103

fen

преди 14 години

оставете Рамадан и Корнелия на мира. Рамадан е готин пич и редовно ходи на работа, защото винаги се изказва и то по-добре от колкото този герой Мартин Димитров. Назначил бил Рамадан някого? Успял, назначил. Кво, вие се ядосвате ли? Давай Рамадане, давай смело напред.

102

Наблюдател №1

преди 14 години

Когато ги хванат в крачка, веднага следва дежурният отговор: "... едва ли това е основният проблем на Народното събрание и на държавата... И това ако не е наглост!

101

nikvat

преди 14 години

Стара истина е: КОМУНИСТИТЕ МИСЛЯТ ЗА НАРОДА САМО КОГАТО СА В ЗАТВОРА!!!Някой да се опита да ме обори?

100

куку

преди 14 години

аз винаги съм се възмущавал от това и от всичките престъпления на тройната коалиция.аз съм един от тези които избират ,а не съм избранник.каквото мога да променя го направих на изборите.и избора ми,както и на народа виждаме че е правилен.герб наистина правят и ще направят това което са обещали на хората.чатова сме с тях че си държат на думата.като кривнат пак ще им кажем,стига да иска някой да чуе.ако правят така както предишните,да не чуват гласа на народа,пак ще има корекция.

99

БАБА ВУНА ПИТА

преди 14 години

МЪНИЧКО ЧЕРВЕНИЧКО, ТРЯБВА МУ ЖЕЛЯЗО - ЩО Е ТО ? ХЕМОГЛОБИНА

98

Даскалеску

преди 14 години

А бе , кукуМяу ,ти или си друг , или си лочиш помийката от друга паничка вече :-)Защо не се възмути от тоя факт , когато беше на храница при Сер гейчото ?

97

ая

преди 14 години

Изпитали срам - как ли не! Тая Цецка кви ги приказва? Булгардепутат и срам? Несъвместими неща! Ако имаха срам, нямаше да сме 20години с почти все едни и същи лица там и държавата да затъва и потъва, а с нея и българският народ! Ако имаха срам, в кризата щяха да намалят постоянно растящите си заплати и "бонуси"! А "мъничкото и червеничкото" никак не е малко - то е охранен тлъст партиен функционер, чиято функция е да помага за всички далавери и да слушка вожда, който и да е той, какъвто и да е!

96

Цветан

преди 14 години

Напишете имената на тези ТАРИКАТИ в националните медии.

95

куку

преди 14 години

разбира се че е голям проблем.депутатите трябва да ся за пример на хората.ако те заблуждават и гласуват с чужди карти ,утре ще заблудят и ще дадат фалшиви декларации или друго престъпление.не може да определя съдбата на другите хора ,след като той лъже че работи днес,а в същото време си пие кафето в парламента или си яде кюфтенца,или си уговаря някъде далаверки.не е достоврен този ,който ***.

94

Анонимен

преди 14 години

Червената шапчица и седемте джудженца......

93

Анонимен

преди 14 години

като чуя БСП пред очите ми тълпа турско-*** *** те озакониха ДПС ТЕ ЦИГАНИЗИРАХА И ТУРЦИЗИРАХА РОДИНАТА НИ- ПРЕДАТЕЛИ ЗА ТЯХ ТРЯБВА НАРОДЕН ТРИБОНАЛ И ПУБЛИЧЕН РАСТРЕЛ

92

Todo

преди 14 години

И каква е глобата че са гласували с чужди карти?

91

съгласен

преди 14 години

83, напълно подкрепям! Няма какво повече да се каже и да се желае!

90

haha

преди 14 години

преди време някой беше дал най-добрата и евтина идея - като се натисне бутона ги треска 220V ток и докато се освестят, гласуването е приключило и не могат да гласуват повече от веднъж.

89

Амон Ра

преди 14 години

Забележете пак кой ни лук ял, ни лук мирисал. Противните комунисти и мизерните ***.

88

Анонимен

преди 14 години

Подкрепям 83! Да си ходят и двамата мизерници- и тоя ,дето е изял баницата , и тоя, дето му я е дал...Само така ще се научат да не правят шашми!

87

555

преди 14 години

Глоба от 12 заплати - нека да блъскат на хаос цялата година, *** и мизерниците ви болшевико-крадливи ***!!!

86

Анонимен

преди 14 години

сбъркана гатанка.не е мъничко,червеничко.то си е направо големичко-червеничко,охраненича гнидичка.

85

666-Мак

преди 14 години

В коментара по-долу имам грешка - да ги накарат да ПРЕСТАНАТ да правят нещо, което не е редно.

84

Анонимен

преди 14 години

Освен това, от нашите данъци, 300к ще отидат, за да накараме некви недобросъвестни депутати да гласуват като хората !!! ? Мен ако ме питаш - едно провинение и си АУТ !!! Докога ще ни разиграват тези червени наглеци ?