151

син

преди 14 години

Една майка би дала живота си за детето си без да се замисля/99%/,да не говорим за пари. Само защо сина и не е и казал да не се притеснява за случилото и че пари се печелят.Майка ми е починала и много ми липсва.Бих дал всичко което имам за да е жива.

150

Студент

преди 14 години

То какъвто и да си веднъж се прекарваш...на всеки може да се случи ... Мир на прахът й ! Както каза г-н Митев "Пари се печелят,но живот не се купува"...

149

митев

преди 14 години

Пари се печелят ама живота купува ли се?

148

Анонимен

преди 14 години

az jivea v usa.redovno iskat ot mama,ama mama e pich i ne dava.To trjaa si ebati i ......

147

Един от Осло

преди 14 години

До Анонимен 146Ей тъпо *** загубено , как тне те е зрам да напишеш това , ако нямаш майка то значи незнаеш какво е майчина обич.Живея в Норвгия и на родителите ми също се обадиха гадовете мръсни и майка ми едва не получи сърдечен удар от притеснение , и от нас искаха 3 000 евро , само мога да се радвам че майка ми е жива и здрава и да съчуставам от сърце на мочето което загубило неговата, незнам само колко маики още са погубили тези извеги а полицията не прави нищо, отвратен съм от държават

146

Анонимен

преди 14 години

Аааа, значи за подкуп може да ги даде?

145

Анонимен

преди 14 години

Дано го гледат и да им лежи на съвестта, едно е да крадеш.. друго е да убиваш..

144

Даниел

преди 14 години

Предлагам да се прекрати свободната продажба на предплатени GSM-карти. Задължително от офиси на мобилните компании с регистрация на име срещу документ за самоличност. При подаден сигнал - проследяване, подслушване, локализиране, ползване на специални средства за разузнаване и т.н. Смятам, че тази масова вълна може да се овладее, да се пресече. Но е нужна политическа воля, желание за справяне с проблема и защита на гражданите!

143

ДЕД

преди 14 години

Ето нека Миков си види резултата от работата а не че медийте не му обръщали внимание кога бил министър!Ако не помни ще му кажем,че полицияута стачкова баш кога гой напускаше .Ете толкова беше доволна от неговата работа полицията.Пиха вода като удавници и пушиха като наркомани.Бе тия червените парцели всички забравят какви гие вършат докато са на власт.Само крадът и се искат власт.Ей аама вие в края на крайщата ОЧИ немате ли бе?

142

18 годишен младеж

преди 14 години

Питате къде са парите на Българите?? Все се оплакват че няма пари... Има просто всеки спестява и крие....много стиснати сме изглежда.

141

Alastair

преди 14 години

до 140 - И преизподнята също вижда..., но и чака

140

Анонимен

преди 14 години

Бог вижда....

139

varg1

преди 14 години

кат знаеш къде живеят метни им една бомба

138

varg1

преди 14 години

умни са били мога ти кажа

137

Анонимен

преди 14 години

Ей *** ***. За пари да погубят човек.

136

Ха Ха

преди 14 години

RIP

135

bARStaFF

преди 14 години

Лека и пръст на ***,ако я хвана тая *** дето прибира парите на такива сиромаси,ще изкривя с главата и багажника на колата.Нека им преседнат тия кинти,на *** ***,има кой да ги съди след време като си заминат от тоя свят.Там парите не важат!Почивай в мир бабо Иванке !

134

AH

преди 14 години

акО ПОЛИЦИЯТА ЧЕТЕ ТОЗИ САЙТ НЕКА ЗНАЕ, ЧЕ В ГОРНА ОРЯХОВИЦА НА УЛ ПЕЙО ЯВОРОВ 6 Б НА 2-Я ЕТАЖ АП. 13 ЖИВЕЯТ ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ, ЧИЙТО СИН Е ВЕЧЕ 13 ПЪТИ ОСЪЖДАН ЗА ТОВА, НО РОДИТЕЛИТЕ МУ И ТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ИЗМАМИ, ВНАСЯТ ПАРИТЕ НА СМЕТКАТА НА БАБА МУ, КОЯТО ЖИВЕЕ В ПО-ГОРНИЯ БЛОК!

133

Louis Logic

преди 14 години

...спрямо престъпниците , помислете колко от тия измамници са хванати и колко са осъдени реално , имаш два избора ...да се довериш на закона дето го няма или да платиш парите , тва е положението и вие наистина обвинявате жертвите ? Още повече това са стари хора , които вече издишат откъм мислене , на мен ми се е случвало да ми звънят , че сина ми е катастрофирал ...аз съм на 24 и сина ми ми звъни ...тате стана катастрофа ! Иванчо ти ли си бе ? Аз съм бе тате ! Е докога ?

132

Louis Logic

преди 14 години

Напомням ви , че измамените не дават подкуп , за да не им вземат книжката или някоя подобна глупост , обажда се човек , който те изнудва по телефона , представя се за човек , който има власт да окафези сина ти и ще го направи задължително независимо колко е виновен сина , внука и т.н. АКО ти не му дадеш парите , които иска ..тва е положението , той е човек на оная власт , от която ни е страх всички , от тия дето си играят с хората , хората които измислят закони срещу измамените и бездействат...