184

Kibrick

преди 14 години

Mi pyk da ne go e napravila ! Zashto e postypila po tozi na4in ?

183

Ха Ха

преди 14 години

Когато утре някой убие детето ми, ще съжалява много. Одиране жив.

182

тъжно

преди 14 години

Не са свикнали българите, все още, да притежават (много) пари ...

181

Анонимен

преди 14 години

Тогава когато утре някой убие детето ти, не можеш да се сърдиш, че близките му ще го отърват!!!

180

daaaaa, ama ne

преди 14 години

abe znaiat gi koi sa, i to ot dosta vreme, ama si plashtat i ne gi zakachat, niakade ot severna balgaria im beshe gnezdoto do kolkoto biah chul, ama ne sam siguren kade tochno beshe, pisha ot lichen opit, ama i taka nevidiaha i lev, pederasite........

179

Анонимен

преди 14 години

не се излагай....ремонтирали са банята в къщата....тея пари са били за разплата с майсторите...друг е въпроса колко читави са били майсторите

178

уплашена

преди 14 години

Недейте вини възрастната жена,просто тия *** са големи психолози и действат на най-уязвимата страна на хората-чолест и катастрофа.Тогава човек се панира и не мисли изобщо.И на мен ми се обаждаха и чуваш само"олеле майко.." но премесено със шум и уж съм с недоверие но ми се подкосиха краката да не е станало нещо със синовете ми. Но после ги набутах с повече минути и те се ядосаха поне това можах.

177

stamat

преди 14 години

синът и защо е дал на бабето такава сума?хак да му е.още да се гърби без пари.

176

Черен мишок

преди 14 години

Каква нелепа съдба - така да си отиде! и то защо!?.... нееее!.., няма държава, няма народ! "...трябва това, трябва онова..." Не знам кое по-напред! Каква "болесть" ни погубва - комплексна е, не опира само до здравето, но и до много повече области в битието ни. ...и тъкмо установиш какво е, тръгнеш да го "лекуваш", и се намерят "личности", които чрез уменията си те "разболяват" още повече. Така е, драги ми "драскачи", "...борбата е безмилостно жестока..." , а хорските усти НЕ решават проблеми.

175

Анонимен

преди 14 години

Синът се предоверил на майка си. А тя, за чуждото чедо, жертва пари, с които няма право да разполага, без да пита сина си. Значи толкова го е уважавала. Племенницата е сестрино или братово чедо или на някой братовчед, но синът е неин. Не ми побира умът, как така ще дава чужди пари, без да попита собственото си чедо. Престъпниците иначе са за ликвидиране.

174

Димитър

преди 14 години

Абе странна съдебна система имаме. Има хора които са осъдени за убийство и са на свобода, защото обжалват. Проблема не е в съдебната система, а в законотворците. Когато онези плужяци започнат да мисляти и спрът да мислят *** закони... тогава и присъдите ще бъдат по-добри.

173

ТТ

преди 14 години

За това саморазправа-чупиш му капачките и в инвалиден стол, а не, тогава ще взима инвалидна пенсия, по-добре на място да го оставиш, ама ако те гепат ще го лежиш за човек.Дайте идея за отмъщение на такъв!!!!!}:}]

172

vazmutena

преди 14 години

измамник от гр. кърджали бе арестуван пред очите на десетки свидетели на булично място в гр. гоце делчев в момента, в който прибира пакета с поисканите 12 хил. евро от жител на Гоце Делчев, който се усетил, че става дума за измама и устрои клопка на измамника заедно с ченгетата. съдят измамника по бързата процедура, той си признава за виновен и излиза на свобода с условна присъда две седмици след ареста. ето затова продължават да си веят байрака мръсниците.

171

Ангел

преди 14 години

Синът е виновен как така ще остави толкова пари на възрастна жена.Баба ми е на 73 години и горката, вече неможе да си направи правилно сметката в магазина.С толкова пари ,всеки възрастен човек става обект на планирана измама.

170

ми да

преди 14 години

струва ми се, че не е от възрастта , а е до манталитет

169

Кръстев

преди 14 години

Интересно може ли МВР да извади някаква статистика колко регистрирани случаи има на телефонни измами ? Колко случаи са разкрити и какво им се случва на измамниците ? Колко от тях са осъдени и с какви присъди ? Какви са наказанията в НК за подобен вид измами ?

168

Георги

преди 14 години

Може на много от хората да се струва жестоко това което ще напиша.Всеки заслужава участта си.Повярвала ,че това наистина е станало.Дала парите за да спаси племенницата си от отговорност а не се замислила как се чувстват родителите на това дете.Докато мислим първосигнално винаги ще има мошенници които ще се възползват от това.

167

Димитър

преди 14 години

Абе и най-големия адвокат в държавата с орден стара планина се върза на телефонна измама. няма да ме очуди и да е дал комисионни предварително :)))) Но остава и това да каже и смеха ще е още по-голям. Жалко за бабата и лека и да почива в мир.

166

TT

преди 14 години

Я, не ми се правете на много отворени, отстрани е много лесно да даваш оценка на другите, ама я ви видим вас-отворковците.За добро или лошо българина е готов да прави всичко за децата си.Така ни възпитават и за това и най-вероятно и аз ще направя всичко за детето си.В такава ситуация не се расъждава нормално, а се действа първосигнално.А дали решението ти е законно или не, в такъв момент за това не се мисли.От значение каква психика имаш за да реагираш адекватно, евала на тези които успяват.

165

Todor

преди 14 години

Свещи за погребението на децата си да купят мошенниците скапани. И от камъни в бъбреците надгробни плочи да им направят...