9

Явор Захариев

преди 14 години

Напишете в Гугъл Графити и ще видите сами какви невероятни неща ща излязат !!!!Евала на тези , които ги правят - Продължавайте пичове - много е яко !!!!

8

Явор захариев

преди 14 години

Ами много е просто !!! За консервативно мислещите е кощунство и вандализъм - възпитание , което им е останало още от соца ! А пък за по духовно мислещите и свободни хора си е много хубаво изкуство ! Мен например много ме радва да ги има , стига да са каче4ствени защото от графити до графити има много голяма разлика , но за мене те правят София много по цветен град от колкото в същност си е !!!Браво на Художниците !!!

7

neo5

преди 14 години

номер 6 : ем братле,дай си номера бе,ако не да й дам аз моя? хахахахах 0899968705 - Митака с Големия хахахахаххаа ;)

6

...

преди 14 години

Диди по - добре викни мъжа си да ти го натресе едно хубаво, а недей да си изкарваш яда тука!П.П. Ако нямаш мъж, звънни (:

5

Don

преди 14 години

Разбира се , че трябва да се пазят , тва е вид изкуство , независимо къде е нарисувано .

4

Веселина

преди 14 години

Графитите са алтернатива ... и провокация ... качествените разбира се .. а не просто драсканиците с блажна боя ... и това с изкуството и хартията /от коментара на ДИДИ/ е доста ограничено казано ... тогава какво изкуство правят Жан Клод и Кристо като превземат с хартия и плат цели сгради и паркове ... айде да си отворим малко главичките и съзнанието за нещо различно!

3

Диди

преди 14 години

Разбира се, че трябва да се премахнат. Не само там, а навсякъде. Какво изкуство е това? Който може да рисува, да го прави на хартия, защо трябва да рисуваш по стените?

2

Економов

преди 14 години

Удивително добра реакция. Оказа се, че времето за реагиране при негативен коментар е в пъти по-малко, отколкото при натискането на линка "сигнализирай за грешка"!

1

Економов

преди 14 години

"Британският град Бристъл е един от световните центове на графити, известен по целия свят."Само не разбрах какво означава "световен цент". Това да не е нещо като обединение между американския цент и евроцента?