176

Анонимен

преди 14 години

някой да каже, след колко време и по какъв начин, тия *** могат да станат нормални членове на нашето общество, които да спазват правилата, без да се ощетяват останалите струва ми се никак и никога

175

Анонимен

преди 14 години

Докога ще ги толерират тези ***, които нито закони спазват, нито им се работи, крадат и за 2 лева са готови човек да убият.

174

Анонимен

преди 14 години

Авиация требва , не багери.После се разчиства с булдозери.

173

БЪЛГАРИН

преди 14 години

АДАШ,НЕМА ДА ГИ ХРАНИМ,ОНЕЗИ ЗАПАДНИ РАДЕТЕЛИ ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА ЩЕ ГИ ПРИБЕРАТ.НО СЪС ЗАКОН ДА НЕ МОГАТ ДА ГИ ВЪРНАТ.ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ТОЧНО ВЗИМАТ...И АЗ СЪМ ЗА ПРАВАТА НА "ЧОВЕКА",НО ОТ НЯКОЙ АНГЛИЙСКИ ЗАМЪК.НЕКА ВИДЯТ КАКВО Е А НЕ ДА НИ ОБВИНЯВАТ В РАСИЗЪМ!!!

172

Българин

преди 14 години

Затвор за незаконно снасяне на *** - ми то няма толкова затвори, а и там пак ще трябва да храним гнусотниците !!! Осиеновяване - кой ще осинови *** - всеки който не е ***, ще предпочете да си вземе куче, ако ще и от улицата - със сигурност ще е по-чисто, по-послушно и по-вярно от *** !!!

171

Българин

преди 14 години

Коко - за теб какво е определението за "човек" - "безгръбначен ***, който оставя на всеки да го язди, граби и тероризира" ли? Ти не си човек, а медуза, охъл, червей.170 - адаш, а като им вземем чаветата - какво - държавата ще ги храни (тоест данъкоплатците - аз и ти), а гнусотниците пак ще се кецат и ще правят нови чавета - е, докога така? За мен решението е просто - на всяка хъхрячка, която отива в болницата да сеpе *** и не е здравно осигурена, веднага след това да и се връзват тръбите !!

170

БЪЛГАРИН

преди 14 години

И ТЕ СА ХОРА...СЪГЛАСЕН СЪМ И ПРОБЛЕМА НЕ Е ЧЕ СА ХОРА А ЧЕ СА ЖИВИ И ЖИВЕЯТ ДО МЕН И ТЕБ!!!ТРЯБВА ЗАКОН ДА СЕ ГРИЖИШ ЗА ДЕЦАТА СИ,АКО ЛИ НЕ,ВЗИМАТ ТИ ГИ,ЗА ТЕБ ЗАТВОР А ТЯХ АКО НЕ ГИ ВЗЕМАТ ЗА ОСОНОВЯВАНЕ В БГ...Е,АМИ В ЕВРОПА И Т.ННЕКА ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ИМ ВЗИМАТ ПОМОЩИТЕ ТОГАВА:)))

169

БЪЛГАРИН

преди 14 години

ЗНАЕТЕ ЛИ "ЧОВЕКОЛЮБЦИ" ЧЕ САМО В СЪСЕДНИЯ БЛОК 4 БЪЛГАРКИ СА СЕ ЗАДОМИЛИ С ***!!! И НАВСЯКЪДЕ В БГ Е ТАКА,КОЛКО ВРЕМЕ МИСЛИТЕ ЧЕ НИ ОСТАВА???СЛЕД ТОВА ТЕЗИ "БЪЛГАРКИ" ПЛОДЯТ "БЪЛГАРЧЕТА"/ДА БЕ/ВНИМАВАЙТЕ КАК ВЪЗПИТАВАТЕ ДЪЩЕРИТЕ СИ,ЧЕ УТРЕ С *** ГАД ЩЕ СИ ПИЕТЕ РАКИЯТА!!!ЧОВЕКОЛЮБЦИТЕ...И ТЕ В ГЕТОТО!!!

168

дффсдф

преди 14 години

Смърт на всички *** в България!!!Измрете гнусни ***!

167

156

преди 14 години

Тиа я *** даже не са от Бургас,а от сливен,ямбол и къде ли още не.Бутайте им бараките барабар с *** в тях,БУТАЙТЕ

166

коко

преди 14 години

От всичките коментари само някои показват че са човеци.за останалите,по голямата част се оказва,че освен,че са отишли напразно парите на държавата за образованието им,имат и нужда от сериозна консултация поради психическото си състояние.Как е възможно подобно отношение в хх1 век?Непознаването на собственните права,не значи отричането на същите за другите които знаят и отстояват на тях.Излиза,че *** знаят повече за световната харта за правата на човека в отколкото нас,които не сме ***

165

Ха Ха

преди 14 години

Ами къде да отидат освен в главното гето на държавата-София? Там си им е мястото.

164

Анонимен

преди 14 години

сега ще дойдат в София и тея *** :( Под крилото на Бойко защитника на ***!

163

Анонимен

преди 14 години

Lekarstvoto e ***...100% efektivno za ***

162

stelt

преди 14 години

ми кво толкова все едно ги е разлюлало земетресение.айде всичко кота '0'.трябва да минат и по други места като торнадо.

161

и кво ?

преди 14 години

палестински камъни по главите на управата в Чалгария. Следва заформяне на палаткови лагери.

160

156,

преди 14 години

тебе така ли са ти направили на човек - с камшици и ритници?Ако си изобщо човек де.

159

Анонимен

преди 14 години

йей!

158

Българин

преди 14 години

...че даже и привилегии им даваме - нищо не плащат, настаняват се, където им хареса, тероризират ни... защо да ги търпим - да ми каже някой толерантен? Има ли луди, които да вярват, че видиш ли, само след 2-3-10 години те ще станат чисти, културни, ще спазват законите, ще работят съвестно, ще се образоват.... НИКОЙ НЯМА ДА ДОЖИВЕЕ ДА ВИДИ ТОВА - ОТ *** ХОРА ДА СТАНАТ !!!

157

Българин

преди 14 години

Помислете - индусите не са най-големите чистници на света, нито най-работливите, да не говорим, че са най-кроткият народ - за 10 000 години цивилизация никога не са нападали друг народ, оставят кравите да им се мотат по улиците и маймуните да им се катерят по главите - но дори те са прогонили гнусните хъхрещи *** - какво има да коментираме повече? *** са ***, гнусни са, нагли са, безполезни са за обществото, за държавата, за себе си дори - а тук някои са загрижили за тях....