84

Анонимен

преди 14 години

До "Зачуден"."Комисар" не е руска дума. Явно в училище сте мислили за други неща. Още по време на Великата Френска Революция Конвентът е изпращал комисари по департаментите (т.е. хора със специални пълномощия). Това, че руснаците са я употребявали нищо не значи!

83

Анонимен

преди 14 години

Ммм.., даааа.... Значи и в Брюксел май има гаражи за "приватизация"!!!Колкото до нещо друго - 77, много си прав. Наскоро я видях на улицата (сблъскахме се на едно кьоше) - направо се уплаших. Добре, че не ми се присъни! Пу, пу, пу!

82

Анонимен

преди 14 години

"Димитров уточни, че няма проведен разговор с ГЕРБ и дясноцентристките партии за кандидатурата на Михайлова." Е, ха, първо говорете, пък после вдигайте пушилката!

81

Зачуден

преди 14 години

Някой да обясни защо в ЕС има комисари както в СССР.Много ми е чудно? - дали един ум ги мъти тия работи.....

80

Башкомисар

преди 14 години

Да спрем да търсим невинната девица за Барозу. Единствената достойна кандидатура е тази на госпожа Анастасия Мозер с подгласници Велислава Дърева и Сашка Васева.

79

Анонимен

преди 14 години

EXX KAKVA LISICA E TIA! SEGA I EVROKOMISAR DA STAVA! DA AMA -NE!

78

избирател

преди 14 години

"Тя е дялан камък и с много неща може да се занимава"- най вече със ***, проституция и кражби от държавата. Въобще това е един от най-некъдърните и самовлюбени външни министри. Макар че оня еврейска твар Паси също не и отстъпва. Заради тая мърда държавата плати луди пари по тия лизбийци.

77

anonimen

преди 14 години

До Петър Илиев ти виждал ли сия скоро на живо и ако мислиш,че е красива за мен е,че ти неразбирш от жени .Тя никога не е била красива тая реклама и направиха някой симпатизиращи журналисти.По рано с грим дрешки докарваха и някакъв приятен вид но сега на нищо не прилича.

76

пешо

преди 14 години

Видяхме "убавото Наде" в действие, като външен министър. Не си мръдна пръста да освободи медицинските сестри, а след нея еврейчето Паси ревеше на либийските гробища. Пълен цирк. Е, и за вече нетолкова "убавото Наде" ще се намери тъпкач в ЕП. Както се намери и за Кукунчева. Продаваме си държавицата за жълти стотинки и ***.

75

EMIGRANT

преди 14 години

EVROKOMISARIA NE RABOTI ZA BALGARIA !!!!!!! NABIITE SI GO V TAPITE GLAVI ! A TAZI MARLA , MIHAILOVA , NE STAVA I ZA KAVALI !!!!

74

мъж

преди 14 години

Тая крадла няма ли срам,бе?! Те я гонят от село, тя за поповата къща пита! Докато СДС не се очисти от старите *** като Надка, няма да просперира!Ако организацията не разполага с истински достойни кадри, по-добре да я закрият тая партия!

73

Анонимен

преди 14 години

Nemam nervi.Stiga veche s tezi izvrashtenia.

72

Анонимен

преди 14 години

i za tova nestava ve4e

71

НЕАМ ДУМИИИ..

преди 14 години

Гласуваш за Бойчо, получаваш ВАНЧО... ...Нали ви казвах....НЕАМ ДУМИИИ......

70

nadin

преди 14 години

nadence samo za svir-k-i stava6

69

еййй..

преди 14 години

Дай пръст да ти поиска цялата ръка,та и Н.Михалова кога стана евродепутат та иска и еврокомисар.Омръзнала физономия на една кариеристка,не далян камък и ИДЯЛАН.Омразни личности въртящи се с години там където има далавера.

68

РАЗБИРАТЕЛ

преди 14 години

И АЗ ИСКАМ НАДКА, ОБАЧЕ НЕ ЗА ЕВРОКОМИСАР !

67

гаража на убо

преди 14 години

Надо,нахрани ли журналистите?

66

Поп Сланинкьо

преди 14 години

Стига глупости.Не трябва да се допуска такава грешка.За еврокомисар трябва да се кандидатира някоя нова и млада личност, която не е омърсена с работата си за предишни крадци.Има млади и способни хора.Г-жа Михайлова нека излезе в пенсия или СДС да я пратят посланик в чужбина. Знае се, че посланниците ни не вършат много полезна работа, точно място за нея.Мир Вам.

65

Човека-Евро

преди 14 години

Мога да ходя по всички континенти, защото докато ти уважаема марийке, си си седяла вкъщи и си милеела по престъпния режим, аз работих по строежи, за да мога да платя образованието си в Англия. Не намесвай баща ми, ако имаш нападки ги отправяй към мен, не към семейството ми! Яж сирене, луканка, каквото поискаш. Това е тъжното в България, че е пълно с хора, които за паница боб са готови да продадат свободата си, а тя е най-ценното нещо на света!