148

Stray

преди 11 години

Използвайте ги тези глави малко, така си изкарват прехраната хората. Замислете се дали не е още по-нехуманно, когато ловиш риба например? О не, ама те са малки, сладки тюленчета. В кланиците не знаете ли какво правят прасетата? Защо не им се скарате и не съберете подписка срещу тях? Ще нарани вашият живот и няма, нали? Различна обстановка едно и също нещо, на Гергьовден агънце, на Никулден шаран, носите дрехи и обувки от животинска кожа не бъдете пък чак такива лицемери в крайна сметка.

147

Здравко до 43

преди 14 години

Едно е да убиеш за да се нахраниш,а друго е за да си направиш кожено яке!Никое живо същество не заслужава смърт по такъв жесток и нехоманен начин.

146

mimchu

преди 14 години

МОДА!!! За едни ш***** дрехи,чанти,обувки и така нататък се убиват животни...Ами то по-добре ние да се избиваме... пффф... т'ва е живота...

145

Анонимен

преди 14 години

-Госпожо, чантичката ви е изцапана с... кръв-Ти с *** ли искаш да е изцапана бе?

144

марти

преди 14 години

горкичките тюленчета

143

Мориа

преди 14 години

Кръв има наистина... по ръцете на убииците, по тези на прекупвачите, по изработващите кожените дрехи и обувки и не на последно място по тези, които купуват всички тези неща и по този начин финансират това чудовищно престъпление спрямо природатаМария - това е за теб, неграмотна проста крава такава! Дано да се научиш да виждаш нещата не само едностранчиво, а да помислиш и за причините и следствията... защото те съществуват и не можем да си затворим очите за тях.

142

Мориа

преди 14 години

Сърцето ми почти спря като гледах тия кадри. Само преди няолко дни говорех с едни ***, че не си заслужава избиването на невинни животинки, за да се снабди някой си префърцунен сноб с кожено яке, *** кай да ме чуе. Неграмотниците, които не гледат тия новини и това не ги интересува... Жалко за животинките, много са милички

141

Анонимен

преди 14 години

*** сте, ако почнат да ги стрелят половината кожи ще отидат зян и ще трябва да убият много повече животни.

140

Анонимен

преди 14 години

ама те като ги млатят така, не им ли увреждат още повече кожите? в смисъл, не могат ли д аги задушават или нещо такова по-хуманно, ако може да се нарече така..., абе ега си и простотията!!! кожи и бой до смърт....изродщина. да трепат *** в софия, иначе нас ще ни изтрепят

139

12358

преди 14 години

Убивал съм животни! На лов и прасе за Коледа! Но не позволих да го заколят, а просто го застрелях с един куршум между очите. Умря преди да е паднало!Ако не сте го правили, не опитвайте! Ако не уличиш става по-жестоко от кървавото колене с нож. Ако все пак се решите, използвайте подходящо оръжие и боеприпаси, изчакайте животното да се усмири, допрете оръжието в главата му точно под 90 гр. ъгъл и по направление на тялото му, и тогава стреляйте! Рискувате да ви опръска кръв, но ...

138

ТТ

преди 14 години

За съжаление, много си прав!!!!!

137

12358

преди 14 години

Ох, ох, миличките възмутени читатели! Ама още ли не сте разбрали, че ги убиват с тояги защото по този начин се запазват кожите! Разбиват им черепите, а кожата по тялото остава непокътната. Тези хора не са жестоки! Те просто добиват суровина за кожарската индустрия. След това идват оценител-изкупвачите и им категоризират продукцията по качество и цена.Как мислите, по какъв начин в българските ферми се убиват животните за добив на кожи?

136

ТТ

преди 14 години

На всякъде по света така се ловят тюлени.Месото няма пазарна стойност, но кожата е ценна.Прекупвачите на кожи намаляват цената за всяка дупка от кука или куршум.Добре, че сме по-бедни и нямаме възможнст да купуваме продукти от такава кожа.Например пола от тюленова кожа на Fendi.}:{{{{

135

4i4i

преди 14 години

Du6i4ki,kolko sa mili4ki samo i nevinni!Qd me e na tezi zli hora,dano dane ostane beznakazano vsi4ko tova!!

134

капо ди тути фрути

преди 14 години

Жените са виновни!

133

бял и човечен

преди 14 години

А не може ли просто да упражняват единственото си препитание някак не толкова жестоко , може би правителството там може да им осигури друг вид оръдие "на труда" ,което да върши работата по-бързо и безболезнено?Разбира се никоя от страните няма да се заеме,понеже *** не ги *** , а протестиращите добре облечени бели , не могат да възприемат изобщо убиването на животни. П.П: дано намерят медиатор.

132

ТТ

преди 14 години

Е, ако според теб този материал е идиотщина......просто без коментар!!!!А, относно катастрофите и инцидентите с диви животни....на твойто абсурдно сравнение следва моята абсурдна статистика.

131

Радостин

преди 14 години

Забелязвам че протестиращите са добре облечени, осигурени бели хора докато тези които обвиняват са дебни *** които това най-вероятно им е единственото препитание.

130

ТТ

преди 14 години

Не не е пресилено нищо.Освен "Земляни" гледай "Неудобната истина".Но вече си плащаме за гяволъка-изчезващи видове, осезаема промяна в климата, болнаво поколение и прочие.Айде да на съм черноглед, достатъчное на първо време да спрем да купуваме ненужни продукти от кожа.

129

12358

преди 14 години

"Абе, то е ясно че обичаш животните ..."Не, пич! Не обичам идиотщините!