижен

преди 14 години

Ние няма ли да инвестираме. Токо виж местата в централнио свършат. И какво прайм тогава? Пак амнистия?